2015 NiSAN da tüp bebek:))

canim sen nasilsin tedavinde hangi asamadasin?
İyiyim şükür canım şimdi dobdurulmuslarla 2. Ye başladık .estrofemn folik coraspin bi de bant kullanıyorum c. Tesi kontrolün var 9 mayısta galiba transfer olacak kendi hesaplarıma göre ama doktor dobdurulmuslarla çözdüm kaliteli değilse transfer yapmam dedi. Kısmet artık. Sen tekrar başlayacaktır eski topikte ne yaptın baya oldu

11.ci gün 5.53 du 13.gün 22.9 olmuş evet değer arttı ama çok düşük değer Dr ta pazartesi gününe kadar bekle dedi ama içim içime sığmıyor
Hamilesin işte tatlım tadını çıkar stres yapma yükselir inşallah değerin 2 kat artış olmuş zaten . Bence 2 güne bir tekrarla testi

İnşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin içim içime sığmıyor çok heyecanliyim
Amin canım eşini de al çık dışarı gez dolaş varsa böyle gökyüzüne yakın sakin bi doğa ortamı git oraya Hamileyiiiimm diye bağır gökyüzüne ağaçlara kuşlara ciceklere Allahım sana şükürler olsun Deee sen hamilesin bundan güzel bişey var mı biz gibi hasret çeken insanlar için.

Gerçekten öyle canım sonucum düşük olsa ilk defa sonucumu boyle görmek bile yeter

A

AMin inşallah tatlım Allah emeğini boşa cikarmasin . Ayın kacinda gideceksin test için belki karşılaşırız orda tatlim
Haftaya cumartesi günü cnm. Sen ne zaman gidiceksin. Bir de 4aaa embriyo hakkınds bildiğin birşey var mı. İyi mi

Haftaya cumartesi günü cnm. Sen ne zaman gidiceksin. Bir de 4aaa embriyo hakkınds bildiğin birşey var mı. İyi mi
Bu cumartesi kontrole gidicem ben ama hesaplarına göre diğer hafta cumartesi transfer olur bi aksilik çıkmazsa. Canım inşallah karşılaşırız. Karşılaşırsak nasıl tanıycaz birbirimizi . Tam bilmiyorum canım ama bence seninkiler daha kaliteli 4 ne bilmiyorumda aa olanlar daha kaliteli oluyor Muş başka bi yerde okumuştum

hadi hayirlisi olsun inşallah sagliklica cozunur senin buz bebislerde simsiki tutunup bidaha birakmazlar seni ..
ben basladim canikom iğne tedavisindeyim su an mayisin ilk haftasi opu sonra transfer insallahhhhh

hemen hemen ayni zamanlarda transfermz olacak sanki canim

Ayy hadi inşallah beraber gün sayariz. Senin de tedavinin hayırlı olsun canım Benim inşallah bu defa tutar seninkide. Mayis ayını çok seviyorum hhem Mayıs ayında doğduğu için hem anneler Gününde bana annemi görme fırsatı verdiği için hem havalar ne sıcak ne soğuk çok güzel. İnşallah bize ve tum tedavi gorenlere ugurlu gelir Mayıs ayı. tatlım sen yurt disindasin de mi dua topiklerinde göremiyorum seni

inşallah fistigim Rabbim emeklerimizin meyvesini tatmayi nasip etsin cumleten...
ben dua topiklerindeyim hala canim ama buralarda daha cok zaman geciriorum ...tam da tedavideyken kizlarla sohbet etmek iyi gelio..

inşallah fistigim Rabbim emeklerimizin meyvesini tatmayi nasip etsin cumleten...
ben dua topiklerindeyim hala canim ama buralarda daha cok zaman geciriorum ...tam da tedavideyken kizlarla sohbet etmek iyi gelio..
Bi ara ayrılıyor diye yazmıştın sanki hani liste yapıyorsun ya listeyi falan ordan ayrıldım sandım ben de yetişmeye çalışıyorum çıksam mi diyorum bilmiyorum . Tedaviye başladım ya ben de buralardan ayrilamiyorum sabahtan beri teldeyim bağımlılık yapıyo ama kafa dagitiyoz dediğin gibi :)

o topikten ayrildim canim evet ,4 dua topiğindeyim daha
birde calisiorum ,ev is çocuk derken doluyum ama dua etmekte cok rahatlatio insani
yetiştirmeye calisiorum elimden geldiğince
buralari artik bizim mekanlar oldu :)) tedavideyken cok giriorum bende
hamiş haberlerimizi veresiye buralardayiz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…