- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bayıldım bayıldım elinin emeğine sağlık çok güzel olmuş maşaallah sanatabi resim nerde :)))) atamamışım kı :)))
Bu da benim doğum Mevlüt vs de dağıtım bebek çekmecelerinde saklayacağım prenses lavanta keseleri..
Ve kapı süsüm...
Bu da keçeden kapı düşlerine örnek. Ben çok beğendim :)
teşekkür ederim cnmmmmİ
İnanılmaz güzel olmuş canım ii günlerde öullanın inşallah :)
Allahım o kapı süsü ne öle minione kızzz masallah arkadasım sana ne güzel olmus..
Malzemeleri nerden aldın...
Sabın ve baykuslar
Lavanta keseleriiiiiiii aaaaaaaa hepsi coook güzel bayıldımmmm bayıldııımmmm...
İnanılmaz bişi cok güsel olmus.. Helal olsun .... Bende yapıcam bişiler... Cok istiyorum.. Ama ne zaman yani...:)))) tesekkur ederim cnm,normalde bir yildir calismiyorum ben 11 senedir stilistlik yaptigim icin aksesuara eminonune taslara aliskinim haliyle evde aksesuarim cok,ama malzeme varsa her ev hanimi yapabilir bence,tek tek sayiyorum,16 liraya madame cocodan cerceveyi aldim,pazardan 5 liraya mavisaten esarp aldim,yerde ne alirsan 1 liraya dantel kurdale vardi,3 liraya 3 ayri renk dantel kurdale aldim,buyuk boy 6 adet beyaz gul 3,5 liraydi,kucuk mavi gul 1 liraydi,ondan iki demet aldim,mavi saten esarbi kestim,evdeki crystal taslarla utude arda taha yazdim once,sonra cerceveye yapistirdim,sirasiyla danteller yapisti ve gullerle susledim,aslinda bunu instagramda gordum 120 liraydi,ordan esinlenip yaptim yani,25 liraya mal oldu : )))
Eki Görüntüle 1257800 farklı geldi belki yaptıran olur:)
http://www.hediyeleradasi.com/emzik-bebek-sekeri_3328_detay.html
:)))) tesekkur ederim cnm,normalde bir yildir calismiyorum ben 11 senedir stilistlik yaptigim icin aksesuara eminonune taslara aliskinim haliyle evde aksesuarim cok,ama malzeme varsa her ev hanimi yapabilir bence,tek tek sayiyorum,16 liraya madame cocodan cerceveyi aldim,pazardan 5 liraya mavisaten esarp aldim,yerde ne alirsan 1 liraya dantel kurdale vardi,3 liraya 3 ayri renk dantel kurdale aldim,buyuk boy 6 adet beyaz gul 3,5 liraydi,kucuk mavi gul 1 liraydi,ondan iki demet aldim,mavi saten esarbi kestim,evdeki crystal taslarla utude arda taha yazdim once,sonra cerceveye yapistirdim,sirasiyla danteller yapisti ve gullerle susledim,aslinda bunu instagramda gordum 120 liraydi,ordan esinlenip yaptim yani,25 liraya mal oldu : )))
Merhaba bayanlar nasipse ben de ocak annesi olucam.
Ilk kez Resim yüklüyorum umarım becerebilmisimdir..
Kapı susunu ablam yapti kizima..
Merhaba bayanlar nasipse ben de ocak annesi olucam.
Cok tesekkur ederim cnm amin insallah hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza..Ellerine sağlık ablanın çok güzel olmuş canım:) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş hep birlikte
cok tesekkurler cnm ablamin hosuna gidiyor bu tarz seyleri yapmak..olmuş olmuş yüklenmiş,çokkk güzel olmuş hemde el emeği göz nuru,ben o kuzucukları yerimm yaa,hayırlı günlerde kullansın inşallah cnm
Eki Görüntüle 1259707 Kızlar burda neler oluyor sizce
Buna da el attım, bakalım inşallah güzel olur canımgüzel birşeyler olucak gibi canım :)
Canım hastane için sadece şeker hazırlatıcam süssüz, mevlüt yapmaya karar verdim onu da ayetlli buzdolabı süslerinden düşündüm, lavanta keseside geldi aklıma ama yapabilirmiyim bilmiyorum, hevesim kaçtı benim nedenseÇok güzelmiş canım benim bir arkadaşım da basit keselere renkli drajeler koymuş pembe sarı beyaz gri mor mavi vs. Ağaca asmış çok da şEker duruyordu:) rengarenk dilek ağacı gibi olmuştu..
Sen Nr yapacağına karar vermediysen önce çikolata şeker ve hediyelik yapacağım de. Hediyelik magnet lavanta kesesi tespih vs kendin seçebilirsiniz. Şekerini de kendin yapabilirsin kutuda kesede veya süslere bakar karar verirsin...
çok güzel olmuşMerhaba bayanlar nasipse ben de ocak annesi olucam.
Eki Görüntüle 1259707 Kızlar burda neler oluyor sizce
Canım hastane için sadece şeker hazırlatıcam süssüz, mevlüt yapmaya karar verdim onu da ayetlli buzdolabı süslerinden düşündüm, lavanta keseside geldi aklıma ama yapabilirmiyim bilmiyorum, hevesim kaçtı benim nedense
çok güzel olmuş
güzel bir kapı süsü:)
hah aynen o sebeple kaçtı hevesim:) birde dediğin gibi hem dağıtmakla uğraş hem de alan atıyor bir köşeye kullanmıyor en yakını olanlara vermek daha iyi hala teyze gibiBen de çok hevesliydim ama o mu bu mu düşündükçe hevesim kaçtı :) ben de cikolatayolla comdan çikolata ve kolonya ikram edeceğim gelenlere bir de kendi aileme Hatıra olarak lavanta kesesi ile bitireceğim. Süspüs Hatıra olarak güzel De bu millete hediye dağıtmaya dönecek o hâlimle de bunlarla uğraşamayacağım sanırım hepsi Uğraş zahmet gerektiriyor :)