Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
embriyonun gelisimine gore ariyorlar diye biliyorum bazen 5. gune kadar bekleme olmuyormus bizi hergun arayip bilgi veriyorlardi her an cagirabilirler diye hazirlikliydik yani onceden belli degildi 5. gune kadar bekleyecegimiz.onu demek istemistim ama bugun soylendigini anlamamisimNeyi bekleyeceğim anlamadım? Pazartesi yumurtam toplandı bugün de aradim cuma transfer olacak denildi
Ben Kasım ve ocakta dondurulmuşlarla yaptım. Biri tutmadı 2. tuttu ancak düşükle sonuçlandı.kar bebiş yapacak olan var mı:))
Tebrikler cnmtebrikler canim cok güzel bi haber ,Rabbim tamamina erdirsin
bnmde adet olacak gibi belirtilerim var 4.günüm cnm inşallah durumlar iyidir
Canim benide eklermisin listeye 29 yasindayim eskisehir acibadem transfer tarihi 14 nisan 3. Deneme test gunu 27 nisan
kar bebiş yapacak olan var mı:))
Canim bende coktu, patlayacaktim, transferin 10. Gunundeyim, yine gaz var ama ilk gunler berbattimKızlar transferden beri aşırı gaz var bende ayni sorunu yasayan varmı aranizda
İnşallahBenimde 8. Günüm ayni şekilde benimde var ama ayni zamanda sağ kasigimda transferin 2. Gününden beri ara ara sızlama var bide ben dayanamayıp test yaptım ama çok çok zor görülen 2. Çizginin yeri hafif belirmiş gibi Carla yok arası bugün yaptım ama Rabbim nasip eder insllh hepimize
Mrb cnm ayni gün transfer olumsuz ama benim test günüm 25 senin neden 27 si daha garanti olsun diyemi acaba kaçıncı gün embriyosunun cnm seninki
korkma Cnm güzel düşün sonuçta güzel olsnBeni de ekleyin beni d beni de :) 26 yaş 1. Deneme. 25 nisan sonuç tarihi. Ve korku ve heyecan içindeyiiiim :/
Hayırlı olsun cnm :) aynen anlattığın gibi stresler Allahım şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine emeklerimizin karşılığını olumlu almayı nasip etsin amin. Benim de yarın toplanacak çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider amin amin. Ve güzel güzel döllenirlerKızlaarr opu oldum geldim 18 yumurta toplanmış.anesteziden uyanırken yaklaşık bi altı yedi kere sormuşum eşime kaç yumurta diye şimdi önemli olan kaçı döllenecek sonra acaba tutacak mı tutarsa değer yükselecek mi yükselirse kese olacakmı olursa kalp atışı duyulacak mı allahım hepimizin kucağını doldursun yüzümüzü güldürsün sevgiler hepinize....
Ne kadar heyecanlanma rahat ol desem de heyecan oluyo benim ikinci yumurta toplama bu yine de heyecanlıydım ama tatlı heyecan diye düşünüp mutlu olmak lazım güzel düşünelim güzel olsun herşey sana da allah kolaylık versin yarın içinHayırlı olsun cnm :) aynen anlattığın gibi stresler Allahım şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine emeklerimizin karşılığını olumlu almayı nasip etsin amin. Benim de yarın toplanacak çok heyecanlıyım inşallah herşey yolunda gider amin amin. Ve güzel güzel döllenirler
Amin cnm Allah razı olsunNe kadar heyecanlanma rahat ol desem de heyecan oluyo benim ikinci yumurta toplama bu yine de heyecanlıydım ama tatlı heyecan diye düşünüp mutlu olmak lazım güzel düşünelim güzel olsun herşey sana da allah kolaylık versin yarın için