2015 Ocak Annelerinin bebek şekerleri kapı süsleri:)

İnce keçeyle yapılıyo canım, dikmek için de hayalet ip kullanılıyor

sağol canım , bana da uğraş lazım biraz bunaldım bu aralar havalardan sanırım
bilmiyorum canım valla ya ama bilen varsa kesin cevaplar
sağol canım
çok güzelmiş ama burda da yapıp satan siteler vardı canım
İnce keçeyle yapılıyo canım, dikmek için de hayalet ip kullanılıyor

sağol canım bilgi için burda bulamazsam netten sipariş edicem artık:) senin süse bittim zaten:)

Ben de aynı mantıktan dolayı uğraşıyorum bunlarla zaten canım

bende bunu soracaktım netten sipariş verdiğimizde isim tarih nasıl olacak diye?
Elle yazılınca çirkin bi görüntü olmazmı?

çok güzel olmuş, epey uğraşmış teyzenin ellerine sağlık

çok güzel olmuş canım tr de de buna benzerler gördüm buraya da gelmiş

çok güzel olmuş, epey uğraşmış teyzenin ellerine sağlık

Teşekkür ederim kızlar. Ama nerede satıyorlarsa ben bulamamıştım Sıra bebek şekerine geldi. Konuya bir de o gözle bakacağım şimdi :)

g
çok güzel gözüküyorlar,yetenekli becerikli anne :)) her işi yapıyoruz farkındaysanız,9 ay karnımızda taşı,yemek yap,ev işi yap,bunlarla uğraş,bebek bak,büyüt et,koca milleti ne rahat yine uyuz oldum şimdi :)) çok talihliler,terlkleri,hediyelikleri bile hanımlar ucuz olsun diye evde yapıypruz yine makbule geçmiyo bu kocalara :))) k.bakmayın kızlar bugün biraz öfkeliyimdee benm kocaya,sinirimden yaıyorum bunları

teşekkür ederim cnm haklısın valla demekki hepsi aynı bunların ben okadar yaptım uğraştım sadece etiketini yapsın diye kaç gün yalvardım eşime.

teşekkür ederim canım stres yapma etiket işini.Matbaada en fazla 1 saatlik işi var

bugün indim aşağı işlerim vardı onu da yaptırırım dedim
kolonya şişesini unutmuşum evde
neyse artık yarın yine işim çıktı bebek şekerlerimiz olmuş onları alıcam yarın yaptırırım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…