2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim

hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç

sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................

mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................

derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................

desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................

umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................

okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................

siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................

oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?........................

ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan

gultisssss....................30.............1..........bursa art..........................13 nisan..................24 nisan

supsup.........................32.............2.......bati bahat hospital............14 nisan...................25 nisan

ela33............................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan..................27 nisan

elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan..................27 nisan

janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..............18 nisan..................29 nisan

eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide

saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide

eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide

arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide

secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide

yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide

fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide

acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide

fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide

dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide

birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide

thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide

sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide

merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide

ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide

batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?.........................tedavide

[/QUOTE]

Kizlar bu ay cok guzel haberler aliyoruz Rabbim bekleyeblerede nasip etsin ne olur recep ayindayiz bol bol dua edin kesinlikle umitsiz olmayin Rabbim nasip etmisse zaten olur benim ikinci denemem yanimda kimse yok agir kaldirmadim ama her isimi yaptim yok sunu ye yok bunu alakasi yok bunun tek ilaci inanc dua cok sukur ikisindede pozitifi gordum birinci de dusuk yaptim simdi kalp atisi duymak icin gun sayiyorum Rabbim butun kader arkadaslarima nasip etsin

aminnn canim

Bugun transferin 8. Gunu cok heyecanlıyım,ama korkularım da var . Transfer den bir kac saat sonra yola cıktık sonrasında dinlendim hic bir Agır is yapmadım. Transferin 5. Gunun den sonra surekli bel kasık bacak sızlaması var, adet olcakmışım gibi AGrıyor Karnım. Yola cikmak etkilemişmidir sizce...

[/QUOTE]
cnm bnide ekle yaş 24 deneme 2 anadolu sağlık merkezi gebze sonuç bekliyorum

bnmde adet olacak gibi belirtilerim var 4.günüm cnm inşallah durumlar iyidir

[/QUOTE]
beni de ekler misiniz, yaş 37, 1.deneme

merhaba arkadaşlar benimde 13 nisanda transfer yapıldı bugun erken gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gordum. insalah devamida gelir cok heycanliyim ve korkuyorum.p.tesi ise basliycam sorun olur mu acaba.
ayyy tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin, bende seni gibi 13 nisan da transfer oldum ama ne idrar ne kan hiç birşey yapmadım yaptırmadım

merhaba arkadaşlar benimde 13 nisanda transfer yapıldı bugun erken gebelik testi yaptim ve cift cizgiyi gordum. insalah devamida gelir cok heycanliyim ve korkuyorum.p.tesi ise basliycam sorun olur mu acaba.
HAYIRLI OLSUN CNM :) DARISI BİZLERE OLSUN İNŞALLAH

Kizlar merhaba beni de aranıza alır mısınız? Dün yumurtalarım toplandı 6 yumurtadan 3 ü döllenmiş. Moralim bozuldu biraz cuma transfer günüm. Bu arada pozıtıf sonuç alanları çok tebrik ederim. Allah nazardan saklasın.

CANIM MAŞALLAH BAK 3 TANESİ DÖLLENMİŞ ÇOK ŞÜKÜR İNŞALLAH BEBİŞLER TUTUNUR SANA SIKI SIKI :)

Selam kızlar
Hamile haberlerimiz var maşallahhhh çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin ve bizlere de nasip etsin
Benim yumurtam pazartesi toplanmıştı transfer cuma olacak. Bu kadar uzun sürenin sakıncası olur mu olmaz mi? Gebeligi tutanlar kaçıncı gün embriyosu yerlestirdiler size?
Bu arada doktora gittim su toplamış karnım ama kan değerim etkilenmemiş istirahat ederek geçir2bilirsin dedi şükür

benim de 5. gun transfer yapildi ancak 5. gune kadar bekleyecegin onceden nasil belli oluyorki

Canim benide eklermisin listeye 29 yasindayim eskisehir acibadem transfer tarihi 14 nisan 3. Deneme test gunu 27 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…