- 11 Eylül 2014
- 122
- 373
- 358
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok güzel olmıslar tatlım.. Ellerine saglık ...Buda benim el emeğim nasıl olmuş lohusa taclarimiz :)Eki Görüntüle 1308788
Immm ben yerinde olsam aynı süs malzemenden varsa elinde birde krem yasa ekru renkte bebek şapkasına aynı süsü yapardım.. Malum havalar soguk.. Oda veya evin soguk olmaz belki ama olsun.. Oda cok yakısır fıstıgaBuda benim el emeğim nasıl olmuş lohusa taclarimiz :)Eki Görüntüle 1308788
Immm ben yerinde olsam aynı süs malzemenden varsa elinde birde krem yasa ekru renkte bebek şapkasına aynı süsü yapardım.. Malum havalar soguk.. Oda veya evin soguk olmaz belki ama olsun.. Oda cok yakısır fıstıga
Buda benim el emeğim nasıl olmuş lohusa taclarimiz :)Eki Görüntüle 1308788
Beğenmene çok sevindim canım . Sade beyaz bir tulum aldım onu da susleyecegim sapkasini tulumunu ama dantel bittiği için yapamadım dantel alır almaz yapacağım :)
Buda benim el emeğim nasıl olmuş lohusa taclarimiz :)Eki Görüntüle 1308788
çok şeker olmuşş bu ya nerden alıyosunuz bu süsüBuda benim el emeğim nasıl olmuş lohusa taclarimiz :)Eki Görüntüle 1308788
Tek bir ürün yapmak yerine az az 3 farklı hediyelik yaptım. Küçük bebek biblosu alıp magnet yaptım, onuda mavi keseciklere koydum diğerine ise hatıralık şişe alıp içine nazar boncuğu, deniz kumu ve deniz kabukları attım, minik kavanoza da mavi ve beyaz badem şekeri atacağım. Kızlar çok basit olmamış değil mi? Birde bunlardan birini duası için çoğaltacağım. Sizce hangisini çoğaltayım?Eki Görüntüle 1309366
çok şeker olmuşş bu ya nerden alıyosunuz bu süsü
ben bulamadım bi türlü iyi kötü 2 tane taç aldım birini söküp kızıma beyaz bandana aldım ona yapıştırıcam ama böyle bulamadım bi tane buldum çok kocaman dı almadım en iyisi istanbulda bakmak
canım bende böyle taş aldım,nasıl yapıştırdın önce kumaşa harfleri mi çizdin neyle yapıştırdın?tabi resim nerde :)))) atamamışım kı :)))
şişe diyorumTek bir ürün yapmak yerine az az 3 farklı hediyelik yaptım. Küçük bebek biblosu alıp magnet yaptım, onuda mavi keseciklere koydum diğerine ise hatıralık şişe alıp içine nazar boncuğu, deniz kumu ve deniz kabukları attım, minik kavanoza da mavi ve beyaz badem şekeri atacağım. Kızlar çok basit olmamış değil mi? Birde bunlardan birini duası için çoğaltacağım. Sizce hangisini çoğaltayım?Eki Görüntüle 1309366
Sanirim kapi susu yapicaksin cnm,bnm yaptigimi gormussun sanirim,ben cercevenin icine yerlestirdigim icin onu ilk once cizdim,sonra ismi de cizdim,cimbizla tek tek yapistirdim hepsi bittikten sonra utu ile basiyorsun cnm,ben hatta kapi susumu hastaneye takicaz ya sonrada mevlut kv denin evinde olacagi icin onlarda gelirken getir dedi,ordan oraya tasinirken kirilir diye 2.ciyi yine yapicam :) bak yine fikir olsun hastane cikisiminin birinede taslarla isim yaptim cok guzel oldu :)canım bende böyle taş aldım,nasıl yapıştırdın önce kumaşa harfleri mi çizdin neyle yapıştırdın?
şişe diyorum
biblolar ne kadar güzelmiş nerden aldınız acabaTek bir ürün yapmak yerine az az 3 farklı hediyelik yaptım. Küçük bebek biblosu alıp magnet yaptım, onuda mavi keseciklere koydum diğerine ise hatıralık şişe alıp içine nazar boncuğu, deniz kumu ve deniz kabukları attım, minik kavanoza da mavi ve beyaz badem şekeri atacağım. Kızlar çok basit olmamış değil mi? Birde bunlardan birini duası için çoğaltacağım. Sizce hangisini çoğaltayım?Eki Görüntüle 1309366
canım sağol cevap vermişsin görmemişim, ben ütüyle yapışan taştan almadım ama bunu zor buldum, slikonla olmaz mı ki? hastane çıkışıda çok güzel olmuş:)Sanirim kapi susu yapicaksin cnm,bnm yaptigimi gormussun sanirim,ben cercevenin icine yerlestirdigim icin onu ilk once cizdim,sonra ismi de cizdim,cimbizla tek tek yapistirdim hepsi bittikten sonra utu ile basiyorsun cnm,ben hatta kapi susumu hastaneye takicaz ya sonrada mevlut kv denin evinde olacagi icin onlarda gelirken getir dedi,ordan oraya tasinirken kirilir diye 2.ciyi yine yapicam :) bak yine fikir olsun hastane cikisiminin birinede taslarla isim yaptim cok guzel oldu :)Eki Görüntüle 1311952 Eki Görüntüle 1311953
Eki Görüntüle 1312965 Tosunumun kapı süsü geldi :)
biblolar ne kadar güzelmiş nerden aldınız acaba
Nasil bisey aldigini gorebilsem cozum sunucam,onlu arkali resim atarmisincanım sağol cevap vermişsin görmemişim, ben ütüyle yapışan taştan almadım ama bunu zor buldum, slikonla olmaz mı ki? hastane çıkışıda çok güzel olmuş:)
çok güzel
canım bu resimdekinden almıştım dedim slikonla bu zor yapışacakNasil bisey aldigini gorebilsem cozum sunucam,onlu arkali resim atarmisin