• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlarr sabun yapmayı düşünen var mı ? bugün çıkıp malzemeleri alıp deneyecm bakalım altından kalka bilecek miyim ?:14::14::44:

Son düzenleme:
bilmiyorum ama ben odunumu çok seviyorum Allah razı olsun oda beni çok seviyor umarım bu bizim için bir sınavdır ve bitmiştir gerçekten zor bi durum Allh kimseye vermesin siz siz olun ilişkiniz varsa ve ciddiyseniz ailenize oturup düzgünce anlatın beklediğiniz büyük tepkileri göstermiyorlar

bu dediğinde sonuna kadar haklısın, sende cevrendekilere cok dikkat et canım ya

bunları sana yapan biri çok yakınında demek ki canım ve sana ciddi anlamda zarar vermeyi düşünüyor aman dikkat et ama umduğunu bulamamış işte baban kızmamış

kıskançlık oluyor tabi canım ama bana bişey demiyor yüzüm birazcık asılsa hemen annemi gönderir yanıma sor bakıyım çocuk mu üzmüş der ne olursa olsun sonucunu ona baglıyor ama bana bişey demiyor bi dersim büte kaldı hep çocuk yüzünden diyo:9:

canım babam gibi bilmiyor ama benimki hemen bişeye suratım düşme aglasam neyi var hayatında birimi varda üzülüyor böyle diyormuş anneme geceleri hep diyorum severek evlenmek istiyorum dönürcü geliyor istemiyorum diyorum tamam senin istediginin olsun diyor :17::9:

herseyde odunlar suçlu gariplerim :9:

Back