• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kızlar 15 nisanda transfer olmuştu dayanamayıp idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, sonra emin olmak 2. Yi yaptım oda silikti. Eşimde kan tahlili yaptıralım o zaman dedi. Heyecanlı bekleyişi ardında n sonuç 59,13 hemşire 2 gun sonra tekrarlayın bu degerin yükselmesi gerekiyor dedi.inşallah katlanır değerler dua edelim bol bol hepimiz için. Bugün kandil, hepimizin kandili mübarek olsun canlar dua ile...

İ
Kızlar 15 nisanda transfer olmuştu dayanamayıp idrar testi yaptım silik çizgi çıktı, sonra emin olmak 2. Yi yaptım oda silikti. Eşimde kan tahlili yaptıralım o zaman dedi. Heyecanlı bekleyişi ardında n sonuç 59,13 hemşire 2 gun sonra tekrarlayın bu degerin yükselmesi gerekiyor dedi.inşallah katlanır değerler dua edelim bol bol hepimiz için. Bugün kandil, hepimizin kandili mübarek olsun canlar dua ile...
inşallah katlanır Cnm:)

Ne güzel bir haber bu maşallah :) darısı bizlere olsun canım :)

Kizlar gebe kalan arkadaslari tebrik ederim. Sonunda regl oldum. Estrofem kullanmaya yarin baslicam ctesi dr kontrolu var. Muhtemelen 10 güne transfer şimdiden içim kayniyo resmen bi heyecan bi heyecan ben transfer sonrasi naail 12 gün beklicem bilemiyorum

Kizlar gebe kalan arkadaslari tebrik ederim. Sonunda regl oldum. Estrofem kullanmaya yarin baslicam ctesi dr kontrolu var. Muhtemelen 10 güne transfer şimdiden içim kayniyo resmen bi heyecan bi heyecan ben transfer sonrasi naail 12 gün beklicem bilemiyorum
Dondurulmuşlarla başlıyorsun galiba. Tedavin hayırlı olsun.

Günaydın kızlar bugün OPU günü. Çok heyecanlıyım dualarınızı bekliyorum....

Dondurulmuşlarla başlıyorsun galiba. Tedavin hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Aslinda tedavi oldum bahceci grup taze transfer yapmiyomus donduruyorlar rahim dinlendikten sonra transfer yapiyorlar. Dondurulmus embriyolar daha saglikli artik tüm bahceci hastanelerinde her hastanin embriyolari donduruluyormus

Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerini bekliyoruz.

Back