- 7 Mayıs 2014
- 3.436
- 7.676
Amin canım seninki de öyle inş.. Bundan sonda bizi şaşırtırlar:)))Kızlarrrr eslerinizin babalar gununu kutluyorum layikiyla baba olurlar insallah evlatlarina
Diş meselesi kiöi çocuk yapıyor canım ama ayak numarası normal gibi bence hatta beni. Kızım da 21 6 numara giyiyor burda ayakkabı alırken 24 ay üstü kategorisine giriyor:)) demek ki seninki de normal..Kızlar ya kaçtır soracam unutuyorum bebişlerinizin ayak numarası kaç? benim oğlumun ayacıkları küçük heldi bana biz 21 giyiyoruz şuan..
Bide oğlum uyuduğunda dişlerini sıkıyor neden oluyur bu ben hiç sıkmam ama galiba babası sıkıyor genetik olabilirmi acaba?
Valla 42 bitmek üzere doğuramadım( bu sıcakta hergün 6 km yürüyorum sonunda beyin kanaması geçireceğim:)))Pinking Tree daha doğurmadınmı? Bak sen şu nazlıya kaç aydır illa gelecem diye ısrar ediyor şimdide ozaman diz istemediniz gelemedim şimdide ben gelmiyorum diyor herhalde
Güle güle kullansın babacığın...Bugün babalargünü babama hediye almak istiyorum dışaarı çıkabilsem alacam hep anneme alıyoruz oda bana kimse hediye almıyor diyor babacığıma hüzel bi pijama takımı alayım:)
Kızlar ben bu sene babalar gününü kutlamıcam eşimin:)) hem canım burnumda hem de intikam zamanı:)))
Her sene en özel şekilde kutladım her şeyini... Ailece Sıra geceleri arkadaşlarıyla nargile prtileri kocaman afiş asmalar süprizler vs... Ama ben hamile tek başıma çocuk bakarken o anneler günümü bi güZel sözle kutlayacakleb onu bile yapmadı:)) o benim babam mı yaaw:)) şimdi ben yapmıcam:)) tarihte bir ilk ve süpriz beklediği için şoka girecektit çünkü marka saat mi aldım istediği müzik speakeri vardı onu mu aldım diye heyecanlanıp duruyordu heheh:)))