Canim benim yumurta toplama ve sonrasinda hic birsey yoktu, sismemistim, transferin 7. Gunu sismeye basladim, OHSS nin iki cesidi var , biri erken yumurta toplamada digeri gec OHSS , ben gec olanindan oldum, drum genellikle hamilelik olursa gerceklesir bu durum dedi. Zaten duyunca bana hemen test yap dedi , pozitif cikti canim,canm bu şişme ohss den olmustu sende sanırm ıgnenın 7.gunundenmı baslamıstı ? ohss olursak bunu ıgne tedavısı asamasında anlıyoruz degılmı bunun ıcın yapabılıcegımız bırsey varmı mesela bol bol yurumek ohss yı engellermı hos benm yumurta gelıstıde ohss olması kaldı gecen ayda hep boyle merak merak hersey yarım kaldı cok arastırmak ıstemıyorm aslında duramıyorm
Yurumek yok tam tersi istirahat ve proteince zengin beslenmen lazim.Canim benim yumurta toplama ve sonrasinda hic birsey yoktu, sismemistim, transferin 7. Gunu sismeye basladim, OHSS nin iki cesidi var , biri erken yumurta toplamada digeri gec OHSS , ben gec olanindan oldum, drum genellikle hamilelik olursa gerceklesir bu durum dedi. Zaten duyunca bana hemen test yap dedi , pozitif cikti canim,
anladm cnm süper ozman transferden sonra ohss olmak ıyıye ısaret ama zararı olmuyo dımı hamılelıge ben de 2014 ocak ayında gaz sancısı şişkinlik ile rahatsızlanıp gaz sancısı yasayıp gececı kanamam gelmıs dusuk yapmıstım ama ben ozman tedavısız klomenle hamıle kalmıstm ama dustu o sancılardan sonraCanim benim yumurta toplama ve sonrasinda hic birsey yoktu, sismemistim, transferin 7. Gunu sismeye basladim, OHSS nin iki cesidi var , biri erken yumurta toplamada digeri gec OHSS , ben gec olanindan oldum, drum genellikle hamilelik olursa gerceklesir bu durum dedi. Zaten duyunca bana hemen test yap dedi , pozitif cikti canim,
Selam cnm nasilsin durumun nasil senin bugun 6. Gunun durum ne dir nasil gidiyor ?benim bugün 3. günüm. kasıklarımda ara ara ağrılar var bazen de sanki bıçak saplanıyor gibi hissediyorum.. göğüslerim dünden beri çok fena ağrıyor. ama sanırım ilaçlardan dolayı estrofem die mavi dönerek açılan bir ilaç vermişti doktorum onun yan etkilerinde yazıyor göğüs ağrıları..
HCG nin yukselmesi OHSS YI arttiriyorms.hamilelige hic bir zarari yok canim, ben sali gunu doktora gittim, dr ultrasonda gordu, yumurtalik karin kismin baya su toplamis dedi , ki baya dayaniklisin umdugumdan daha fazla dedi,ama korkma cnm bir sey olmuyor, kilo artis oldu tabi, 2 kg gibi, 2 haftadaanladm cnm süper ozman transferden sonra ohss olmak ıyıye ısaret ama zararı olmuyo dımı hamılelıge ben de 2014 ocak ayında gaz sancısı şişkinlik ile rahatsızlanıp gaz sancısı yasayıp gececı kanamam gelmıs dusuk yapmıstım ama ben ozman tedavısız klomenle hamıle kalmıstm ama dustu o sancılardan sonra
cnm ayni gün öğrenicez inş benimde sağ kasigimdaGunaydin kizlar merhaba benimde bugun 5. Gunum 7 mayista insallah test yaptircam aksam yurusuyuse ciktik esimle sag kasimda agri oldu ama normalde hic agrim yok bi tek iste goguslerim agriyo adet olcagim zamanda hep goguslerim agrir hic kasik agrisi cekmem ben benim gibi olan var mi kizlar bide su bile icsem cok sisiyorum ben
