• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

kızlarrrrrr bugün transferin 6. günü ve ben dayanamayıp test yaptım :KK45: silik çizgi var acaba sevinsemmi bilemedim .. geçen seferde 2. çizgi çıkmıştı ve kanda tahlil yaptığımda herşey normaldi . ama asıl gün geldiğinde değerim düşmeye başlamıştı :(

kızlarrrrrr bugün transferin 6. günü ve ben dayanamayıp test yaptım :KK45: silik çizgi var acaba sevinsemmi bilemedim .. geçen seferde 2. çizgi çıkmıştı ve kanda tahlil yaptığımda herşey normaldi . ama asıl gün geldiğinde değerim düşmeye başlamıştı :KK43:
Bende 8 inci günü yaptım yani dün silik çizgi çıktı sonra kanda baktırdık 59,13 gebelik oluşmuş dediler ama ben korkuyorum yarın tekrardan yapmamızı istediler testi. İnşallah değerler yükselir. Bence 9. yada 10. günü tekrarla hakkımızda hayırlısı olsun.

Bende 8 inci günü yaptım yani dün silik çizgi çıktı sonra kanda baktırdık 59,13 gebelik oluşmuş dediler ama ben korkuyorum yarın tekrardan yapmamızı istediler testi. İnşallah değerler yükselir. Bence 9. yada 10. günü tekrarla hakkımızda hayırlısı olsun.

canım hayırlısıyla inşallah hepimizin minişleri tutunur :) ben kan testini asıl günümde yaptıracağım daha önce ağzım yandığı için yaptırmak istemiyorum .. test sonucunu bildir bizeee :)

Amin cnm ben de bugün çatlatma iğnesi vurucam cuma günü toplanacak. Aynı zamanlarda öğreneceğiz birkaç gün arayla :KK66: inşallah hayırlısıyla olumlu sonucu alırız
aynen canım amin canım benım inşallah cumartesi günü taranferim olcak bakalım inşallah hayırlı haberlerimizi alırız.. ;)

canim opun hayirli olsun insallah yumoslarin saglikli dollenir bebegine kavusursun
amin canım benım teşşekür ederim. sağol bakalım yarın transferim olcak 3,gün embriyosu olcak inşşallah rabbimin izniyle alırız kucaklarımıza rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..

amin canım benım teşşekür ederim. sağol bakalım yarın transferim olcak 3,gün embriyosu olcak inşşallah rabbimin izniyle alırız kucaklarımıza rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..
ay hadi hayirlisi insallah guzel sonuclarinida paylasirsin canim benimki de 3.gun embriyosuydu transferimin 7. gunundeyim tik yok hala sadece adet olacakmisim gibi goguslerim acayip sisti

canim gozunaydin allah tamamini erdirsin benim bugun 7. gunum test aldim ama yarin yapsammi yapmasammi bide benimki 3. gun embriyosu seninki kacinci gun canim

Kızlar opu bitti. 11 yumurta toplandı. Bugün mikro enjeksiyonla dölleme yapılacak yarın durumlar belli olacak :)

anladm cnm bnmde eklemlerim sızlıyor bacaklarım falan bide hafif lekelenme gibi akıntım var

anladm cnm bnmde eklemlerim sızlıyor bacaklarım falan bide hafif lekelenme gibi akıntım var
Aynı şikayetler bendede var Karnım ağrıyor bacaklarım sızlıyor cok sık idrara gidiyorum. Allahım Bebişlerimiz i korusun sıkı sıkı sarılsınlar bize.

ay hadi hayirlisi insallah guzel sonuclarinida paylasirsin canim benimki de 3.gun embriyosuydu transferimin 7. gunundeyim tik yok hala sadece adet olacakmisim gibi goguslerim acayip sisti
canım benım yumurtalarım toplandı ama gögüslerim ağrıyo felaket karnımın içi şiş su bile içsem şişiyorum daha tranfer yapılmadan böle ne yapcam bilmiyotum. senınde hayırlısı olsun canım benım inşallah kucağına alırsın pozitifffff sonuçlar alırsın hepimiz alırız inşallah nisan ayı uğurlu gelir hepimizeee.. :) :) ;)

benimde bugün transferimin 10.günü 3.gün embriyosu transfer edilmişti dr pazartesi test yapmamı söyledi fakat ben hafta sonu yapmayı düşünüyorum eğer bebeğim tutunduysa da az çok çıkar diye düşünüyorum idrar testi yapsam çıkar mı sizce?

Back