Hayirlisi olsun cnm , benimde 9. Gun 396 cikti , doktor tek kese gordu, ama belli olmaz sonra ikinci kese gorebilirmisaaa süper hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. ne zorlu günler geldi geçti 18i mi gelmicek göz açıp kapayıncaya kadar gelir merak etme bende cuma gidicem kısmetse. 12.gün kan değerin kaçtı benim 739du herkes ikiz olabilir dio :)
benimde kasigimda ,karnimda oluo ara ara canim bende yârin son iğnemi yapip kontrole gitcem opu gunu belli olcak inşallahİnşallahh canım, Allah razı olsun..bu akşam karnımda batmalar hissediyorum, sende de oluyor mu acaba?
hay canim yaaaaaBenim sonuc negatif...bugun 11.gunum kan sonucum 0.38 oyle cok umutluydumki giderken sok oldum aglamaktan gozlerim sisti....Allah bekleyenlerin hayirli sonuclar almasini nasip etsin...
Canim Allah hakkinda hayirlisini versin, insallah bir dahaki denemende yavrunu kucagina alirsin.Benim sonuc negatif...bugun 11.gunum kan sonucum 0.38 oyle cok umutluydumki giderken sok oldum aglamaktan gozlerim sisti....Allah bekleyenlerin hayirli sonuclar almasini nasip etsin...
canım sıkma canını idrarda geç çıkıyor.sen zamanında kan testini yap boşunada üzme kendini lütfenKizlar bugün 10. Günüm ve idrar negatif14 tl lik testlerden moralim cok bozuk günü gelmeden test yaptigima pisman oldum
Benim sonuc negatif...bugun 11.gunum kan sonucum 0.38 oyle cok umutluydumki giderken sok oldum aglamaktan gozlerim sisti....Allah bekleyenlerin hayirli sonuclar almasini nasip etsin...
Üzülme sakın. Allah bizi bizden daha iyi biliyor. sen üzerine düşeni yaptın ve sebepler planında yapmaya devam edeceksin. Nasip. Dünyanın sonu değil bunu da unutma. Allah daha büyük imtihanlar da veriyor. Daha kötüsünü düşünüp teselli olmak lazım.Hakkimizda hayirlisi.. cok uzgunum ama yapcak bisey yok ins sizler pozitifi gorursnz dua edicem...
Canım çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin bi dahaki denemene olumlu sonuç versin inşallah o hissi 2 kere yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni yaşadığımız herşey bizi bebeğimize bir adım daha yaklaştırıyo sabır biraz daha sabırBenim sonuc negatif...bugun 11.gunum kan sonucum 0.38 oyle cok umutluydumki giderken sok oldum aglamaktan gozlerim sisti....Allah bekleyenlerin hayirli sonuclar almasini nasip etsin...
Benim sonuc negatif...bugun 11.gunum kan sonucum 0.38 oyle cok umutluydumki giderken sok oldum aglamaktan gozlerim sisti....Allah bekleyenlerin hayirli sonuclar almasini nasip etsin...
Canım hayırlısı olsun, yarın bi daha yaptırsan artar mı acabaHakkimizda hayirlisi.. cok uzgunum ama yapcak bisey yok ins sizler pozitifi gorursnz dua edicem...
Bugün benim de başım döndü gibi geldi bana, hatta arabanın içindeydim el freni çekikti sanki araba gidiyormuş gibi geldi...Arkadaşlar transfer sonrasında hiç baş Dönmesi yaşayan var mı ? Daha öncede sordum ama kimse cevap vermedi acaba bu bir belirtimi yoksa ilaçların yan etkisimi hiç bilmiyorum ama ben tedirgin olmaya başladım
Canim test günün bugün müydü? Acaba erken mi yaptirdin? Kendini birakma hemen. Dondurulmusun varsa tekrar baslarsin hem tedaviye. Yilmak yok yola devam. Allah gönlündekini tez zamanda versin insallah .Benim sonuc negatif...bugun 11.gunum kan sonucum 0.38 oyle cok umutluydumki giderken sok oldum aglamaktan gozlerim sisti....Allah bekleyenlerin hayirli sonuclar almasini nasip etsin...
Dur bakalim canim idrara hic güvenme. Test gününü belle ve sakin ilaclarini birakma.Kizlar bugün 10. Günüm ve idrar negatif14 tl lik testlerden moralim cok bozuk günü gelmeden test yaptigima pisman oldum
Hadi inşallah..benim opu günü perşembe sabah.pko olduğum için transfer gelecek aya kaldı malesef..Allah tan hayırlısı her şeyin..benimde kasigimda ,karnimda oluo ara ara canim bende yârin son iğnemi yapip kontrole gitcem opu gunu belli olcak inşallah
Bugün benim de başım döndü gibi geldi bana, hatta arabanın içindeydim el freni çekikti sanki araba gidiyormuş gibi geldi...
benm doktorumda kasıgında agrılar olacak korkma dedı ama bende ne agrı ne bır his var bende hıcbirşey yok ya ille olması gerekır dıye dusunuyorm korkuyorm olmayınca bu arada senın yarın bellı olucka sanırm opu benmde cuma benm pek olup olmayacagıda bellı degıl gercı ama hayırlısı bu sefer alıstım bundada vvvvvvvvır hayır ılk gunler uzulur sonra normale dönerımbenimde kasigimda ,karnimda oluo ara ara canim bende yârin son iğnemi yapip kontrole gitcem opu gunu belli olcak inşallah
inşallah canım bugün güzel haberleri aldığımız gün olsun Inşallahgünaydın arkdaşlar,inşallah güzel haberler alacağımız bi gün olur.bu arada dün bnm khvrengi akıntım öğlen biraz daha arttı ve durdu.akşam bi şey yoktu.dün akşam sadece ara ara adet olmadan önceki karın ağrımı yaşadım bi kaç kez.ne üzülebilyorum ne sevinebiliyorum.bu arada yüzümde minik mink bi kaç sivilce çıktı canım iyice sıkıldı.rüyamda adet olduğumu gördüm gerçek gibiydi bi uyandım şükrettim.yavaş yavaş stres olmaya başladım galiba karmakarışık
Allah yar ve yardımcın olsun rabbım hayırlı ve saglıklı evlatlarımızı tez vakıtte gondersın bızeBenim sonuc negatif...bugun 11.gunum kan sonucum 0.38 oyle cok umutluydumki giderken sok oldum aglamaktan gozlerim sisti....Allah bekleyenlerin hayirli sonuclar almasini nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?