slm cnm anlattiklarinin aynisi bendede var ama ilk denemem sebebini bende merak ediyorum doğrusu bu arada aynı gün transfer olmuşuz:)Gunaydin kizlar merhaba benimde bugun 5. Gunum 7 mayista insallah test yaptircam aksam yurusuyuse ciktik esimle sag kasimda agri oldu ama normalde hic agrim yok bi tek iste goguslerim agriyo adet olcagim zamanda hep goguslerim agrir hic kasik agrisi cekmem ben benim gibi olan var mi kizlar bide su bile icsem cok sisiyorum ben
CANM SONUNDA hamıle kalırsam varsın kılo alayım şişeyim ben zaten ıgnlerden her tedavıde 5kg alıyorm daha vucudum onu atamadan tekrar baslıyorm bırdaha alıyorm yanı toplamda 10 kılom var bu tedavı sureclerınde aldıgım boyumda kısa fızık deneılen bırsey kalmadı ınsallah kılo almayada razıyımHCG nin yukselmesi OHSS YI arttiriyorms.hamilelige hic bir zarari yok canim, ben sali gunu doktora gittim, dr ultrasonda gordu, yumurtalik karin kismin baya su toplamis dedi , ki baya dayaniklisin umdugumdan daha fazla dedi,ama korkma cnm bir sey olmuyor, kilo artis oldu tabi, 2 kg gibi, 2 haftada
Gecermis.
Kızlar benim test günüm yarın ama az önce idrar testi yaptım negatifhemen kan testi verdim bikaç saat sonra sonuç alacam ama çok umutsuzum ;( gögüs ağrılarım azaldı bence negatif
Gögüs ağrım azalınca ümitsizliğe kapıldım.acaba bi kriter midircanım hemen ümitsizliğe kapılma.. bu forumda o kadar çok okudum ki idrar tesi negatif ama kan testi pozitif olan. herşeyin hayırlısı canım . rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin
Evet. Canim hayirli hberlerle karsilarsiriz insallah merak ediyorum daha 5. Gunum hic bisey yok sadece yururken oldu ama normalde ne agri ne bisey insallah hayirli haberler aliriz cnmcnm ayni gün öğrenicez inş benimde sağ kasigimda
slm cnm anlattiklarinin aynisi bendede var ama ilk denemem sebebini bende merak ediyorum doğrusu bu arada aynı gün transfer olmuşuz:)
Benimde gogus agrim cok azalmisti ama alakasi yok cnm , merak etme, benim 5. Hafta hala cok agri yok yani.Gögüs ağrım azalınca ümitsizliğe kapıldım.acaba bi kriter midir
Ay inşallah canımm inşallahBenimde gogus agrim cok azalmisti ama alakasi yok cnm , merak etme, benim 5. Hafta hala cok agri yok yani.
Canım bence belirti sandığımız çoğu şeyi psikolojimiz yaratıyo ilk denememde ve ikinci denememde farklı şeylrr hissedip hah bu sefer tuttu galiba demiştim ama ikisi de negatifti şu an hiç kendimi dinlemiyorum test sonucu verecek nası olsa kalbini ferah tut hayırlısını dile hakkımızda hayırlısı olsun canımGögüs ağrım azalınca ümitsizliğe kapıldım.acaba bi kriter midir
Rabbim hepimize hayırlısını versin.seni de evladına kavuştursunCanım bence belirti sandığımız çoğu şeyi psikolojimiz yaratıyo ilk denememde ve ikinci denememde farklı şeylrr hissedip hah bu sefer tuttu galiba demiştim ama ikisi de negatifti şu an hiç kendimi dinlemiyorum test sonucu verecek nası olsa kalbini ferah tut hayırlısını dile hakkımızda hayırlısı olsun canım
Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle:*Günaydın kızlar test günüm çooooook heyecanlıyım :)
Canım benim Allah yardımcın olsun hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benim test günüm yarın ama az önce idrar testi yaptım negatifhemen kan testi verdim bikaç saat sonra sonuç alacam ama çok umutsuzum ;( gögüs ağrılarım azaldı bence negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?