• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kötü olmuş öğrenmeleri ama neyse ki faciayla sonuçlanmamış ve ilişkini kesmeni istememişler hayırlısı olsun

amin umarım herkes için hakkında hayırlısı olur ben bunu bana yapana çok kızmıyorum aslında Allaha havale ettim bana kötülük yapayım derken benim için bir hayra vesile oldun bu sayede babam öğrendi belki ben onun karşısına geçp bunu açıklayamazdım

sen denedin mi ki daha once, ben hiç yapmadım ilk olacak işte bakalım nasıl sonuçlanacak:9::9:

denedim canım eltimin kızı için lokum yaptık demiştim ya üstüne seker hamuru ile kalp yaptık tabi başta hiç yapamadık yarım saat ugraştık sonra yaptık yani kalpli çıkartamadık falan :17:

bilmiyorum ama ben odunumu çok seviyorum Allah razı olsun oda beni çok seviyor umarım bu bizim için bir sınavdır ve bitmiştir gerçekten zor bi durum Allh kimseye vermesin siz siz olun ilişkiniz varsa ve ciddiyseniz ailenize oturup düzgünce anlatın beklediğiniz büyük tepkileri göstermiyorlar

benim babam annemin dediğine göre biliyormuş ilişkimi tabiki konuşacaklar pat diye damdan düşer gibi tanımadıkları insanla evlenecek değiller ya demiş hatta ara ara kızdırsınlar denesinler karşı tarafı nasıl tepki verecek kızdığında neler yapıyor vs gibisinden demiş benim eniştem beni görmüş sevgilimle söylememişti sonra bebek kuzenim vardı bana bıraktılar annem gelince ben odaya geçtim sevgilimle konuşuyorum eniştem aramış meşgul sonra annemi aramış kızın elin çocuklarıyla geziyor şimdi telefonu kapalı bir sürü saymış neyse ki annem sen benim çocuklarıma laf edemezsin falan demiş eniştem annemin evde olduğunu bilmiyormuş ve çocuğu bırakıp konuştum sanmış vs.babama anlatmış annem babamda benim kızlarıma kimse laf edemez demiş aslında babamdan beklemediğim tepkiler ama olmuş yani sandığımız kadar katı değiller dediğin gibi:)

benim babam annemin dediğine göre biliyormuş ilişkimi tabiki konuşacaklar pat diye damdan düşer gibi tanımadıkları insanla evlenecek değiller ya demiş hatta ara ara kızdırsınlar denesinler karşı tarafı nasıl tepki verecek kızdığında neler yapıyor vs gibisinden demiş benim eniştem beni görmüş sevgilimle söylememişti sonra bebek kuzenim vardı bana bıraktılar annem gelince ben odaya geçtim sevgilimle konuşuyorum eniştem aramış meşgul sonra annemi aramış kızın elin çocuklarıyla geziyor şimdi telefonu kapalı bir sürü saymış neyse ki annem sen benim çocuklarıma laf edemezsin falan demiş eniştem annemin evde olduğunu bilmiyormuş ve çocuğu bırakıp konuştum sanmış vs.babama anlatmış annem babamda benim kızlarıma kimse laf edemez demiş aslında babamdan beklemediğim tepkiler ama olmuş yani sandığımız kadar katı değiller dediğin gibi:)

dediğim gibi aslında kötü olaylar aslında hayırlara vesile oluyor umarım herkes gönlünce mutlu olur

Back