Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ay canım evlilik için para lazım diyince bi güldüm haklısın

asansör arızalarına gidiyor canım yola gidiyor sürekli bu asansorcüde çalısıyor aslında bende 10 gündür görmuyorum

ben isyan edince odunum öyle diyo

yorucu iş canım ama en azından bir işi sorumluluğu var çalışıyo:)
bi arkadaşım var sevgilisi 24 yaşında oda adam çalışmıyo diye şikayet ediyo

ben isyan edince odunum öyle diyo

yorucu iş canım ama en azından bir işi sorumluluğu var çalışıyo:)
bi arkadaşım var sevgilisi 24 yaşında oda adam çalışmıyo diye şikayet ediyo

yok benim odunum çok çalışkan valla her yerden ekmek parasını çakırtırmış liseyi bitirmiş okumamiş ama olsun önemli degil benim için böyle seviyorum ben herseyimi alır bide begendim desem hemen alır

sevdikten sonra ötesi yok valla canım sizin söz ne zamandı

İstanbul'da değilim maalesef ama internetten bulabilirim belki bir ihtimal

bulursun canım bizde ararız senin için

evet senin ki haziranda demi bebegim benim hemen bu sene içinde olur dugunum çok beklemem nişanlı yani

benim oduna kalsa bizde bu sene evleniriz ama babam sanırım sadece sözle nişana izin verir ötesine kalbi dayanmaz

bulursun canım bizde ararız senin için

benim oduna kalsa bizde bu sene evleniriz ama babam sanırım sadece sözle nişana izin verir ötesine kalbi dayanmaz

benim babamda aynı ama bu sene içinde evleniriz dedi sevgilim benim dogum günüm 22 agustos o zamana kadar evlenmiş oluruz başbaşa kutlarız demişti yani canım nişanlı dönemim uzun olmaz benim

benim babamda aynı ama bu sene içinde evleniriz dedi sevgilim benim dogum günüm 22 agustos o zamana kadar evlenmiş oluruz başbaşa kutlarız demişti yani canım nişanlı dönemim uzun olmaz benim

inşallah dilediğiniz gibi olur canım

Son düzenleme:
selam kızzlarrrr bende sizdenim 23 yaşındayım 6 yıllık Allah nasip ederse önümüzdeki ay 7 yıl olacak bi ilişkim var. bizde önümüzdeki sene nişan düşünüyoruz bende de sıfır bilgi napcamı bilmiyorum ailem kısmen biliyo aslında talihsiz bi olayla öğrendiler ama biliyorlar artık yapacak bişey yok bu durumdan nefret ediyorum niyeyse kendimi aileme karşı sorumlu hissediyorum kendini böyle hisseden var mı yoksa bu sadece bende mi içimi rahatlatmak istiyorum cvplarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…