2015 NiSAN da tüp bebek:))

9. gün 13.12 , 11. gün 28,22 çıktı.. şimdi doktorum aradı sınırda bir değer dedi cuma yada c.tesi testi tekrarlamamı istedi.. inşallah değerim güzel bir şekilde artar.
9. gün 13.12 , 11. gün 28,22 çıktı.. şimdi doktorum aradı sınırda bir değer dedi cuma yada c.tesi testi tekrarlamamı istedi.. inşallah değerim güzel bir şekilde artar.
Cnm çok sevindim inşallah devam eder sağlıkla :)

Kızlar iğneden çok korktum ve ağlama krizi geçirdim yaptırmadım. İlla ki gerekli mi bu iğne zaten 1 tane vuracaklardı. Progestan fitil kullanıyorum zaten yetmez mi ya kızlar çok kötü oldum ben
Ya o kadar da zor degildir ben igneden falan korkmuyorum da idrar o kadar sıkısıkken duramiyorum ilk denemede so da takip mesaneyi doldurdular tutamadim diye. Simdi zeki hica sonda takmiyoruz diyor ben nasil idrara sıkışıcam resmen bi tek ondan korkuyorum komik ama transferi hayirli olsun bu arada

Senle aynıymışız ben de hiç bişeyden korkmadım bugüne kadar bi sıkışıklık zor geldi. Opudan sonraki transferlerimde suyu içiyorum sıkışıklığı hissetmiyorum ama bi önceki dondurulmuştu o zaman ağlayacaktım nerdeyse dr istersen sondayla boşaltayım dedi korktum sonda acıtmıyo mu hazır rastlamışken sorayım dedim

Benim de 21 nisan.ara ara stres oluyorum günler sonra dışarı çıkacam.allah sana da yardım etsin
canım sağol Rabbim isteyen herkeze versin İnşallah ben hiç yatmadım doktor normal hayatını yaşa dedi:) sadece ağır işler yapma dedi bakalım Hayırla sonuçlanır İnşallah hepimizin

canım benim transferim oldu ver her sabah progestan vuruluyorum arka kasa göçtü resmen:) ama herşeye değer

Kızlar iğneden çok korktum ve ağlama krizi geçirdim yaptırmadım. İlla ki gerekli mi bu iğne zaten 1 tane vuracaklardı. Progestan fitil kullanıyorum zaten yetmez mi ya kızlar çok kötü oldum ben
Canım sadece bir iğne..sen can taşıyacaksın daha içinde öyle düşün ol o iğneyi lütfen..fulya3535 in dediği gibi ne iğneler görüyoruz bizzz

Kızlar transfer oldu çok şükür. Ama odaya koyduktan 5dk sonra lavaboya gittim çok fenz oldum. Ne olacak ys
Canım sürgü vermediler mi?ama kalktıysan da sorun etme çünkü avrupada kadınlar öğle arasında transfer olup işe gidiyolarmış herşey olacağına varır rabbim ol derse olacak. Kaç tane koydular canım?

1
1 tane koyuldu işin aslı bende birşey demedim 2 olsun falan diye çünkü risklerinden korktum. Allahın yardımcımız olsun sen naptın. Sen dün mü oldun.

Kızlar transfer oldu çok şükür. Ama odaya koyduktan 5dk sonra lavaboya gittim çok fenz oldum. Ne olacak ys
canım hayırlı ugurlu olsun allahım en kısa zamanda mutlu haberlerle gelmenı dılerım tek koydurdun demek senmi istemedin onlarmı tek dediler transferı kım yaptı gökhan beymı feza beymı bende gökhan beyle devam kararı aldım dun esımle ırlıkte gıtık masallah cok ıyı karsıladı ılac protokolum tamamen degıstı puregon degılde gonal f ve menagon yazıldı bu sefer hayırlısıyla ınallah bende opu transfer ve pzotıf sonuclar görurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…