• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar ne zamaandır giremedim oku oku bıtıremedim harika fikirler ortaya cıkıyor burda :52: Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim aslında beyaz karton almayı unuttuğumdan bitiremedim yoksa bu akşama hazır paylaşıyordum alt kısmı beyaz yazılarda siyah uygun olur dimi ? Bende istiyordum ama pahalı geliyordu bende sıvadım kolları yapıyorum güzel olacak inşallah :)

siyah güzel durmuş bence siyah yapabilirsin :)

kızlaaarrr masallah sayfaları oku oku bitiremedim yoğunluktan bi kac gün giremedim buda bana ders olsun :9: kurabiyeleri evde yapma fikrine bayıldımm hepimiz evde deniyelim burda fotolarını paylaşalım bence :16: bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz :130:

hoşbulduk ceren =)seni de sık sık görmek isteriz çok güzel fikirler çıkıyor burda :)kurabiye yapma fikri hepimizin hoşuna gitti sen de yap :) sen ne düşünüyorsun söz nişan hediyesi ?

kızlaaarrr masallah sayfaları oku oku bitiremedim yoğunluktan bi kac gün giremedim buda bana ders olsun :9: kurabiyeleri evde yapma fikrine bayıldımm hepimiz evde deniyelim burda fotolarını paylaşalım bence :16: bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz :130:

Kızlar ne zamaandır giremedim oku oku bıtıremedim harika fikirler ortaya cıkıyor burda :52: Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)

yeniyim ben yeniyim:12::12:
hoşbulduk canlarım:16:

Veee bugün Yaseminin fikriyle değiştirdiğim çerçevemin son taslağı artık bu şekilde devam edip yapıp biticeğim :)
Üst boşluğa isimler alt boşluğa ' söz hatırası ve tarih ' yazılacak
$Fotoðraf-0027.jpg

Son düzenleme:
vallahi öyle Yasemin hazırlık süresi bırakmadım babacığıma :)

Yasemin dediğin şekilde çok güzel oldu çok teşekkür ederim :)
Ya şu şekillerin kenarlarını siyah çizgi geçsem mi yazıları siyah kartonla yapacağım ya uygun olur direk beyaz üstü siyah kırmızı kalmasın bari şekillerin kenarları ile yazılar birlik olsun diye olur mu ki ?

siyah yap kenarları canım :1::1: güzel olmasına sevindim
:6:

Ben de herkesin lavabo ihtiyacı gelmez diye düşünüyorum canım hep ne yapıyosa bu çevredeki komşular yapıyo zaten onlar bişey demeseydi benim bu konu aklıma bile gelmezdi :)))

galiba onlar kendilerini düsünmüş :1::1::1:
ne olur ne olmaz boyle olursa biz ne yaparız diye

eeee gelmememin cezası :1::1: şaka bir yana canım da gercekten dun konusma konusunda patlama yasandı ve fikirler konusunda da

Back