Tedaviniz hayırlı olsun inşaallah olumlu sonuçlar alırsınız.Ben de geçen sene Malatya Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi oldum şimdi çok şükür 2 aylık kızım var.Tedavim ve hamileliğim boyunca doktorum ve ekibi her zaman yanımızda oldular.Sıkıntılı zamanlarda bile moralimizi hep üst seviyede tuttular sağolsunlar.Ben doktorumu çok araştırarak gittim iyikide gitmişim.Sizde merkez konusunda çok doğru bir karar vermişsiniz.Doktor hanım zannedersem 25 yıllık tüp bebek uzmanı bu konuda gerçekten tecrübeli,titiz,hastalarıyla son derece ilgili birisi.Bu işde moralinizi hep yüksek tutun,rahat olun,doktorunuzun söylediği tavsiyelere uyun,artık gerisi nasip kısmet.Malatyada ve çevre illerde tutulan bir doktor.Cumartesi merkezinin 7. yılını kutluyacak bebekleri ve aileleri ile birlikte.Merkezde gördüğüm bütün hastaları doktor hanımdan çok memnunlardı benim gibi.Tabikide bu işde nasip kısmet varsa olucak,sizde moralinizi yüksek tutun,dikkat edilmesi gereken şeylere özen gösterin inşaallah olumlu sonuç alırsınız......