• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Annelerinin bebek şekerleri kapı süsleri:)

aa iyiymiş güvenilir yani:) canım çok sıkılıyor her şeyi yıkayıp yerleştirip hazır edince boş kaldım malzeme olsa yapıcam bende:KK43: keçe alsamda kapı süsü yapsam ahh ahh:) canım keçeyi nasıl almam lazım kapı süsü için ince mi olsun kalın mı hiç bilgim yok benim sen biliyor musun?
İnce keçeyle yapılıyo canım, dikmek için de hayalet ip kullanılıyor

Canım hihami bilir, o yapıyordu ona sormak Lazım ama sanırım ince keçe Alman Lazım ablam bana bir Şeyler yapmaya çalışmıştı kalın keçeyi bir türlü kesemedi hep tırtık tırtık oldu kapı süsü ile Kapı koluna asılan bebek uyuyor Yazısı yapacaktı beceremedik:)

Belki özel makası mı vardır ya da inde Keçe mi gerekiyor ona sor istersen.. Herkes kendisi yapıyor zaten hem bedenen uğraşı olur hem zihnini rahatlatır :)
sağol canım , bana da uğraş lazım biraz bunaldım bu aralar havalardan sanırım
bilmiyorum canım valla ya ama bilen varsa kesin cevaplar :KK43:
sağol canım
Merhaba kızlar. Oğluşum için teyzemin yaptığı kapı süsü. Orjinalini ispanyadan bir sitede görmüştük, hiç bir yerde bu kadar tatlı hayvanları bulamadık hazır olarak , ama teyzem sağolsun isteğimi gerçek yaptı :) şimdi ismine karar vermek kaldı bebişimizin :)
çok güzelmiş ama burda da yapıp satan siteler vardı canım
İnce keçeyle yapılıyo canım, dikmek için de hayalet ip kullanılıyor

sağol canım bilgi için burda bulamazsam netten sipariş edicem artık:) senin süse bittim zaten:)

sağol canım

sağol canım bilgi için burda bulamazsam netten sipariş edicem artık:) senin süse bittim zaten:)
Ben de aynı mantıktan dolayı uğraşıyorum bunlarla zaten canım :KK69:

Kızlar hani bebek şekerinin üstündeki bebek doğum tarihi nasıl olacak demişti bir arkadaş şunu buldum ayı yılı yazılmış gün olan kısım nokta nokta bırakılmış doğunca siz yazarsınız artık

Eki Görüntüle 1247390
bende bunu soracaktım netten sipariş verdiğimizde isim tarih nasıl olacak diye?
Elle yazılınca çirkin bi görüntü olmazmı?o_O

Merhaba kızlar. Oğluşum için teyzemin yaptığı kapı süsü. Orjinalini ispanyadan bir sitede görmüştük, hiç bir yerde bu kadar tatlı hayvanları bulamadık hazır olarak , ama teyzem sağolsun isteğimi gerçek yaptı :) şimdi ismine karar vermek kaldı bebişimizin :)

çok güzel olmuş, epey uğraşmış teyzenin ellerine sağlık :KK9:

çok güzel olmuş canım tr de de buna benzerler gördüm buraya da gelmiş

sağol canım

çok güzel olmuş, epey uğraşmış teyzenin ellerine sağlık :KK9:

Teşekkür ederim kızlar. Ama nerede satıyorlarsa ben bulamamıştım :KK43: Sıra bebek şekerine geldi. Konuya bir de o gözle bakacağım şimdi :)

CAM00171.jpg CAM00167.jpg bunlarda benim el emeklerim birtek isim etiketi kaldi onuda esim yazicidan cijartacak...oglus ivin temam "annesinin kuzusu"kecelere iyi sardim bu ara birde kapi susu yaptim..

g
çok güzel gözüküyorlar,yetenekli becerikli anne :)) her işi yapıyoruz farkındaysanız,9 ay karnımızda taşı,yemek yap,ev işi yap,bunlarla uğraş,bebek bak,büyüt et,koca milleti ne rahat yine uyuz oldum şimdi :)) çok talihliler,terlkleri,hediyelikleri bile hanımlar ucuz olsun diye evde yapıypruz yine makbule geçmiyo bu kocalara :))) k.bakmayın kızlar bugün biraz öfkeliyimdee benm kocaya,sinirimden yaıyorum bunları:KK62:

g

çok güzel gözüküyorlar,yetenekli becerikli anne :)) her işi yapıyoruz farkındaysanız,9 ay karnımızda taşı,yemek yap,ev işi yap,bunlarla uğraş,bebek bak,büyüt et,koca milleti ne rahat yine uyuz oldum şimdi :)) çok talihliler,terlkleri,hediyelikleri bile hanımlar ucuz olsun diye evde yapıypruz yine makbule geçmiyo bu kocalara :))) k.bakmayın kızlar bugün biraz öfkeliyimdee benm kocaya,sinirimden yaıyorum bunları:KK62:

teşekkür ederim cnm haklısın valla demekki hepsi aynı bunların :D ben okadar yaptım uğraştım sadece etiketini yapsın diye kaç gün yalvardım eşime.

teşekkür ederim canım stres yapma etiket işini.Matbaada en fazla 1 saatlik işi var

bugün indim aşağı işlerim vardı onu da yaptırırım dedim
kolonya şişesini unutmuşum evde :(
neyse artık yarın yine işim çıktı bebek şekerlerimiz olmuş onları alıcam yarın yaptırırım inş

Back