- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
Tabi canım tecrubeli olcak bizimle paylaşcak bizde yapcaz bu boyle devam edecek :):)
kızlar kurabiyeleride ben hafta sonu denemeyi dusunuyorum.
tamam bak kurabiyeleri de sen dene sonra biz=)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canım tecrubeli olcak bizimle paylaşcak bizde yapcaz bu boyle devam edecek :):)
ben oldum yani aranızda denek =) deneyelim görelim bakalım :)
tamam bak kurabiyeleri de sen dene sonra biz=)
bu arada ben konyada ikamet ediyorum üniversite 3. sınıf öğrencisiyim siz nerdensiniz konyada olan var mı
deneyecem burcum bakalım çok heves ettim =)
tecrube edin ddiye tatlım ya
bu arada ben konyada ikamet ediyorum üniversite 3. sınıf öğrencisiyim siz nerdensiniz konyada olan var mı
canım ben istanbul dayım
canım benim kolay olursa bende yaparım olmazsa
bende istanbuldayım
başla canım benim hiç hazırlıyım yok maşallah narantikibi herşeyi tam
onun sayesinde heveslendim zaten bizde yapalım
dene tatlım istiyorsan gıda boyası at birazcık kırmızı kurabiyelerin olsun ben sevgilime yapmıştım çok sevdi
anladım kusura bakmayın siteye yeni katıldım sayılır pek bilmiyorum bazı şeyleri ama ortam çok hoşuma gitti çok sıcak bi ortam umarım sizden çok şey öğrenirim
telefonda söylemek de iyi cesaretmiş yani ben yapamazdım, yuz yuze anlatırken bile ben babama baya zor oldu yani
istanbul'da nerde ???
kurabiye tecrübeleride sana ait çok şanslıyım hamarat arkadaşlarım var artık
florya canım sen nerdesin
keşke benimkide böyle olsaydı benimki çok feci idi. biri bizi yani yarimle beni durmadan rahatsız ediyordu bi gün benim evi aramışlar tabi annem çıkmış tele kızınızın bi ilişkisi var hatta yüzük takmak üzereler demiş eve bi geldim annem köpürüyor(ailem kapalı kültürde yetişmiş insanlardan oluşuyor) sordu bende anlattım babama ilk dönemlerde söylemedi ama aynı şahıs babamın bürosunu da arayıp onada söylemiş tabi ben ne hale geldim o süreçte anlatamam iki haftada 6 kilo verdim babama da anlattım çok tepki göstermedi okul bitmeden olmaz dördüncü sınıfta gelir ister sende istersen verirm ama o zamana kadar böyle birşey duymak istemiyorum dedi falan falan anlayacağın çok zoru bi süreçti....