- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Teşekkür ederim canım beniimmmOooo harika olmuş. Ellerinize sağlık Bol şans diliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım beniimmmOooo harika olmuş. Ellerinize sağlık Bol şans diliyorum...
Hoş diğerinede alışmıştım valla sonradanDöndümm beybitomm
Ooyyy alıştığınızla devam edebilirsinizz bitanemmHoş diğerinede alışmıştım valla sonradan
TememmmmmOoyyy alıştığınızla devam edebilirsinizz bitanemm
Ellerine, emeğine sağlık can.Bu yıl a doyacağiz
Rica ederimTeşekkür ederim canım beniimmm
Kuruttum valla kuzum greyfurtta kuruttum hattaEllerine sağlık kuzum Portakal da kurutmuş iki aradayarismada bol şanslar
Mis gibi olmuş kuzumKuruttum valla kuzum greyfurtta kuruttum hatta
Teşekkür ederim fistigim beniiiim balimm
Balım beniiim eminim sen alsaydın daha güzel yapardin biliyorum benDemek kılpayı kaçırdığım gül tatlısını alan sendin haa seni seniiii
Ama iyi ki sen almışsın harika olmuş eline sağlık kuzuuu başarılar dilerim
Yasooooom balimmm çok teşekkür ederim kuzucummmEllerine, emeğine sağlık can.
Canımın iciiiMis gibi olmuş kuzum
Canımın iciii
Sensin ooo güüülll canım lımmmTam sana göre bi tatli oldu perişkom sende gül gibi bi kızsın portakallar efsane olmuş, benimkiler niye böyle güzel olmadı anlamadım görsel muhteşem, ellerine sağlık canım perişkom başarılar dilerim
Bende anlamadım periskom, bende beklettim günlerceSensin ooo güüülll canım lımmm
Niye neden olmadı ki kuzum 3 gün bekledi hatta hala bikaci tam kurumamis kalın kesmisim onlar petekte duruyor.
Teşekkür ederim fistigim beniiiim
Kuzum benimyaa olsun birdaha denersin istersenBende anlamadım periskom, bende beklettim günlerce
Nickin çok hoş ya demeden gecemiciiim aklıma bişey geldi mavili mavili mor çiçek mavili burdan geçecek diye bişey vardıÇok iyi gözüküyor yalnız
Ellerine, emeğine sağlık
Başarılar dilerimmmm