Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 8 inci günü yaptım yani dün silik çizgi çıktı sonra kanda baktırdık 59,13 gebelik oluşmuş dediler ama ben korkuyorum yarın tekrardan yapmamızı istediler testi. İnşallah değerler yükselir. Bence 9. yada 10. günü tekrarla hakkımızda hayırlısı olsun.kızlarrrrrr bugün transferin 6. günü ve ben dayanamayıp test yaptım silik çizgi var acaba sevinsemmi bilemedim .. geçen seferde 2. çizgi çıkmıştı ve kanda tahlil yaptığımda herşey normaldi . ama asıl gün geldiğinde değerim düşmeye başlamıştı
Bende 8 inci günü yaptım yani dün silik çizgi çıktı sonra kanda baktırdık 59,13 gebelik oluşmuş dediler ama ben korkuyorum yarın tekrardan yapmamızı istediler testi. İnşallah değerler yükselir. Bence 9. yada 10. günü tekrarla hakkımızda hayırlısı olsun.
aynen canım amin canım benım inşallah cumartesi günü taranferim olcak bakalım inşallah hayırlı haberlerimizi alırız..Amin cnm ben de bugün çatlatma iğnesi vurucam cuma günü toplanacak. Aynı zamanlarda öğreneceğiz birkaç gün arayla inşallah hayırlısıyla olumlu sonucu alırız
amin canım benım teşşekür ederim. sağol bakalım yarın transferim olcak 3,gün embriyosu olcak inşşallah rabbimin izniyle alırız kucaklarımıza rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..canim opun hayirli olsun insallah yumoslarin saglikli dollenir bebegine kavusursun
ay hadi hayirlisi insallah guzel sonuclarinida paylasirsin canim benimki de 3.gun embriyosuydu transferimin 7. gunundeyim tik yok hala sadece adet olacakmisim gibi goguslerim acayip sistiamin canım benım teşşekür ederim. sağol bakalım yarın transferim olcak 3,gün embriyosu olcak inşşallah rabbimin izniyle alırız kucaklarımıza rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..
canim gozunaydin allah tamamini erdirsin benim bugun 7. gunum test aldim ama yarin yapsammi yapmasammi bide benimki 3. gun embriyosu seninki kacinci gun canimBende 8 inci günü yaptım yani dün silik çizgi çıktı sonra kanda baktırdık 59,13 gebelik oluşmuş dediler ama ben korkuyorum yarın tekrardan yapmamızı istediler testi. İnşallah değerler yükselir. Bence 9. yada 10. günü tekrarla hakkımızda hayırlısı olsun.
cnm sonuç pozitiftir umarım??Arkadaşlar ben de yarın kan vericem.inşallah hayırlı ile olumlu sonuçlar alirim.bugün kandil dua edin benim icin.inşallah hepimiz güzel pozitif sonuçlar aliriz
hadi gözün aydın canımKızlar opu bitti. 11 yumurta toplandı. Bugün mikro enjeksiyonla dölleme yapılacak yarın durumlar belli olacak :)
Benim ki 5. gün embryo su.canim gozunaydin allah tamamini erdirsin benim bugun 7. gunum test aldim ama yarin yapsammi yapmasammi bide benimki 3. gun embriyosu seninki kacinci gun canim
Benim pozitif tekrar kan verecem yarın ama adet olcakmışım gibİ Karnım ağrıyorhayırlı olsun cnm ya pozitif sonuç alanlar adet belirtileri de yaşadınız mı
Aynı şikayetler bendede var Karnım ağrıyor bacaklarım sızlıyor cok sık idrara gidiyorum. Allahım Bebişlerimiz i korusun sıkı sıkı sarılsınlar bize.anladm cnm bnmde eklemlerim sızlıyor bacaklarım falan bide hafif lekelenme gibi akıntım var
inşallah cnm senn test günün ne zamandı?Aynı şikayetler bendede var Karnım ağrıyor bacaklarım sızlıyor cok sık idrara gidiyorum. Allahım Bebişlerimiz i korusun sıkı sıkı sarılsınlar bize.
canım benım yumurtalarım toplandı ama gögüslerim ağrıyo felaket karnımın içi şiş su bile içsem şişiyorum daha tranfer yapılmadan böle ne yapcam bilmiyotum. senınde hayırlısı olsun canım benım inşallah kucağına alırsın pozitifffff sonuçlar alırsın hepimiz alırız inşallah nisan ayı uğurlu gelir hepimizeee.. :) :)ay hadi hayirlisi insallah guzel sonuclarinida paylasirsin canim benimki de 3.gun embriyosuydu transferimin 7. gunundeyim tik yok hala sadece adet olacakmisim gibi goguslerim acayip sisti
27 nisan Pazartesi ama bekleyemedim 8. Gün yaptım idrar da silik çıktı kanda da 59,13 yarın tekrarlayaca ğım kısmet olursainşallah cnm senn test günün ne zamandı?