İnce keçeyle yapılıyo canım, dikmek için de hayalet ip kullanılıyoraa iyiymiş güvenilir yani:) canım çok sıkılıyor her şeyi yıkayıp yerleştirip hazır edince boş kaldım malzeme olsa yapıcam bendekeçe alsamda kapı süsü yapsam ahh ahh:) canım keçeyi nasıl almam lazım kapı süsü için ince mi olsun kalın mı hiç bilgim yok benim sen biliyor musun?
sağol canım , bana da uğraş lazım biraz bunaldım bu aralar havalardan sanırımCanım hihami bilir, o yapıyordu ona sormak Lazım ama sanırım ince keçe Alman Lazım ablam bana bir Şeyler yapmaya çalışmıştı kalın keçeyi bir türlü kesemedi hep tırtık tırtık oldu kapı süsü ile Kapı koluna asılan bebek uyuyor Yazısı yapacaktı beceremedik:)
Belki özel makası mı vardır ya da inde Keçe mi gerekiyor ona sor istersen.. Herkes kendisi yapıyor zaten hem bedenen uğraşı olur hem zihnini rahatlatır :)
sağol canımbilmiyorum canım valla ya ama bilen varsa kesin cevaplar
çok güzelmiş ama burda da yapıp satan siteler vardı canımMerhaba kızlar. Oğluşum için teyzemin yaptığı kapı süsü. Orjinalini ispanyadan bir sitede görmüştük, hiç bir yerde bu kadar tatlı hayvanları bulamadık hazır olarak , ama teyzem sağolsun isteğimi gerçek yaptı :) şimdi ismine karar vermek kaldı bebişimizin :)
İnce keçeyle yapılıyo canım, dikmek için de hayalet ip kullanılıyor
Ben de aynı mantıktan dolayı uğraşıyorum bunlarla zaten canımsağol canım , bana da uğraş lazım biraz bunaldım bu aralar havalardan sanırım
sağol canım
çok güzelmiş ama burda da yapıp satan siteler vardı canım
sağol canım bilgi için burda bulamazsam netten sipariş edicem artık:) senin süse bittim zaten:)
bende bunu soracaktım netten sipariş verdiğimizde isim tarih nasıl olacak diye?Kızlar hani bebek şekerinin üstündeki bebek doğum tarihi nasıl olacak demişti bir arkadaş şunu buldum ayı yılı yazılmış gün olan kısım nokta nokta bırakılmış doğunca siz yazarsınız artık
Eki Görüntüle 1247390
Merhaba kızlar. Oğluşum için teyzemin yaptığı kapı süsü. Orjinalini ispanyadan bir sitede görmüştük, hiç bir yerde bu kadar tatlı hayvanları bulamadık hazır olarak , ama teyzem sağolsun isteğimi gerçek yaptı :) şimdi ismine karar vermek kaldı bebişimizin :)
çok güzel olmuş canım tr de de buna benzerler gördüm buraya da gelmiş
sağol canım , bana da uğraş lazım biraz bunaldım bu aralar havalardan sanırım
sağol canım
çok güzelmiş ama burda da yapıp satan siteler vardı canım
sağol canım bilgi için burda bulamazsam netten sipariş edicem artık:) senin süse bittim zaten:)
çok güzel olmuş, epey uğraşmış teyzenin ellerine sağlık
bende bunu soracaktım netten sipariş verdiğimizde isim tarih nasıl olacak diye?
Elle yazılınca çirkin bi görüntü olmazmı?
Eki Görüntüle 1301977 Eki Görüntüle 1301978 bunlarda benim el emeklerim birtek isim etiketi kaldi onuda esim yazicidan cijartacak...oglus ivin temam "annesinin kuzusu"kecelere iyi sardim bu ara birde kapi susu yaptim..
çok güzel gözüküyorlar,yetenekli becerikli anne :)) her işi yapıyoruz farkındaysanız,9 ay karnımızda taşı,yemek yap,ev işi yap,bunlarla uğraş,bebek bak,büyüt et,koca milleti ne rahat yine uyuz oldum şimdi :)) çok talihliler,terlkleri,hediyelikleri bile hanımlar ucuz olsun diye evde yapıypruz yine makbule geçmiyo bu kocalara :))) k.bakmayın kızlar bugün biraz öfkeliyimdee benm kocaya,sinirimden yaıyorum bunlarıEl emeği göz nuru lohusa terliğim ve kolonya şişelerim
Eki Görüntüle 1304158 Eki Görüntüle 1304159 Eki Görüntüle 1304160
g
çok güzel gözüküyorlar,yetenekli becerikli anne :)) her işi yapıyoruz farkındaysanız,9 ay karnımızda taşı,yemek yap,ev işi yap,bunlarla uğraş,bebek bak,büyüt et,koca milleti ne rahat yine uyuz oldum şimdi :)) çok talihliler,terlkleri,hediyelikleri bile hanımlar ucuz olsun diye evde yapıypruz yine makbule geçmiyo bu kocalara :))) k.bakmayın kızlar bugün biraz öfkeliyimdee benm kocaya,sinirimden yaıyorum bunları
Cok güzel canım.. Ellerine saglık canım ....El emeği göz nuru lohusa terliğim ve kolonya şişelerim
teşekkür ederim cnm :)Cok güzel canım.. Ellerine saglık canım ....
Hamarat anneyiz masallah
bu üzerine yapıştırdığınz stherleri nerde yaptırıyosunuzEl emeği göz nuru lohusa terliğim ve kolonya şişelerim
Canım eşim yaptı matbaada çıkardım.40 tanesine 3 tl verdim bu arada.bu üzerine yapıştırdığınz stherleri nerde yaptırıyosunuz
tşk ederim canmCanım eşim yaptı matbaada çıkardım.40 tanesine 3 tl verdim bu arada.
El emeği göz nuru lohusa terliğim ve kolonya şişelerim
teşekkür ederim canım stres yapma etiket işini.Matbaada en fazla 1 saatlik işi varellerine sağlık canım biz hala yaptırmadık etiketleri
teşekkür ederim canım stres yapma etiket işini.Matbaada en fazla 1 saatlik işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?