2015 NiSAN da tüp bebek:))

Inşallah cnm ya. Araba kullanmak sıkıntı olur mu ki yaaa. Korkuyorum araba kullanmaya

Kızlar iğneden çok korktum ve ağlama krizi geçirdim yaptırmadım. İlla ki gerekli mi bu iğne zaten 1 tane vuracaklardı. Progestan fitil kullanıyorum zaten yetmez mi ya kızlar çok kötü oldum ben
Canim ben igne olmadin transfer gunu. Catlatma ignesini olup 2 gun sonra transferim yapildi. Transfer sonrası progestana basladim. Takma kafana.

Inşallah cnm ya. Araba kullanmak sıkıntı olur mu ki yaaa. Korkuyorum araba kullanmaya
Valla ben bütün denemelerimde araba kullandım normal hayata devam edebiliyorsun. Cuma transferim oldu. Pazartesiden beri çalışıyorum. İşe de arabayla gidiyorum canım. Allah yardımcımız olsun inşallah mecburum işten izin alamıyorum. Bundan önceki denememde düşük oldu çok izin kullandım.

2. gün başladı hatta daha önceden başladı da diyebilirim sanırım ilaçlardan ama bugün patlayacak gibiyim
Canim OHSS olmus olabilirsin, ben ildum transferden sonra hafif- orta arasi, hala karnim sis, bol protein al ve dinlen

Benim de gecen cuma 6 yumurtam toplanmıştı, cumartesi aradılar 3'ü döllenmiş... Bu pazartesi de 3'ünü transfer ettiler. Biri çok iyi kalite, diğeri biraz daha az kalite, üçüncüsü de düşük kalite dedi.. Bugün transfer sonrası 3.gün, raporluyum işe gitmedim evde dinleniyorum..
Umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz:)

Hayirlisi olsn canim, ne zaman sismeye basladin. Bende 7. Gunden itibaren sismeye baslamistim
canm bu şişme ohss den olmustu sende sanırm ıgnenın 7.gunundenmı baslamıstı ? ohss olursak bunu ıgne tedavısı asamasında anlıyoruz degılmı bunun ıcın yapabılıcegımız bırsey varmı mesela bol bol yurumek ohss yı engellermı hos benm yumurta gelıstıde ohss olması kaldı gecen ayda hep boyle merak merak hersey yarım kaldı cok arastırmak ıstemıyorm aslında duramıyorm

kızlar bende suan ıgne tedavısının 2.gunumdeyım eğer bu sefer teerslık cıkmaz da opu olursam benımde haftaya bellı olucak mayıs ayını bende cok sevıyorm umarım ugur getırır

Arkadaşlar bunu yaşayan varmı aranızda lütfen yaşayan varsa bana cevap yazssın ben çok üzülüyorum sonradan değişirmi dersiniz bende hiç yaatmadım transferden sonra dışarıda çıktım arabada kullandım şu an hala kasıklarımda ağrı var ve çok şişim her an regli olucak gibiyim ve çok üzülüyorum keşke acele etmeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…