• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

ilk 2 seferde dayanamayip erken gebelik ve kan tahlili yaptirmistim ilkinde negatifti(her ikiside).. 2. si dondurulmuslar 7.gun degerim 32 cikmisti sonra deger test gunune kadar dusmeye basladi.. ama simdi orjinal test tarihimi bekleyecegimmm..

Selam kizlar benimde yumurtalarim bufun toplandi yarin arayacaklar cok heycanliyim rabbim insallah hayirlisiyla kucaklarimiza almayi nasip eder.
Amin cnm ben de bugün çatlatma iğnesi vurucam cuma günü toplanacak. Aynı zamanlarda öğreneceğiz birkaç gün arayla ;) inşallah hayırlısıyla olumlu sonucu alırız

ilk 2 seferde dayanamayip erken gebelik ve kan tahlili yaptirmistim ilkinde negatifti(her ikiside).. 2. si dondurulmuslar 7.gun degerim 32 cikmisti sonra deger test gunune kadar dusmeye basladi.. ama simdi orjinal test tarihimi bekleyecegimmm..
Aldığımız hormonlar dan dolayı öyle çıkıyor değil mi cnm

Aldığımız hormonlar dan dolayı öyle çıkıyor değil mi cnm
benim doktorumun dedigine gore kimyasal gebelikmis benimki..kkullandigimiz hormonlarin bi etkisi varmidir bilemem. oyle olmus olsaydi bir onceki testte ayni sorunu yasardim sanirim.. ama bilemiyorum :)

beni de ekler misiniz, yaş 37, 1.deneme[/QUOTE]
ekliorum canim

merhaba arkadaşlar benimde 13 nisanda transfer yapıldı bugun erken gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gordum. insalah devamida gelir cok heycanliyim ve korkuyorum.p.tesi ise basliycam sorun olur mu acaba.
Canim bende 13 nisan sa transfer oldum ilk hafta evde dinlendim. Pazartesi ise basladim bisey olmaz dikkat et yine yorulunca dinlen yat biraz. Doktorlar yatilmali demiyor zaten. İdrarda cikmaz diyolar bende merakla bekliyorum ayni gun insallah olumlu sonuclarimizi paylasalim.

Back