- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
ay canım evlilik için para lazım diyince bi güldüm haklısın
asansör arızalarına gidiyor canım yola gidiyor sürekli bu asansorcüde çalısıyor aslında bende 10 gündür görmuyorum
ben isyan edince odunum öyle diyo
yorucu iş canım ama en azından bir işi sorumluluğu var çalışıyo:)
bi arkadaşım var sevgilisi 24 yaşında oda adam çalışmıyo diye şikayet ediyo
yok benim odunum çok çalışkan valla her yerden ekmek parasını çakırtırmış liseyi bitirmiş okumamiş ama olsun önemli degil benim için böyle seviyorum ben herseyimi alır bide begendim desem hemen alır
sevdikten sonra ötesi yok valla canım sizin söz ne zamandı
ama güzel olmuş canım
Bence deama kalabalık olursa kahve masraflı olabilir belki, gerçi bir tatlı kaşığı kahveden ne çıkacak
daha tarih belli degil canım nisan mayıs gibi duruyor
Bence deama kalabalık olursa kahve masraflı olabilir belki, gerçi bir tatlı kaşığı kahveden ne çıkacak
istanbulda mısınız bilmiyorum ama o kavanozlar ve kahve eminönünden alınırsa normalinden daha ucuz olur
senden hemn sonra ben inşallah
istanbulda mısınız bilmiyorum ama o kavanozlar ve kahve eminönünden alınırsa normalinden daha ucuz olur
İstanbul'da değilim maalesef ama internetten bulabilirim belki bir ihtimal
evet senin ki haziranda demi bebegim benim hemen bu sene içinde olur dugunum çok beklemem nişanlı yani
bulursun canım bizde ararız senin için
benim oduna kalsa bizde bu sene evleniriz ama babam sanırım sadece sözle nişana izin verir ötesine kalbi dayanmaz
benim babamda aynı ama bu sene içinde evleniriz dedi sevgilim benim dogum günüm 22 agustos o zamana kadar evlenmiş oluruz başbaşa kutlarız demişti yani canım nişanlı dönemim uzun olmaz benim
inşallah dilediğiniz gibi olur canım
inş canım bi isteme söz olsunda gerisi gelir hayırlısı ile zaten
bende başlasam mı söz hazırlıklarına dün sabun süslemeye meraklandımçok basitmiş
başla canım benim hiç hazırlıyım yok maşallah narantikibi herşeyi tam
onun sayesinde heveslendim zatenbizde yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?