• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

Kızlar 10.gün degerim 90.57 hamileyimmmmmmmmmmm
tebrik ederim canım Allah kucagına almayı nasip etsin, ne kadar çok bu ay hamilelik haberi aldık maşallah inşallah ben ve benim gibi ümitle bekleyen herkesde pozitif sonuclar alır.

="EsEs50, post: 40620192, member: 437741"]az kalmis tatlim sonucunu ogrenmeye
hayirlisi ile müjdeni beklioruz :KK66:[/QUOTE]

Ins canim hepimiz mujdeli haberlerimizi verelim ins herkes

Gozun aydin canim allah tamamina erdirsim ins darisi bizim basimiza sen konya eurofertilde mi yaptirmistin bende daha onceki iki denememi orda yaptirmistim drum ali sami beydi

Kizlar aranizda pco li olup hamile kalan var mi acaba kacinci denemenizde hamile kaldiniz ve nerde tedavi gordunuz yazarsaniz cok sevinirim

Arkadaslar donmuslarla denicem tranfer oncesi ve so rasi ne kullandiniz jel mi igne mi igne daha etkili diyenler var ben onceki denemede gunde2defa jel kullandim cok heycanliyim her an yazilari okuyorum Allah hepimizi hayirli evlat nasip etsin

Arkadaslar donmuslarla denicem tranfer oncesi ve so rasi ne kullandiniz jel mi igne mi igne daha etkili diyenler var ben onceki denemede gunde2defa jel kullandim cok heycanliyim her an yazilari okuyorum Allah hepimizi hayirli evlat nasip etsin
ya donurulmuşları koyarken de mi iğne kullanılıyor :(

Bisey daha var tutunmasi icin farkli igne falan var mi ben hayirladgm kadariyla sadece jel kullandm ostrojen bant aspirim vs hic kullanmadm simdiden tesekkurler

Her yaziyi okudum sevindim üzüldüm her seyi yasayanlardan ogrenmek daha iui transfer sonrasi ucak yolculugunda kanamma olmustu bu ikinci hic yolculuk yapmicam ne ler önerirsiniz öyle gerginimki adet olunca baslicaz gerginlikten olmadim heyecenla umutla karisik dugularla bekliyorum umarim baslarim ve birgun burda bende sizlerle hamilelik haberimi paylasabilirim

="EsEs50, post: 40620192, member: 437741"]az kalmis tatlim sonucunu ogrenmeye
hayirlisi ile müjdeni beklioruz :KK66:

Ins canim hepimiz mujdeli haberlerimizi verelim ins herkes

Gozun aydin canim allah tamamina erdirsim ins darisi bizim basimiza sen konya eurofertilde mi yaptirmistin bende daha onceki iki denememi orda yaptirmistim drum ali sami beydi[/QUOTE]
Evet canım doktorum da sami bey bu arada herkese çok tesekkurlerrr

ağrıda var :KK43: neyse rabbim büyük ol derse olur..
Canim bende de vardi, bir gun onladar kotu oldum ki anlatamam sana. Sonra arastirdim, aldigimiz hormonlar ostrojen seviyesini yukseltiyormus, o da burun ve kulak tikanmasi, uguldamasi gibi sonuclara yol aciyormus.2-3 gun surmustu sonra gecti.

Evet cnm babada tahlil yapılmadı benim bir kızım var kardeş istedik 4 senelik dönmüş bebeğimi transfer etdiler 4 tane 8 hücreli 1. Kalite embriyon vardı çözünürken 3 tanesi decenere olmuş öyle dediler bitanesi çok iyi durumdaymis onu transfer etdiler nasip isi Rabbim ol derse olur insllh hepimizin yavruları sıkıca tutunur sen hangi hastanede transfer yaptırdım cnm

Anladim canim benim. Ne guzel senin bi kizin varmis :) Allah gonlumuze gore versin. Ben izmirde symrna tup bbk merkezinde yaptiriyorm cnm.

Back