şekerler süsler aslında burada paylaşıldığı için buraya da atıyorum kızlar : )
iyi geceler anneler,bugünkü eminönü yolculuğumun sonuna geldim,çok yorucu sayılırdı ama tatlı yorgunluklar diyelim :))
Öncelikle Allah bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin,çok heves edip çok alışveriş yapma taraftarı değilken birden bire el attım bu işe ama Allah utandırmasın,hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin,annem her zaman derki,hangi iş olursa olsun aşırı heves ettiğin işin sonu hayr olmuyor,aksi gidiyor yada nazar değiyor,inanın bana geçen sene ilk bebeğimde 11,haftamda evlilik yıldönümüme denk geldiği bir vakit artık biz 3 kişi oluyoryuz diye face de bir paylaşım yapmıştım,haftasında da malesef bebeğimi kaybetmiştim : ( ama şuan eşim,ailem,yakın 3 arkadaşım vede sizler dışında kimse bilmiyor,facede en ufak bişey paylaşmıyorum hamileleiğme dair,tabi kayınvalidem kalabalık sülalesine bahsetti o ayrı tabi,Allah a emanet olsunlar,Rabbim kötü gözlerden korusun inşallah,kalabalık sülale deyince kızlar,benim mevlütüm kısmetse kayınvalidemde olacak,evlerimizin arası 30 km,benm çevrem çok fazla değil,taş çatlasın ablam,annem,arkadaşlarım 10 kişiyi geçmeyiz,ama kayınvalidem yok o darılmasın bu gücenmesin diye 100 kişi çıkarınca,otobüs tutması lazım bize onca insanı getirmesi için o yüzdende onun evinde mevlüt yapmaya karar verdik,bayramda bana hediyelik ne düşünüyorsun diye sorunca valla açıkçası dedim bişey düşünmüyorum,ben kafamda hastane odasındaki sunumlarım dedim aklımda şuan,mevlüt için dedim 100 kişiye ne verebiliriz,hem çok güzell değişik kimsede olmasın istiyor,hemde 1,5 lirayı geçmesin deyince güldüm :))) dedim ben çarşamba eminönüne gidicem,bir fiyat araştırırm dedim.
hastanede küçük kavanozlar içinde draje çikolatalı sunumları çok seviyordum,tanesi yaklaşık instagramda 3-4 lira arasındaydı,aynı şekilde mantar kapaklı kolonya şişeleride aşağı yukarı o fiyatlara,hastaneye çok kişinin geleceğini düşünmüyorum,o yüzden 25 adet mantar kapaklı kolonya şişesi,25 adet cam kavanoz aldım kızlar,şişelerin tanesi 0,75 kuruştu,süslemek için minik mavi hazır güller aldım,organze saten kurdale,evde zaten silikon tabancam vardı,ayrıca kolonyayı mavi renk yapmak için boyada aldım.
Gelelim mevlüte,yine instagramda kese içinde tesbihi çok beğendik,kayınvalidemde keseye bayıldı,tabi fiyatı 5 lira dediler,en son 100 adet deyince 3,5 liraya indi,yinede 100 adet 350 lira yapınca açıkçası oda çok geldi,bugün birebir aynı keseyi buldum,hac ve ümre malzemecilerini geze geze en sonunda gönlüme göre ucuz tesbihi buldum,süslemek için 150 lik hazır güllerden aldım,birde sepet aldım,o sepetide güllerle süsledim,bakalım beğenicekmisiniz.
- 100 adet tespih tanesi 0,40 kuruş
-100 adet kese tanesi 0,45 kuruş
-150 adet mavi gül paketi 12 lira
-sepet 15 lira
-kolonya boyası 3 lira
-cam kavanoz tanesi 0,70 kuruş
-mantar tıpalı kolonya şişesi 0,70 kuruş
-100 adet yapışkanlı sticker (henüz maatbadan fiyat almadım )
-100 adet karton etiket (henüz maatbadan fiyat almadım )
Eki Görüntüle 1264521 Eki Görüntüle 1264522 Eki Görüntüle 1264523 Eki Görüntüle 1264524 Eki Görüntüle 1264525 Eki Görüntüle 1264526 Eki Görüntüle 1264527 Eki Görüntüle 1264528 Eki Görüntüle 1264529 Eki Görüntüle 1264530