- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
eeee gelmememin cezası şaka bir yana canım da gercekten dun konusma konusunda patlama yasandı ve fikirler konusunda da
Hep istediğim gibi oldu ya ben çok sevdim dünkü muhabbeti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eeee gelmememin cezası şaka bir yana canım da gercekten dun konusma konusunda patlama yasandı ve fikirler konusunda da
sayende canım sen demesen altına da yap belki bu kadar güzel olacağını düşünüp denemezdim :)
Maşallah cnm ne guzel engel de yok onunde hayırlısı inşallah
ayy cok mutlu oldum o zaman sende mutlu olunca
kızlaaarrr masallah sayfaları oku oku bitiremedim yoğunluktan bi kac gün giremedim buda bana ders olsun kurabiyeleri evde yapma fikrine bayıldımm hepimiz evde deniyelim burda fotolarını paylaşalım bence bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz :130:
Havuz başı sanki bana en mantıklısı geliyo canım yaza kadar karar vericez artık bir şeye :)
okul bildirmemiş ki
günaydın pamuk şekerlerim nasılsınız ?
benn çok çok iyiyim canım sen nasılsın
bende iyiyim canım sıkkın biraz sevgilim çok çalışıyor bu aralar hiç bana vakti yok bu durum beni çok üzülüyor ne yapmam gerek sence
ay buda çok güzel olmuş canım söz kahvesi diye mi geciyor
kelin ilacı olsa kendi başına sürer canım çok üstüne gitme ben kendimden biliyorum üstüne gittikçe işin stresini benden çıkarıyo
yapan kişi o şekilde yazmış ben de o yüzden söz kahvesi dedim
günaydın pamuk şekerlerim nasılsınız ?
gitmiyorum benden çıkarıyor ama onu görmek istiyorum off yanlız hissediyorum kendimi
Günaydın tatlım, Pamuk şekerleri sevdim bunu
ben iyiyim canım sen nasılsın ?
bende iyi olmaya çalısıyorum canım sıkkın biraz bugun
üzülme canım iş sonuçta ben 8 gündür görmüyorum izmitte
sık sık ara canım müsait oluyosa ne iş yapıyo ki :44: bunun için kendini yalnız hissetme evlilik için para lazım
okudum canım simdi ama bu konuda yalnız hissetme kendini, eee sizin için calışması gerekiyor, daha sonra hep beraber oldugunuz gunler gelecek cunku,