2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Beende arkadasın yaptıklarının tam tersini yaptım.doktorum yatma kıpır kıpır ol dedi.normal hayatın neyse onu yaşa dedi.benimde gercek test günüm yarın.idrarda 2.çizgi silik cıktı.
Yatmamak gerekiyor surekli zaten embriyo kanla beslendigi icin kan akisininda iyi olmasi lazim oyuzden hareket etmek.lazim ki kan akisida saglikli olsun doktorlarda zaten surekli yatmayi onermiyor tabi ekstra riskli gordukleri durumlar disinda ben ilk gun dahil hic yatmadim ucuncu gun ise gittim rahat olmaklazim elimizden geldigince rahat ama dikkatli:)

Beende arkadasın yaptıklarının tam tersini yaptım.doktorum yatma kıpır kıpır ol dedi.normal hayatın neyse onu yaşa dedi.benimde gercek test günüm yarın.idrarda 2.çizgi silik cıktı.
gozun aydin ola kuzum hamişsin demek , maşallah ,kucagina almayi da nasip etsin Rabbim,

Yatmamak gerekiyor surekli zaten embriyo kanla beslendigi icin kan akisininda iyi olmasi lazim oyuzden hareket etmek.lazim ki kan akisida saglikli olsun doktorlarda zaten surekli yatmayi onermiyor tabi ekstra riskli gordukleri durumlar disinda ben ilk gun dahil hic yatmadim ucuncu gun ise gittim rahat olmaklazim elimizden geldigince rahat ama dikkatli:)
aynen katiliorum canim ,yurtdisindayim kesinlikle yatmayi onermiolar normal hayata devam edebilirsin diolar

Canım ben bugün adet oldum çok şükür cuma kontrolum var ilaçlar a baslayacagiz inşallah
Canım ben Malatya Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum yaş 33 geçen yıl da tüp bebek yaptirmistik ankara da 8 haftalik ken düştü ne yazikki
Tedaviniz hayırlı olsun inşaallah olumlu sonuçlar alırsınız.Ben de geçen sene Malatya Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi oldum şimdi çok şükür 2 aylık kızım var.Tedavim ve hamileliğim boyunca doktorum ve ekibi her zaman yanımızda oldular.Sıkıntılı zamanlarda bile moralimizi hep üst seviyede tuttular sağolsunlar.Ben doktorumu çok araştırarak gittim iyikide gitmişim.Sizde merkez konusunda çok doğru bir karar vermişsiniz.Doktor hanım zannedersem 25 yıllık tüp bebek uzmanı bu konuda gerçekten tecrübeli,titiz,hastalarıyla son derece ilgili birisi.Bu işde moralinizi hep yüksek tutun,rahat olun,doktorunuzun söylediği tavsiyelere uyun,artık gerisi nasip kısmet.Malatyada ve çevre illerde tutulan bir doktor.Cumartesi merkezinin 7. yılını kutluyacak bebekleri ve aileleri ile birlikte.Merkezde gördüğüm bütün hastaları doktor hanımdan çok memnunlardı benim gibi.Tabikide bu işde nasip kısmet varsa olucak,sizde moralinizi yüksek tutun,dikkat edilmesi gereken şeylere özen gösterin inşaallah olumlu sonuç alırsınız......

Ne demek canım, evet o da olur gelmezse, sana adetin kaçıncı günü gel dediler peki olursan ne zaman gideceksin
adet olunca gel dediler zaten arıyorum gitmeden ona göre geleceğim zaman belli oluyo,ama hiç belirtim yok hafta olacağıma dair sadece aşırı şişkinlik var

Tedaviniz hayırlı olsun inşaallah olumlu sonuçlar alırsınız.Ben de geçen sene Malatya Fethiye Ersan tüp bebek merkezinde tedavi oldum şimdi çok şükür 2 aylık kızım var.Tedavim ve hamileliğim boyunca doktorum ve ekibi her zaman yanımızda oldular.Sıkıntılı zamanlarda bile moralimizi hep üst seviyede tuttular sağolsunlar.Ben doktorumu çok araştırarak gittim iyikide gitmişim.Sizde merkez konusunda çok doğru bir karar vermişsiniz.Doktor hanım zannedersem 25 yıllık tüp bebek uzmanı bu konuda gerçekten tecrübeli,titiz,hastalarıyla son derece ilgili birisi.Bu işde moralinizi hep yüksek tutun,rahat olun,doktorunuzun söylediği tavsiyelere uyun,artık gerisi nasip kısmet.Malatyada ve çevre illerde tutulan bir doktor.Cumartesi merkezinin 7. yılını kutluyacak bebekleri ve aileleri ile birlikte.Merkezde gördüğüm bütün hastaları doktor hanımdan çok memnunlardı benim gibi.Tabikide bu işde nasip kısmet varsa olucak,sizde moralinizi yüksek tutun,dikkat edilmesi gereken şeylere özen gösterin inşaallah olumlu sonuç alırsınız......

Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun içimi rahatlattiniz bir arkadaş var heryere Fethiye hanım hakkında olumsuz yorumlar yapıp duruyor inanmak istemesemde içimde bir şüphe oluşmuş tu Rabbim kizinizi size bagislasin sağlıklı sıhhatli buyutmenizi nasip etsin inşallah en kisa zamanda bizlere de nasip etsin çok sağolun ya yorumunuz inanin çok mutlu etti beni

bende katılıyorum aranıza kızlar ilk deneme anadolu sağlık merkezi istanbul aydın arıcı kasım ayında sonuç negatifti şimdi üşümüş bebişlerimi içime almayı bekliyorum ama zamanı belli değil çünkü tüp bebek iğneleri bana yan etki yaptı hemde zayıflamam gerekiyormuş

Ayyyy cok duygulandım.inşallah hamileliğimin sürer.sizlere bolca dua edicem inanın bana.sizde bana dua edin bi sorun olmasın.cok endişeleniyorum.ilk denemeemdede sonradan değerim düşmüştü bunds olmaz inşallah
olmaz Allah in izniyle canim değerlerin kat kat katlansin inşallah ,dualarinda bizleri unutma ......

Slm benim transfer imde ohss nedeniyle iptal edilmişti adet olunca Yasmin başladılar cumartesi de 21. Günüm lucrin e baslayacagiz adet olunca da tedaviye inşallah merak ettigim şey lucrin kullanan yok mu varsa kaç gün sonra adet oldunuz bilgi verebilirmisiniz
28 ocakta bana lucrin depot verdi doktorum adet görünce gel dedi

oluo canim benim bebeisler 5. günde donduruldu 6. gun transfer yapildi bir oğlum oldu kagittaki bilgileri böyle,aralikta transfer olmuştum ondada bebisim kabuğunu delmişti oyle transferim oldu ama negatifti
Çok ilginç kabuğunu deldikten sonra dışarıda nasıl yaşıyor ki? Yani senin çözüldükten sonra 1 gün daha dışarıda yaşadı sonra transfer oldu öyle mi? Ya her gün başka birşey öğreniyorum, resmen bu tüp bebek işlemleri dipsiz bir kuyu. Olmaması için hiçbir sebep yokmuş gibi bakınca ama tabi Allah ın takdiri. Senin de oğlunu Allah bağışlasın canım, darısı bize olur inşallah. Eskişehirde mi yaşıyorsun sen orada hangi hastaneye yaptırdın tüp bebeği peki .

adet olunca gel dediler zaten arıyorum gitmeden ona göre geleceğim zaman belli oluyo,ama hiç belirtim yok hafta olacağıma dair sadece aşırı şişkinlik var
Sen bu ay sadece yumurta toplama olduğu için gebelik testi falan yaptırmadın değil mi? İçime bir kurt düştü şimdi, gerçi o kullandığımız bir sürü ilaç var, olur mu bilmem ama hamile misin yoksa canım.

Çok ilginç kabuğunu deldikten sonra dışarıda nasıl yaşıyor ki? Yani senin çözüldükten sonra 1 gün daha dışarıda yaşadı sonra transfer oldu öyle mi? Ya her gün başka birşey öğreniyorum, resmen bu tüp bebek işlemleri dipsiz bir kuyu. Olmaması için hiçbir sebep yokmuş gibi bakınca ama tabi Allah ın takdiri. Senin de oğlunu Allah bağışlasın canım, darısı bize olur inşallah. Eskişehirde mi yaşıyorsun sen orada hangi
amin amin amin cumlemize nasip etsin Yarabbim saglikli hayirli evlatlar,eskisehirliyimd orda yasamiorum canim
evet canim ole ,ama kabuğundan yeni cikacakken transfer im olmuştu iste ,nasip kismet isi bu isler,

X