Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim aslında beyaz karton almayı unuttuğumdan bitiremedim yoksa bu akşama hazır paylaşıyordum alt kısmı beyaz yazılarda siyah uygun olur dimi ? Bende istiyordum ama pahalı geliyordu bende sıvadım kolları yapıyorum güzel olacak inşallah :)
Kızlar ne zamaandır giremedim oku oku bıtıremedim harika fikirler ortaya cıkıyor burda Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)
kızlaaarrr masallah sayfaları oku oku bitiremedim yoğunluktan bi kac gün giremedim buda bana ders olsun kurabiyeleri evde yapma fikrine bayıldımm hepimiz evde deniyelim burda fotolarını paylaşalım bence bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz :130:
bu kalp sepeti ne canım :)
siyah güzel durmuş bence siyah yapabilirsin :)
çerçeveme yapıştıracağım şekillerden biri :)
hoşbulduk ceren =)seni de sık sık görmek isteriz çok güzel fikirler çıkıyor burda :)kurabiye yapma fikri hepimizin hoşuna gitti sen de yap :) sen ne düşünüyorsun söz nişan hediyesi ?
kızlaaarrr masallah sayfaları oku oku bitiremedim yoğunluktan bi kac gün giremedim buda bana ders olsun kurabiyeleri evde yapma fikrine bayıldımm hepimiz evde deniyelim burda fotolarını paylaşalım bence bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz :130:
Kızlar ne zamaandır giremedim oku oku bıtıremedim harika fikirler ortaya cıkıyor burda Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz :)
yeniyim ben yeniyim
hoşbulduk canlarım
seni tanıyalım mı cnm :) kac senelık bır ılıskın var kac yasındasın
vallahi öyle Yasemin hazırlık süresi bırakmadım babacığıma :)
Yasemin dediğin şekilde çok güzel oldu çok teşekkür ederim :)
Ya şu şekillerin kenarlarını siyah çizgi geçsem mi yazıları siyah kartonla yapacağım ya uygun olur direk beyaz üstü siyah kırmızı kalmasın bari şekillerin kenarları ile yazılar birlik olsun diye olur mu ki ?
adım talia pelin :) fizyoterapi okuyorum 3. yılım :) ilişkimde 1 martta 1 yıl olucak ama 3. ayda evlenme teklifi aldım :) odunumda bu yıl haziranda mezun
Ben de herkesin lavabo ihtiyacı gelmez diye düşünüyorum canım hep ne yapıyosa bu çevredeki komşular yapıyo zaten onlar bişey demeseydi benim bu konu aklıma bile gelmezdi :)))
siyah yap kenarları canım güzel olmasına sevindim
Veee bugün Yaseminin fikriyle değiştirdiğim çerçevemin son taslağı artık bu şekilde devam edip yapıp biticeğim :)
Üst boşluğa isimler alt boşluğa ' söz hatırası ve tarih ' yazılacak
Eki Görüntüle 975846
vee ben cevaplara bakana kadar hatun yapmıs bitirmiş bile :):) çok güzel oluyor canım