2015 NiSAN da tüp bebek:))

hayır olsun inş sıkma canını.ben de rüyamda test yaptrdım negatifti.ama bi yandan da herkes rüyasında beni hamile görüyo :) hangisi dğru :) psikolojik bizimkisi.

hayır olsun inş sıkma canını.ben de rüyamda test yaptrdım negatifti.ama bi yandan da herkes rüyasında beni hamile görüyo :) hangisi dğru :) psikolojik bizimkisi.
Psikolojik de olabilir ama 2 defa normal yplla dış gebelik geçirdim 2 tane de negatif tüp olunca insan ister istemez bu hislere kapılıyo canım. Sen hangi aşamadasın

Acaba o esnada düştü mü diye düşündüm
arkadşlar bi de ben transferden sonra hemen lavaboya gttm hiç yatmadım üstümü giyindm doktorla konuşmaya gttim benden önce trnsferi olan başka bi doktorun hastası vardı.o yatktn hiç kalkmadı.hatta altından aldılar idrarını 12 gün boyunca da yatıcam sen de öyle yap dedi.ama ben ne yattım ne de bi şey doktor şakayla ata binme dedi sadece ve ağır kldrma onu dşında normal hayata devam dedi.

Psikolojik de olabilir ama 2 defa normal yplla dış gebelik geçirdim 2 tane de negatif tüp olunca insan ister istemez bu hislere kapılıyo canım. Sen hangi aşamadasın
anladım canım Allh yardmcmz olsun .ben beklmedeyim transfer sounucunu.

Be
Ben de hemen lavaboya gittiö yatağa aldıktan 5 dk sonra. iki saat yattım sonra çıktık. Normak hayata devam. Ama biraz uzandım biraz dolandım öyle. Cnm olacaksa olur zaten olmazsa da vakti var demek ki

Surekli yatmaniza gerek yok ki ilk 1-2 gun dikkat edin, sonra normal hayata donun . Bu isler insanda paranoya yapiyor, elinden gelse yataga zincirleyecekler :))

Surekli yatmaniza gerek yok ki ilk 1-2 gun dikkat edin, sonra normal hayata donun . Bu isler insanda paranoya yapiyor, elinden gelse yataga zincirleyecekler :))
ayy kadın transfer öncesi kadın sıktı beni konuşmalaryla sana bakacak yok mu filan 12 gün hiç kalkmıcan ben sadece büyük tuvaletime kalktım dedi.ya yat yat insan durabilr mi hastayken bile insann canı sıkılıııyo

Her kafadan bir ses cikiyor, bos ver:)) doktorum bana dedi ki yatmak stres yukleyebilir , daha cok canin sikilir, hic gerek uok dedi.ya yapmayacaginiz seyler cok agir kaldirmak, cok egilmek, yukariya uzanmak vs. Yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…