Canım gerçekten çok üzüldüm, Allah'ım sabır versin... İnşallah Rabbim bir daha ki denemen de hayırlı olumlu sonuç versin.Hakkimizda hayirlisi.. cok uzgunum ama yapcak bisey yok ins sizler pozitifi gorursnz dua edicem...
hadı canım ınsallah bebısıne kavusursunhay canim yaaaaa(((
Rabbim bol sabir versin inşallah bidahakine nasip olur
13. Gun mu 150 canim 14. Gunmu ?günaydın kızlar .görümcem 15 gün oldu tüp bebek tedavisinde.2 günde bir kan tahlili yaptırıyor.dün sanırım 15.gün ve 203 çıkmış.önceki gün 150 sizce iyi mi ? Rabbim hepinize nasip etsin...
14.gün .dayanamayıp ertesi gün de gitmiş :)13. Gun mu 150 canim 14. Gunmu ?
Her gun bakmasinin bir anlami yok ki14.gün .dayanamayıp ertesi gün de gitmiş :)
Her gun bakmasinin bir anlami yok kiyani bu sekilde anlasilmaz , 2 gunde bir degerin 2 kat artmasi lazim, ama degeri iyi yani dusuk degil.2 gun de bir deger karsilastirmasi yapilirsa daha dogru olur.
Hayirli olsun insallah,bu sefer yavrusuna kavussun .deger kotu degil , ici rahat etmeyecekse 17. Gun baksinahh ahh bu 4. denemeleri.o kadar heyecanlılar kiii...söylerim onatek yumurta bu arada transfer
Hayirli olsun insallah,bu sefer yavrusuna kavussun .deger kotu degil , ici rahat etmeyecekse 17. Gun baksin
Gaz cok olur normal , agir kaldirmadiktan cok is yapmadiktan sonra drlar hayatiniza normal devam edin diyorlar canim, nasil rahat edecekse oyle yapsin tabi.Allah razı olsun.bu arada adet günü bugünlerdeymiş ve karnı çok gurulduyormuş.bağırsakları falan ...yürümüyorum ondan herhalde dedi.ben de ayaklarını havaya dikmesini söyledim zaten yürüme dedim ne olur ne olmaz ...
ahh ahhh inş hayırlı haberler veririm ben de kızlaarrr.bu ay bi bereket var sanki maşallhGaz cok olur normal , agir kaldirmadiktan cok is yapmadiktan sonra drlar hayatiniza normal devam edin diyorlar canim, nasil rahat edecekse oyle yapsin tabi.
Aynen ya bi bereket var Rabbim inşallah bekleyenlerin yüzünü güldürürahh ahhh inş hayırlı haberler veririm ben de kızlaarrr.bu ay bi bereket var sanki maşallh
Cnm sende de adet ağrıları gibi ağrılar devam ediyor muGaz cok olur normal , agir kaldirmadiktan cok is yapmadiktan sonra drlar hayatiniza normal devam edin diyorlar canim, nasil rahat edecekse oyle yapsin tabi.
Cnm sende ohsd var mıydıArkadaşlar gün geçtikçe korkmaya başlıyorum.... Heyecan desen tavan yapmış durumda.... Aslında sakin olmak Lazım ama korkularım beni bırakmıyor
Selam canim nasilsin test gunundu bugun senin ne oldu insallah iyi haberlerini aliriz cnm benim ??yaptın mı... ama daha erken değil mi.. idrar testi yanılta biliyor sen bozma moralini. belki kanda çıkar.
benimde 10. günüm direniyorum yapmamak için... bende negatifi görürüm diye yapamıyorum....
Hayirlisi canim yaa cok heyecanliyim :)Hayirlisi olsun cnm , benimde 9. Gun 396 cikti , doktor tek kese gordu, ama belli olmaz sonra ikinci kese gorebilirmishayirlisi
allah yardimcin olsun hayirli haberlerini bekliyoruzMerhaba arkadaşlar bende 24nisanda transfer yapıldı yarın kan tahlili için gideceğim 5 yıllık evliyim ve ilk tüp bebek denemem nolur dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?