Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim bende adet agrisi seklinde agrim oluyor ara ara benimde kasiklarim ağrıyor.ve gaz sancisi da yasiyorum.kızlar adet ağrısı gibi ağrı yaşaynlar var mı ben yaşıyorum acaba olmadımı
Amin cnm ben de bugün çatlatma iğnesi vurucam cuma günü toplanacak. Aynı zamanlarda öğreneceğiz birkaç gün arayla inşallah hayırlısıyla olumlu sonucu alırızSelam kizlar benimde yumurtalarim bufun toplandi yarin arayacaklar cok heycanliyim rabbim insallah hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip eder.
Aldığımız hormonlar dan dolayı öyle çıkıyor değil mi cnmilk 2 seferde dayanamayip erken gebelik ve kan tahlili yaptirmistim ilkinde negatifti(her ikiside).. 2. si dondurulmuslar 7.gun degerim 32 cikmisti sonra deger test gunune kadar dusmeye basladi.. ama simdi orjinal test tarihimi bekleyecegimmm..
benim doktorumun dedigine gore kimyasal gebelikmis benimki..kkullandigimiz hormonlarin bi etkisi varmidir bilemem. oyle olmus olsaydi bir onceki testte ayni sorunu yasardim sanirim.. ama bilemiyorum :)Aldığımız hormonlar dan dolayı öyle çıkıyor değil mi cnm
canim dune kadar bende de oluyordu zaten hastanede soyluyorlar o kadar hormon ilaclari aliyoruz normaldir sanirim beklemekten baska yapacak sey yok simdilikkızlar adet ağrısı gibi ağrı yaşaynlar var mı ben yaşıyorum acaba olmadımı
canim opun hayirli olsun insallah yumoslarin saglikli dollenir bebegine kavusursunSelam kizlar benimde yumurtalarim bufun toplandi yarin arayacaklar cok heycanliyim rabbim insallah hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip eder.
valla benim daha var :) 29 nisanInşallah şindi en yakın test tarihi kimin?
Canim bende 13 nisan sa transfer oldum ilk hafta evde dinlendim. Pazartesi ise basladim bisey olmaz dikkat et yine yorulunca dinlen yat biraz. Doktorlar yatilmali demiyor zaten. İdrarda cikmaz diyolar bende merakla bekliyorum ayni gun insallah olumlu sonuclarimizi paylasalim.merhaba arkadaşlar benimde 13 nisanda transfer yapıldı bugun erken gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gordum. insalah devamida gelir cok heycanliyim ve korkuyorum.p.tesi ise basliycam sorun olur mu acaba.
ekledim canim güzel sonuclarini beklioruzcnm bnide ekle yaş 24 deneme 2 anadolu sağlık merkezi gebze sonuç bekliyorum
bence yapma cnm gününü bekle nasıl olsa her şey olacğına varır:)Test yapsam cıkar mı acaba yarın 9. Gün zaman geçmek bilmiyor canlar ya!
benim 9. gun idrar testinde cikti ama belki cift embriyo oldugu icindir. kan testi de yaptirmadim henuzTest yapsam cıkar mı acaba yarın 9. Gün zaman geçmek bilmiyor canlar ya!
Neyi bekleyeceğim anlamadım? Pazartesi yumurtam toplandı bugün de aradim cuma transfer olacak denildibenim de 5. gun transfer yapildi ancak 5. gune kadar bekleyecegin onceden nasil belli oluyorki
Inşallah kısa zamanda güzel haberler ini alırız cnmTest yapsam cıkar mı acaba yarın 9. Gün zaman geçmek bilmiyor canlar ya!