selam kızzlarrrr bende sizdenim 23 yaşındayım 6 yıllık Allah nasip ederse önümüzdeki ay 7 yıl olacak bi ilişkim var. bizde önümüzdeki sene nişan düşünüyoruz bende de sıfır bilgi napcamı bilmiyorum ailem kısmen biliyo aslında talihsiz bi olayla öğrendiler ama biliyorlar artık yapacak bişey yok bu durumdan nefret ediyorum niyeyse kendimi aileme karşı sorumlu hissediyorum kendini böyle hisseden var mı yoksa bu sadece bende mi içimi rahatlatmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum[/
Hoşgeldin canım, Allah tamamına erdirsin inşallah baya uzun bir ilişkin var seninde
bilgi konusunda burda hepimiz birbirimizden oğreniyoruz canım zaten merak etme
nasıl oğrendiki ailen bide sorumluluk konusunda herkez bunu dusunur ama senin daha baska ozel bir sebebin mi var ???
selam kızzlarrrr bende sizdenim 23 yaşındayım 6 yıllık Allah nasip ederse önümüzdeki ay 7 yıl olacak bi ilişkim var. bizde önümüzdeki sene nişan düşünüyoruz bende de sıfır bilgi napcamı bilmiyorum ailem kısmen biliyo aslında talihsiz bi olayla öğrendiler ama biliyorlar artık yapacak bişey yok bu durumdan nefret ediyorum niyeyse kendimi aileme karşı sorumlu hissediyorum kendini böyle hisseden var mı yoksa bu sadece bende mi içimi rahatlatmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum
çok keyifli olucak :)yapacagım canımda ben sözde bişey dagıtmayı düşünmüyorum kınam için yaparım herşeyi
selam kızzlarrrr bende sizdenim 23 yaşındayım 6 yıllık Allah nasip ederse önümüzdeki ay 7 yıl olacak bi ilişkim var. bizde önümüzdeki sene nişan düşünüyoruz bende de sıfır bilgi napcamı bilmiyorum ailem kısmen biliyo aslında talihsiz bi olayla öğrendiler ama biliyorlar artık yapacak bişey yok bu durumdan nefret ediyorum niyeyse kendimi aileme karşı sorumlu hissediyorum kendini böyle hisseden var mı yoksa bu sadece bende mi içimi rahatlatmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum
çok keyifli olucak :)
maşallah canım :)benim aileminde ögrenmesi tuhaf şekilde oldu önce kardeşim ögrendi çok kıskanç kendini abim sanar hemen anneme söyledi tabi babamada söyliycem dedi ben ondan önce davrandım telefonda söyledim babama adam şok oldu telefonu yüzüme kapattı 5 dk sonra aradı güldü yine kapattı eve gelince anlattım herşeyi
telefonda söylemek de iyi cesaretmiş yani ben yapamazdım, yuz yuze anlatırken bile ben babama baya zor oldu yani
maşallah canım :)benim aileminde ögrenmesi tuhaf şekilde oldu önce kardeşim ögrendi çok kıskanç kendini abim sanar hemen anneme söyledi tabi babamada söyliycem dedi ben ondan önce davrandım telefonda söyledim babama adam şok oldu telefonu yüzüme kapattı 5 dk sonra aradı güldü yine kapattı eve gelince anlattım herşeyi
keşke benimkide böyle olsaydı benimki çok feci idi. biri bizi yani yarimle beni durmadan rahatsız ediyordu bi gün benim evi aramışlar tabi annem çıkmış tele kızınızın bi ilişkisi var hatta yüzük takmak üzereler demiş eve bi geldim annem köpürüyor(ailem kapalı kültürde yetişmiş insanlardan oluşuyor) sordu bende anlattım babama ilk dönemlerde söylemedi ama aynı şahıs babamın bürosunu da arayıp onada söylemiş tabi ben ne hale geldim o süreçte anlatamam iki haftada 6 kilo verdim babama da anlattım çok tepki göstermedi okul bitmeden olmaz dördüncü sınıfta gelir ister sende istersen verirm ama o zamana kadar böyle birşey duymak istemiyorum dedi falan falan anlayacağın çok zoru bi süreçti....
dediğin gibi canım bir kaşık kahve onun cok masrafı olmaz bence, küçük şişeleri de toptan daha uygun alınca oldu bu iş:)
keşke benimkide böyle olsaydı benimki çok feci idi. biri bizi yani yarimle beni durmadan rahatsız ediyordu bi gün benim evi aramışlar tabi annem çıkmış tele kızınızın bi ilişkisi var hatta yüzük takmak üzereler demiş eve bi geldim annem köpürüyor(ailem kapalı kültürde yetişmiş insanlardan oluşuyor) sordu bende anlattım babama ilk dönemlerde söylemedi ama aynı şahıs babamın bürosunu da arayıp onada söylemiş tabi ben ne hale geldim o süreçte anlatamam iki haftada 6 kilo verdim babama da anlattım çok tepki göstermedi okul bitmeden olmaz dördüncü sınıfta gelir ister sende istersen verirm ama o zamana kadar böyle birşey duymak istemiyorum dedi falan falan anlayacağın çok zoru bi süreçti....
canım çok merak ediyorum kıskançlık oluyor mu peki babanda :26:
hem iyi yapmışın en güzel söylemek aslında yalan söylemek zorunda kalmıyor
baya zor olmuş senin açından canım şimdi görüştügünü biliyor mu:26:
kurabıye yapma fikri supermişş :) Kendi ellerimizle minik minik sunumlar :)
Veee bugün Yaseminin fikriyle değiştirdiğim çerçevemin son taslağı artık bu şekilde devam edip yapıp biticeğim :)
Üst boşluğa isimler alt boşluğa ' söz hatırası ve tarih ' yazılacak
Eki Görüntüle 975846
adım talia pelin :) fizyoterapi okuyorum 3. yılım :) ilişkimde 1 martta 1 yıl olucak ama 3. ayda evlenme teklifi aldım :) odunumda bu yıl haziranda mezun
maşallah =)söz nişan mezun olunca mı düşnüyorsunuz canım ?
canım senin için baya bir zor olmus, bunu yapan kimse allah onu bildiği gibi yapsın yani
keske daha guzel senden öğrenseydi ailen ama umarım bundan sonrası senin gönlünce olur,
sevdiceğim haziranda mezun canım bu yıl sözle nişan yaparız diyoruz ben mezun oluncada düğün olur diyorum ama odunum hepsi bu yıl olsun diyor tabi babam düğüne ne der bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?