Ben transferden sonra hemen ayaga kalkip yatagima yurudum, sukur sonuc pozitif, gonlunu ferah tutKızlar transfer oldu çok şükür. Ama odaya koyduktan 5dk sonra lavaboya gittim çok fenz oldum. Ne olacak ys
Cnm teşekkür ederim. Atlattık çok şükür bundan sonrası Rabbimizin ol emrine kalmış. Senin adına da çok sevindim bu sefer hayırlı sonuçlat nasip etsin RaaRabbimcanım hayırlı ugurlu olsun allahım en kısa zamanda mutlu haberlerle gelmenı dılerım tek koydurdun demek senmi istemedin onlarmı tek dediler transferı kım yaptı gökhan beymı feza beymı bende gökhan beyle devam kararı aldım dun esımle ırlıkte gıtık masallah cok ıyı karsıladı ılac protokolum tamamen degıstı puregon degılde gonal f ve menagon yazıldı bu sefer hayırlısıyla ınallah bende opu transfer ve pzotıf sonuclar görurum
Haklısın cnm artık Rabbimiz in ol emrini bekleyeceğizBen transferden sonra hemen ayaga kalkip yatagima yurudum, sukur sonuc pozitif, gonlunu ferah tut
inşallah cnm idrardan biraz ümidim var silikte olsa çizgi çıktı şükürsenden de hayırlı haberler bekliyoruz canım :)
ya baya umutluyum inşallah rabbim hayırlı sonuçlar nasip edr sen?Ah benim de canım.ne hissediyorsun?
inş cnmmSlmlar kizlar bnmde bugun transferimin 5.gunu ilk tup denemem heyecandan olucem.3 olumsuz asilama sonrasi tup denedik . Dualariniza ihtiyacim var hepimiz hayirli sona ulasiriz ins...
Önemli olan katlaması canım için ferah tut kendini de yorma büyük bir ihtimalle doktorun tekrar tahlil isteyecek artışı ölçecek yüzde 66 olması lazım en az..gün aşırı değer artışıArkadaşlar 2gun önce değerim 5.53 su bugün 22.9 sevinsem mi uzulsem mi bilemedm değerim artmis mi iki kati
İnşallah canim..tek transfer mi çift transfer mi oldu senin..güzel sonuçlar alman dileğiyle..Slmlar kizlar bnmde bugun transferimin 5.gunu ilk tup denemem heyecandan olucem.3 olumsuz asilama sonrasi tup denedik . Dualariniza ihtiyacim var hepimiz hayirli sona ulasiriz ins...
2 embriyo transfer edildi. Umarim cnm yaİnşallah canim..tek transfer mi çift transfer mi oldu senin..güzel sonuçlar alman dileğiyle..
Birkaç gün yorma kendini birde transferden sonra ilk 3 veya 4 gün ananas yiyorlar..Ben unuttum son iki gün yedim çok ta fazla yeme araştır onu mutlaka..Bir avuç kabak çekirdeği birde :)2 embriyo transfer edildi. Umarim cnm ya
Hiçç takma o ağrıları hepimizde oldu..İnşallah pozitifin ağrılarıdır..yeme evet bu seferde kan sulandiriyormus birde..Bnde duymustum onu 2. 3. Gunler yedim sadece artik yemeyim ters tepmesim dedim simdi bide:) yanliz adet olacakmsm gibi agrim var
inşaallah yükselir hiç benim gibi olup değeri sonradan yükselen yok mu ki yardımcı olsa çok şaşkın ımÖnemli olan katlamasıcanım için ferah tut kendini de yorma büyük bir ihtimalle doktorun tekrar tahlil isteyecek artışı ölçecek yüzde 66 olması lazım en az..gün aşırı değer artışı
Burdaki anneler de daha taze yaa..belki mart veya şubat anneleri daha iyi fikir verir gibi sanki sanırsam galiba..onlar biraz daha ileri aşamada bu foruma göreinşaallah yükselir hiç benim gibi olup değeri sonradan yükselen yok mu ki yardımcı olsa çok şaşkın ım
Evet canım dün oldum 2 tane benim hayırlısı hakkımızda1
1 tane koyuldu işin aslı bende birşey demedim 2 olsun falan diye çünkü risklerinden korktum. Allahın yardımcımız olsun sen naptın. Sen dün mü oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?