denedim canım eltimin kızı için lokum yaptık demiştim ya üstüne seker hamuru ile kalp yaptık tabi başta hiç yapamadık yarım saat ugraştık sonra yaptık yani kalpli çıkartamadık falan
neyse gözüm korkmayacak azimle yapacagım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denedim canım eltimin kızı için lokum yaptık demiştim ya üstüne seker hamuru ile kalp yaptık tabi başta hiç yapamadık yarım saat ugraştık sonra yaptık yani kalpli çıkartamadık falan
evet canım
merkezdeyim canım şelçukluda oturuyorum sen hangi bölümü okudun burada
anladım kusura bakmayın siteye yeni katıldım sayılır pek bilmiyorum bazı şeyleri ama ortam çok hoşuma gitti çok sıcak bi ortam umarım sizden çok şey öğrenirim
nasıl buldun konyayı
aramıza hoş geldin :)
önceden demeyi unuttum malum sayfalara yetişeyim diye direk cevap vererek giriş yaptım çok şeyler öğreneceğiz çoookk :)
amin umarım herkes için hakkında hayırlısı olur ben bunu bana yapana çok kızmıyorum aslında Allaha havale ettim bana kötülük yapayım derken benim için bir hayra vesile oldun bu sayede babam öğrendi belki ben onun karşısına geçp bunu açıklayamazdım
neyse gözüm korkmayacak azimle yapacagım
bekliyoruz canım dahiyane fikirlerin hepimize örnek oldu sen başlattın sayılır
harita kadastro canım =)önce ilçesin de okudum sonra merkeze geçiş yaptım iki yılım oralarda geçti çok severim konyayı =)
hmm bende merkezdeyim selçukluda
ben farklı şeyler denemeyi çok severim farklı fikirler varsa denenmek istenen seve seve yaparım denek olabilirimmm bilginizee
konya kolay bi şehir canım her açıdan msafirim ol gel seve seve beraber gezeriz nerelisin sen
konya aşıkları bi gün toplanalım Allah izin verirse ne dersiniz
konya kolay bi şehir canım her açıdan msafirim ol gel seve seve beraber gezeriz nerelisin sen