• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

selam kızzlarrrr bende sizdenim 23 yaşındayım 6 yıllık Allah nasip ederse önümüzdeki ay 7 yıl olacak bi ilişkim var. bizde önümüzdeki sene nişan düşünüyoruz bende de sıfır bilgi napcamı bilmiyorum ailem kısmen biliyo aslında talihsiz bi olayla öğrendiler ama biliyorlar artık yapacak bişey yok bu durumdan nefret ediyorum niyeyse kendimi aileme karşı sorumlu hissediyorum kendini böyle hisseden var mı yoksa bu sadece bende mi içimi rahatlatmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum[/

Hoşgeldin canım, Allah tamamına erdirsin inşallah baya uzun bir ilişkin var seninde :16::16:
bilgi konusunda burda hepimiz birbirimizden oğreniyoruz canım zaten merak etme:1:
nasıl oğrendiki ailen bide sorumluluk konusunda herkez bunu dusunur ama senin daha baska ozel bir sebebin mi var ???

selam kızzlarrrr bende sizdenim 23 yaşındayım 6 yıllık Allah nasip ederse önümüzdeki ay 7 yıl olacak bi ilişkim var. bizde önümüzdeki sene nişan düşünüyoruz bende de sıfır bilgi napcamı bilmiyorum ailem kısmen biliyo aslında talihsiz bi olayla öğrendiler ama biliyorlar artık yapacak bişey yok bu durumdan nefret ediyorum niyeyse kendimi aileme karşı sorumlu hissediyorum kendini böyle hisseden var mı yoksa bu sadece bende mi içimi rahatlatmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum

hoş geldin tatlım :16:
ailen biliyorsa senin için biraz yük demek baba özellikle kıskanıyor mu:26:

yapacagım canımda ben sözde bişey dagıtmayı düşünmüyorum kınam için yaparım herşeyi :16:
çok keyifli olucak :)
selam kızzlarrrr bende sizdenim 23 yaşındayım 6 yıllık Allah nasip ederse önümüzdeki ay 7 yıl olacak bi ilişkim var. bizde önümüzdeki sene nişan düşünüyoruz bende de sıfır bilgi napcamı bilmiyorum ailem kısmen biliyo aslında talihsiz bi olayla öğrendiler ama biliyorlar artık yapacak bişey yok bu durumdan nefret ediyorum niyeyse kendimi aileme karşı sorumlu hissediyorum kendini böyle hisseden var mı yoksa bu sadece bende mi içimi rahatlatmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum

maşallah canım :) :nazar: benim aileminde ögrenmesi tuhaf şekilde oldu önce kardeşim ögrendi çok kıskanç kendini abim sanar hemen anneme söyledi tabi babamada söyliycem dedi ben ondan önce davrandım telefonda söyledim babama adam şok oldu:53: telefonu yüzüme kapattı 5 dk sonra aradı güldü yine kapattı eve gelince anlattım herşeyi:31:

maşallah canım :) :nazar: benim aileminde ögrenmesi tuhaf şekilde oldu önce kardeşim ögrendi çok kıskanç kendini abim sanar hemen anneme söyledi tabi babamada söyliycem dedi ben ondan önce davrandım telefonda söyledim babama adam şok oldu:53: telefonu yüzüme kapattı 5 dk sonra aradı güldü yine kapattı eve gelince anlattım herşeyi:31:

telefonda söylemek de iyi cesaretmiş yani ben yapamazdım, yuz yuze anlatırken bile ben babama baya zor oldu yani

keşke benimkide böyle olsaydı benimki çok feci idi. biri bizi yani yarimle beni durmadan rahatsız ediyordu bi gün benim evi aramışlar tabi annem çıkmış tele kızınızın bi ilişkisi var hatta yüzük takmak üzereler demiş eve bi geldim annem köpürüyor(ailem kapalı kültürde yetişmiş insanlardan oluşuyor) sordu bende anlattım babama ilk dönemlerde söylemedi ama aynı şahıs babamın bürosunu da arayıp onada söylemiş tabi ben ne hale geldim o süreçte anlatamam iki haftada 6 kilo verdim babama da anlattım çok tepki göstermedi okul bitmeden olmaz dördüncü sınıfta gelir ister sende istersen verirm ama o zamana kadar böyle birşey duymak istemiyorum dedi falan falan anlayacağın çok zoru bi süreçti....

canım çok merak ediyorum kıskançlık oluyor mu peki babanda :26:

hem iyi yapmışın en güzel söylemek aslında yalan söylemek zorunda kalmıyor :31:

keşke benimkide böyle olsaydı benimki çok feci idi. biri bizi yani yarimle beni durmadan rahatsız ediyordu bi gün benim evi aramışlar tabi annem çıkmış tele kızınızın bi ilişkisi var hatta yüzük takmak üzereler demiş eve bi geldim annem köpürüyor(ailem kapalı kültürde yetişmiş insanlardan oluşuyor) sordu bende anlattım babama ilk dönemlerde söylemedi ama aynı şahıs babamın bürosunu da arayıp onada söylemiş tabi ben ne hale geldim o süreçte anlatamam iki haftada 6 kilo verdim babama da anlattım çok tepki göstermedi okul bitmeden olmaz dördüncü sınıfta gelir ister sende istersen verirm ama o zamana kadar böyle birşey duymak istemiyorum dedi falan falan anlayacağın çok zoru bi süreçti....

baya zor olmuş senin açından canım şimdi görüştügünü biliyor mu:26:

dediğin gibi canım bir kaşık kahve onun cok masrafı olmaz bence, küçük şişeleri de toptan daha uygun alınca oldu bu iş:)

evet baktım şimdi netten bazı sitelerde var kavanozlar şişeler fiyat yok ama o da sorulur öğrenilir :D olmadı sözde birşey dağıtmam ben de ya zaten söz olup olmayacağı belli değil, kınaya saklarım herşeyi :27:

bunları sana yapan biri çok yakınında demek ki canım ve sana ciddi anlamda zarar vermeyi düşünüyor aman dikkat et ama umduğunu bulamamış işte baban kızmamış

canım çok merak ediyorum kıskançlık oluyor mu peki babanda :26:

hem iyi yapmışın en güzel söylemek aslında yalan söylemek zorunda kalmıyor :31:

kıskançlık oluyor tabi canım ama bana bişey demiyor yüzüm birazcık asılsa hemen annemi gönderir yanıma sor bakıyım çocuk mu üzmüş der ne olursa olsun sonucunu ona baglıyor ama bana bişey demiyor bi dersim büte kaldı hep çocuk yüzünden diyo:9:

canım senin için baya bir zor olmus, bunu yapan kimse allah onu bildiği gibi yapsın yani :20:
keske daha guzel senden öğrenseydi ailen ama umarım bundan sonrası senin gönlünce olur,

canım senin için baya bir zor olmus, bunu yapan kimse allah onu bildiği gibi yapsın yani :20:
keske daha guzel senden öğrenseydi ailen ama umarım bundan sonrası senin gönlünce olur,

bilmiyorum ama ben odunumu çok seviyorum Allah razı olsun oda beni çok seviyor umarım bu bizim için bir sınavdır ve bitmiştir gerçekten zor bi durum Allh kimseye vermesin siz siz olun ilişkiniz varsa ve ciddiyseniz ailenize oturup düzgünce anlatın beklediğiniz büyük tepkileri göstermiyorlar

hoşgeldin canım :1: maşallah:) ne gibi bir sorumluluk bu canım niye öyle hissediyorsun ki

Back