merhaba herkese kolonyamın bir kısmı tamam etiket ve kolonya koyma işi kaldı
diğer resimdekilerde loğusa şerbeti için süs, burada eve gelenlere veriliyormuş şerbet o yüzden 6 adet aldım Eki Görüntüle 1278130 Eki Görüntüle 1278131 Eki Görüntüle 1278132 Eki Görüntüle 1278133
slm güzel anne bardk ölçüsünü kaç yapıyorsunuz acaba lastik olan kısmı yardımcı olursanız coook sevinirim birde kac adet yaptınızmerhaba herkese kolonyamın bir kısmı tamam etiket ve kolonya koyma işi kaldı
diğer resimdekilerde loğusa şerbeti için süs, burada eve gelenlere veriliyormuş şerbet o yüzden 6 adet aldım Eki Görüntüle 1278130 Eki Görüntüle 1278131 Eki Görüntüle 1278132 Eki Görüntüle 1278133
canım çok güzel olmuşlar bu kadehlerden bende yapmak istiyordum ama yıkama sorun olurmu diye tereddütte kaldım süsüne zarar vermeden yıkama yapıla biliyormu
selam canım süsleri satın aldık ama ben sana ölçüp yazarım kaç cm olduğunuslm güzel anne bardk ölçüsünü kaç yapıyorsunuz acaba lastik olan kısmı yardımcı olursanız coook sevinirim birde kac adet yaptınız
canım bardak süslerini satın aldık kv ile lastikli çok kolay kullanımı var tak çıkar
her gelene ayrı almak zorunda değilsin bardağı değiştirdirmi iş biter süsü yıkamaya gerek yok
biz eve geçmiş olsuna gelenlere vereceğiz loğusa şerbeti 6 adet aldım o yüzden bir kerede ancak 3 yada4 kişi gelir
selam canım süsleri satın aldık ama ben sana ölçüp yazarım kaç cm olduğunu
eve gelenlere vereceğimiz için 6 adet aldım tak çıkar
evde de yapılabilir çok kolay bişi aslında
çok güzel olmuşlar ellerine sağlıkmerhaba herkese kolonyamın bir kısmı tamam etiket ve kolonya koyma işi kaldı
Ay bu nedir yahu ne yeteneklisiniz valla hayran kaldımtabi resim nerde :)))) atamamışım kı :)))
çok teşekkür ederim canım25 lik aldım bençok güzel olmuşlar ellerine sağlıkbu şişeler 25'lik mi 50'lik mi? ben de almayı düşünüyorum da karar veremedim.
bir soru daha sorabilir miyim?çok teşekkür ederim canım25 lik aldım ben
bir soru daha sorabilir miyim?kaç tane yapacaksın ve tanesi ne kadara gelmiş olacak? daha önce yazdıysan kusura bakma
Fiyat olarak da uyguna gelmiş. Ben de yapmak istiyorum, internetten şişe almakla başlayayım en iyisi. Çook teşekkür ederim vakit ayırıp bu kadar detaylı yazdığın için24 adet yaptım canım hastaneye gelenlere vereceğim o kadar kişi gelmez bile tahminime göre
hesaplamadım ama hesaplıyım
beyaz kolonya 15 tl
şişeler 15 , 5 kargo 20 tl
kurdele 1 tl
kalın kurdele 3 tl
nazar boncuğu kadın hediye verdi loğusa şerbeti süsünü aldık diye
kırmızı kolonya ablam hediye getirmişti(beyazla karıştırıp pembe yaptık)
birde etiket yaptıracağız ama kaç tl bilmirorum
sanırım tanesi 2 tl ye falan gelmiş
Fiyat olarak da uyguna gelmiş. Ben de yapmak istiyorum, internetten şişe almakla başlayayım en iyisi. Çook teşekkür ederim vakit ayırıp bu kadar detaylı yazdığın için
Herkese merhaba
Isimli kapı süsü Mahmutpaşa'dan bulabilir miyiz? Internet'ten satan var ama dokunmadan görmeden almak istemiyorum. Çok kalitesiz birşeyle karşılaşabilirim diye. Bu hafta Eminönü çarşıya gideceğim. Bulabileceğim biryer bilen varsa paylaşırsa sevirim. Herkese iyi haftalar
aa iyiymiş güvenilir yani:) canım çok sıkılıyor her şeyi yıkayıp yerleştirip hazır edince boş kaldım malzeme olsa yapıcam bendeben alışveriş yaptım burdan canım gerçekten güzel ürünler var
aa iyiymiş güvenilir yani:) canım çok sıkılıyor her şeyi yıkayıp yerleştirip hazır edince boş kaldım malzeme olsa yapıcam bendekeçe alsamda kapı süsü yapsam ahh ahh:) canım keçeyi nasıl almam lazım kapı süsü için ince mi olsun kalın mı hiç bilgim yok benim sen biliyor musun?
Merhaba kızlar. Oğluşum için teyzemin yaptığı kapı süsü. Orjinalini ispanyadan bir sitede görmüştük, hiç bir yerde bu kadar tatlı hayvanları bulamadık hazır olarak , ama teyzem sağolsun isteğimi gerçek yaptı :) şimdi ismine karar vermek kaldı bebişimizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?