Benim de ayni... Pazartesi transfer, bugun 5.gun.. Test gunum 9 mayis ama 7 mayista yaptirmak istiyorum yani 10.gun.. Sen ne gun yaptircaksin? Umarim guzel haberleri veririz burdanKızlar benimde pazartesi tranfer yapıldı.bugün 5.günüm ve yaşadığınız tüm endişeleri bende yaşıyorum ve sizi çok iyi anlıyorum. Inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz
Canım ben gününde yaptırıcam benımkiler 5. Gün konuldu ama yinede gününde yapmak daha mantıklı geliyor bana cnmBenim de ayni... Pazartesi transfer, bugun 5.gun.. Test gunum 9 mayis ama 7 mayista yaptirmak istiyorum yani 10.gun.. Sen ne gun yaptircaksin? Umarim guzel haberleri veririz burdan
İnşallh güzel habler veririz birbirimize anneler günü hediyesi olur bize:) çok heyecanlıyım aynı zamanda çokta korkuyorum beklemek çok zorkurenost: 40776799 .!.:Canım ben gününde yaptırıcam benımkiler 5. Gün konuldu ama yinede gününde yapmak daha mantıklı geliyor bana cnm
Ya kızlar koyulduğu günü nefen saymıyorsunuz acaba.İnşallh güzel habler veririz birbirimize anneler günü hediyesi olur bize:) çok heyecanlıyım aynı zamanda çokta korkuyorum beklemek çok zor
Cnm kaçıncı denemen problwm nedir. Allah sabır versin ve inşallah bir sonraki denemede bebişine kavuşursunBeta hcg 0.14 bir hayal daha bitti cok uzgunum
Canım ne yapalım.biz elimizden geleni yapıyoruz.üzülmekte haklısın onca emek ve sonu bu...ama biz anne olucaz bu zor bir süreç ped etmek yok.biraz toparlanınca yine denersin yeterki buna inan.ben inanıyorum anne olcaksın birgün sadece zamanı varBeta hcg 0.14 bir hayal daha bitti cok uzgunum
Canım sayıyoruz işte bi sonraki gün 1 gün 24 saati dolduruyoYa kızlar koyulduğu günü nefen saymıyorsunuz acaba.
Canim o gunu saymayacaksin,bende sormustum doktora , o sekilde bakiliyormus.Ya kızlar koyulduğu günü nefen saymıyorsunuz acaba.
Benim de ayni... Pazartesi transfer, bugun 5.gun.. Test gunum 9 mayis ama 7 mayista yaptirmak istiyorum yani 10.gun.. Sen ne gun yaptircaksin? Umarim guzel haberleri veririz burdan
Canım sayıyoruz işte bi sonraki gün 1 gün 24 saati dolduruyo
kızlar transferden iki saat sonra odadan çıkarken 20 adım falan attım sonra adım atmamla beraber rahmimde çok şiddetli damar seyirmesi oldu. Ah dedim elimi koydum ve durdum sonra bir adım daha atatken yin3 oldu bikaç saniye daha durdum. Sonra yürüdüm bişe olmadı ama baya sanki 8 aylık gebeyim de tekme yiyorum gibi hissettim. Siz de yaşadınız mıCanim o gunu saymayacaksin,bende sormustum doktora , o sekilde bakiliyormus.
Bende olmadi canim, ama olabilirde bir cok islemden gectik, ondan bile olsbilir canim.kızlar transferden iki saat sonra odadan çıkarken 20 adım falan attım sonra adım atmamla beraber rahmimde çok şiddetli damar seyirmesi oldu. Ah dedim elimi koydum ve durdum sonra bir adım daha atatken yin3 oldu bikaç saniye daha durdum. Sonra yürüdüm bişe olmadı ama baya sanki 8 aylık gebeyim de tekme yiyorum gibi hissettim. Siz de yaşadınız mı
canım benm test tarihim 8 mayıs :)EsEs50 canım benim tarihi gunceller misin? Transfer tarihim 24 nisandı 1 embriyo konuldu test tarihim 8mayıs acaba benimle aynı gün transfer olan var mıdır? Bende hiçbir belirti yok maalesef
Bu arada hamile kalan herkesi tebrik ediyorum Allah hayırlı uğurlu etsin. Darısı isteyen herkesin başına. Rabbim emeklerimizi karşılıksız koymasın..
Ayniyiz seninle demek ki :) sende belirtiler var mı nasıl gidiyor? Bende yok birşey maalesef.canım benm test tarihim 8 mayıs :)
gBende olmadi canim, ama olabilirde bir cok islemden gectik, ondan bile olsbilir canim.
Cnm sen bebeği gördün mü ultrasondaBende olmadi canim, ama olabilirde bir cok islemden gectik, ondan bile olsbilir canim.
ben de tam bugün bunu araştırıyodum,nedense hiçbi r şey yok.olmaması normalmiş ama.bilemedimAyniyiz seninle demek ki :) sende belirtiler var mı nasıl gidiyor? Bende yok birşey maalesef.
senn neden 12 gün değil ?Bekleyip göreceğiz Ozaman inşallah normaldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?