• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

hem kına artık evde olmuyor özel bi yerde oluyor bende öyle mekan tutmayı düşünüyorum çıkarken herkese bir kurabiye kına kesesi vermeyi planıyorum yani canım erkeksiz olur bizim kınalarımız :16:

erkeksiz olması iyiymiş bizim burda hem karışık oluyor hem erkeksiz ben ne yaparım bilmiyorum:44:

hem kına artık evde olmuyor özel bi yerde oluyor bende öyle mekan tutmayı düşünüyorum çıkarken herkese bir kurabiye kına kesesi vermeyi planıyorum yani canım erkeksiz olur bizim kınalarımız :16:

bizde de evde yapılmaz çünkü kalabalık olur kadın erkek karışık ve düğüne gelemeyecek olanlar kınaya katılır bu yüzden yabancı fazla olur sadece yakın çevre arkadaş olsa neyse yoksa kına bir kız için çok özeldir tabiki kına verdiğim kutuları veya ne seçersem şuan aklımda yok ama onları da yine özel seçeceğim.

bizde de evde yapılmaz çünkü kalabalık olur kadın erkek karışık ve düğüne gelemeyecek olanlar kınaya katılır bu yüzden yabancı fazla olur sadece yakın çevre arkadaş olsa neyse yoksa kına bir kız için çok özeldir tabiki kına verdiğim kutuları veya ne seçersem şuan aklımda yok ama onları da yine özel seçeceğim.

bizimde kına özel olur nişan kalabalık olur kınada erkek tarafı çok durmaz kınayı yakarlar giderler kız arkadaşı ile kalır eve gelirler berber sabaha kadar otururlar bizim burada böyle yani:9:

nişan da ne dağıtmayı düşünüyorsunuz kızlar hediye dağıtmak için ?

şimdi ben sabun ya da özge nin yaptığı yastıklardan düşünüyorum. nişanda da acaba nişan şekerleri oluyo ya onlardan mı olsa ki ?

net bir şey belirlemedim ama klasik lavanta tüylü vs dağıtmak istemiyorum inşallah yastık gibi anlamlı birşeyler bulurum :)
Olmadı resimli magnet yaptırırım bir şey bulamazsam :)

Güzel olur işte ilkini boyle yasarsın, bende oyle dusunuyorum :1::1:
keyifli olur valla:1:
bizimde kına özel olur nişan kalabalık olur kınada erkek tarafı çok durmaz kınayı yakarlar giderler kız arkadaşı ile kalır eve gelirler berber sabaha kadar otururlar bizim burada böyle yani:9:

uyuyana işkence var mı sizde:1: yüzüne igrenç makyaj yapmak yataga dikmek gibi:1:

Back