oyle bende yaptım ama bu deneyeceğim marshmallow dan seker hamuru yapıp olacak :)
tatlım şeker hamuru çok yapısıyor dikkat et yapıştırken kurabiyenin üstüne su ile az bi su sür arkasına yapıştır bende heveslendim valla alıp yapsam mi ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyle bende yaptım ama bu deneyeceğim marshmallow dan seker hamuru yapıp olacak :)
aa ben de konya da okudum geçen sene mezun oldum =)ne okuyorsun canım ?
böyle güzel olmuş canım devam et son haline bakalım =)
seninde birşey denemen lazım ama olmaz boyle, herkez deneyecek bak iş bölümü yaptık
levent'teyim bende canım
tatlım şeker hamuru çok yapısıyor dikkat et yapıştırken kurabiyenin üstüne su ile az bi su sür arkasına yapıştır bende heveslendim valla alıp yapsam mi ki
farklı bulduğumuz ilk fikride ben yapıcam size söz
bekliyoruz
leventide hiç bilmem
kötü olmuş öğrenmeleri ama neyse ki faciayla sonuçlanmamış ve ilişkini kesmeni istememişler hayırlısı olsun
tarih sen ne okudun
hımmm gel gezeriz öğretirim sana
sen denedin mi ki daha once, ben hiç yapmadım ilk olacak işte bakalım nasıl sonuçlanacak
bilmiyorum ama ben odunumu çok seviyorum Allah razı olsun oda beni çok seviyor umarım bu bizim için bir sınavdır ve bitmiştir gerçekten zor bi durum Allh kimseye vermesin siz siz olun ilişkiniz varsa ve ciddiyseniz ailenize oturup düzgünce anlatın beklediğiniz büyük tepkileri göstermiyorlar
ben konyalıyım canım
vaavvv merkezde misin
bende lokumları deneyim kızlar bari
konya nın neresinden canım ?
akşama karşınızda çerçevem :)
benim babam annemin dediğine göre biliyormuş ilişkimi tabiki konuşacaklar pat diye damdan düşer gibi tanımadıkları insanla evlenecek değiller ya demiş hatta ara ara kızdırsınlar denesinler karşı tarafı nasıl tepki verecek kızdığında neler yapıyor vs gibisinden demiş benim eniştem beni görmüş sevgilimle söylememişti sonra bebek kuzenim vardı bana bıraktılar annem gelince ben odaya geçtim sevgilimle konuşuyorum eniştem aramış meşgul sonra annemi aramış kızın elin çocuklarıyla geziyor şimdi telefonu kapalı bir sürü saymış neyse ki annem sen benim çocuklarıma laf edemezsin falan demiş eniştem annemin evde olduğunu bilmiyormuş ve çocuğu bırakıp konuştum sanmış vs.babama anlatmış annem babamda benim kızlarıma kimse laf edemez demiş aslında babamdan beklemediğim tepkiler ama olmuş yani sandığımız kadar katı değiller dediğin gibi:)