hayır olsun inş sıkma canını.ben de rüyamda test yaptrdım negatifti.ama bi yandan da herkes rüyasında beni hamile görüyo :) hangisi dğru :) psikolojik bizimkisi.Kızlar dün çok kötü bi rüya görüp uyandım bütün gün ağladım diğer 2 transferimde de hep kötü rüyalar görmüştüm ve negatif olmuştu bu sefer de öyle diye düşündüm hiç bi belirtim de yok allahım yine de bi mucize olsa belki de belirti aramak da yanlış ama insan negatiflerden dolayı iyidüşünemiyor
Acaba o esnada düştü mü diye düşündümBende olmadi canim, ama olabilirde bir cok islemden gectik, ondan bile olsbilir canim.
Psikolojik de olabilir ama 2 defa normal yplla dış gebelik geçirdim 2 tane de negatif tüp olunca insan ister istemez bu hislere kapılıyo canım. Sen hangi aşamadasınhayır olsun inş sıkma canını.ben de rüyamda test yaptrdım negatifti.ama bi yandan da herkes rüyasında beni hamile görüyo :) hangisi dğru :) psikolojik bizimkisi.
arkadşlar bi de ben transferden sonra hemen lavaboya gttm hiç yatmadım üstümü giyindm doktorla konuşmaya gttim benden önce trnsferi olan başka bi doktorun hastası vardı.o yatktn hiç kalkmadı.hatta altından aldılar idrarını 12 gün boyunca da yatıcam sen de öyle yap dedi.ama ben ne yattım ne de bi şey doktor şakayla ata binme dedi sadece ve ağır kldrma onu dşında normal hayata devam dedi.Acaba o esnada düştü mü diye düşündüm
Bilmem 14 gün sonrasına veriyorlar test . Ama ben dayanıp bekler bilmiyorumsenn neden 12 gün değil ?
anladım canım Allh yardmcmz olsun .ben beklmedeyim transfer sounucunu.Psikolojik de olabilir ama 2 defa normal yplla dış gebelik geçirdim 2 tane de negatif tüp olunca insan ister istemez bu hislere kapılıyo canım. Sen hangi aşamadasın
benm de aklımdan yapmak geçiyo snra korkuyorum vazgeçiyrum.Bilmem 14 gün sonrasına veriyorlar test . Ama ben dayanıp bekler bilmiyorum
Canim sali gunu keseyi gorduk, erken gittim , bir daha 14 unde gidecegimCnm sen bebeği
g
Cnm sen bebeği gördün mü ultrasonda
Ne zaman sonuç benim 11 mayısanladım canım Allh yardmcmz olsun .ben beklmedeyim transfer sounucunu.
Yok canim , oyle bir sey olmaz, gonlunu ferah tut sen.o tur erken belirtiler olmaz zatenAcaba o esnada düştü mü diye düşündüm
Ben de hemen lavaboya gittiö yatağa aldıktan 5 dk sonra. iki saat yattım sonra çıktık. Normak hayata devam. Ama biraz uzandım biraz dolandım öyle. Cnm olacaksa olur zaten olmazsa da vakti var demek kiarkadşlar bi de ben transferden sonra hemen lavaboya gttm hiç yatmadım üstümü giyindm doktorla konuşmaya gttim benden önce trnsferi olan başka bi doktorun hastası vardı.o yatktn hiç kalkmadı.hatta altından aldılar idrarını 12 gün boyunca da yatıcam sen de öyle yap dedi.ama ben ne yattım ne de bi şey doktor şakayla ata binme dedi sadece ve ağır kldrma onu dşında normal hayata devam dedi.
Surekli yatmaniza gerek yok ki ilk 1-2 gun dikkat edin, sonra normal hayata donun . Bu isler insanda paranoya yapiyor, elinden gelse yataga zincirleyecekler :))arkadşlar bi de ben transferden sonra hemen lavaboya gttm hiç yatmadım üstümü giyindm doktorla konuşmaya gttim benden önce trnsferi olan başka bi doktorun hastası vardı.o yatktn hiç kalkmadı.hatta altından aldılar idrarını 12 gün boyunca da yatıcam sen de öyle yap dedi.ama ben ne yattım ne de bi şey doktor şakayla ata binme dedi sadece ve ağır kldrma onu dşında normal hayata devam dedi.
Cok uzun sure vermis canim:) 5. Gun embriyosuydu bnm 10 gun demisti doktor.Bilmem 14 gün sonrasına veriyorlar test . Ama ben dayanıp bekler bilmiyorum
benim 8 mayıs canımNe zaman sonuç benim 11 mayıs
ayy kadın transfer öncesi kadın sıktı beni konuşmalaryla sana bakacak yok mu filan 12 gün hiç kalkmıcan ben sadece büyük tuvaletime kalktım dedi.ya yat yat insan durabilr mi hastayken bile insann canı sıkılıııyoSurekli yatmaniza gerek yok ki ilk 1-2 gun dikkat edin, sonra normal hayata donun . Bu isler insanda paranoya yapiyor, elinden gelse yataga zincirleyecekler :))
Canım senin embriyo nun kalitesi neydi benimki 4aaa kalitesi iyi mi ki 5. Güne göreCok uzun sure vermis canim:) 5. Gun embriyosuydu bnm 10 gun demisti doktor.
bana kimse yuumurta kalitesi aaa filan demedi bu doktorlar sormadan neden hiçbir şey demiyo ben anlamıyorum.ilk defa duyuyorum bunuCanım senin embriyo nun kalitesi neydi benimki 4aaa kalitesi iyi mi ki 5. Güne göre
Her kafadan bir ses cikiyor, bos ver:)) doktorum bana dedi ki yatmak stres yukleyebilir , daha cok canin sikilir, hic gerek uok dedi.ya yapmayacaginiz seyler cok agir kaldirmak, cok egilmek, yukariya uzanmak vs. Yaniayy kadın transfer öncesi kadın sıktı beni konuşmalaryla sana bakacak yok mu filan 12 gün hiç kalkmıcan ben sadece büyük tuvaletime kalktım dedi.ya yat yat insan durabilr mi hastayken bile insann canı sıkılıııyo
Ewt cok iyi, bnmde oyleydi ama Allahim ol derse oluyor iste, bazen 3. Gun kotu kalitede emriyolar tutuyor.Canım senin embriyo nun kalitesi neydi benimki 4aaa kalitesi iyi mi ki 5. Güne göre
Güzelim hani embriyonun fotoprafı ile bir kağıt veriyorlar ya orada yazarbana kimse yuumurta kalitesi aaa filan demedi bu doktorlar sormadan neden hiçbir şey demiyo ben anlamıyorum.ilk defa duyuyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?