- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum ama ben odunumu çok seviyorum Allah razı olsun oda beni çok seviyor umarım bu bizim için bir sınavdır ve bitmiştir gerçekten zor bi durum Allh kimseye vermesin siz siz olun ilişkiniz varsa ve ciddiyseniz ailenize oturup düzgünce anlatın beklediğiniz büyük tepkileri göstermiyorlar
anladım canım hayırlısı olsun =)
kızlarr savun yapmayı düşünen var mı ? bugün çıkıp malzemeleri alıp deneyecm bakalım altından kalka bilecek miyim ?:44:
kızlarr savun yapmayı düşünen var mı ? bugün çıkıp malzemeleri alıp deneyecm bakalım altından kalka bilecek miyim ?:44:
bunları sana yapan biri çok yakınında demek ki canım ve sana ciddi anlamda zarar vermeyi düşünüyor aman dikkat et ama umduğunu bulamamış işte baban kızmamış
kıskançlık oluyor tabi canım ama bana bişey demiyor yüzüm birazcık asılsa hemen annemi gönderir yanıma sor bakıyım çocuk mu üzmüş der ne olursa olsun sonucunu ona baglıyor ama bana bişey demiyor bi dersim büte kaldı hep çocuk yüzünden diyo
ben dün çok heveslendim canım sen yap bizede göster bakalım tecrübelerinden faydalanırız
sanırım biliyolar yani ne onlar bana açık konuşuyor nede ben onlara açık konuşuyorum aslında ne yapacağımı bilmiyorum
kızlarr sabun yapmayı düşünen var mı ? bugün çıkıp malzemeleri alıp deneyecm bakalım altından kalka bilecek miyim ?:44:
dene bakalım canım sen yap paylaş bizde bakalım
çok sağol canım sizin söz nişan ne zaman
safiyesercan seni kullanıyoruz once demen için bak aynı yorum hadi denede bizde bakalım nasıl oluyor
kızlar ya cehaletime verin sabundan kastınız ne anlamadım nie yapıyorsunuz
dene bakalım canım sen yap paylaş bizde bakalım
ben dün çok heveslendim canım sen yap bizede göster bakalım tecrübelerinden faydalanırız
kötü bi niyetimiz yok tecrübeli bi arkadaşımız olcak
sen bir dene bakalım bende denemek istiyorum ama sen denedikten sonra paylaş oyle :)
tatlım önceki sayfaları oku anlarsın sözde sabun yapıp dagıtmayı düşünüyor onu konusuyoruz
bu arada ben konyada ikamet ediyorum üniversite 3. sınıf öğrencisiyim siz nerdensiniz konyada olan var mı