- 2 Mart 2013
- 447
- 403
- 123
tebrik ederim canım Allah kucagına almayı nasip etsin, ne kadar çok bu ay hamilelik haberi aldık maşallah inşallah ben ve benim gibi ümitle bekleyen herkesde pozitif sonuclar alır.Kızlar 10.gün degerim 90.57 hamileyimmmmmmmmmmm
Kızlar 10.gün degerim 90.57 hamileyimmmmmmmmmmm
Kızlar 10.gün degerim 90.57 hamileyimmmmmmmmmmm
Canim korkma transferden sonrada benim kulaklarimda cok uguldama olmustu, gecti sonra bir sey olmuyor.dinlen canim
canım korkma gördüğüm kadarıyla herkeste olan birşey. bulantı ishal olursa sıkıntılıymışkızlar merhaba benimde transferin 4 günü kasıklarımda batma var bir de adet ağrısına benzer ağrılar korkuyorumm
ya donurulmuşları koyarken de mi iğne kullanılıyorArkadaslar donmuslarla denicem tranfer oncesi ve so rasi ne kullandiniz jel mi igne mi igne daha etkili diyenler var ben onceki denemede gunde2defa jel kullandim cok heycanliyim her an yazilari okuyorum Allah hepimizi hayirli evlat nasip etsin
Hayir sonrasinda düsmesin diye progesteron jeldi heralde igne formu da varmisya donurulmuşları koyarken de mi iğne kullanılıyor
inşallah cnm ya ben ilkinde dış gebelik geçirdim inşllh bu sfeer rabbim nasip edercanım korkma gördüğüm kadarıyla herkeste olan birşey. bulantı ishal olursa sıkıntılıymış
="EsEs50, post: 40620192, member: 437741"]az kalmis tatlim sonucunu ogrenmeye
hayirlisi ile müjdeni beklioruz
Insallah deyip diyelim siz baaladiniz mi tekrarinşallah cnm ya ben ilkinde dış gebelik geçirdim inşllh bu sfeer rabbim nasip eder
Canim bende de vardi, bir gun onladar kotu oldum ki anlatamam sana. Sonra arastirdim, aldigimiz hormonlar ostrojen seviyesini yukseltiyormus, o da burun ve kulak tikanmasi, uguldamasi gibi sonuclara yol aciyormus.2-3 gun surmustu sonra gecti.ağrıda varneyse rabbim büyük ol derse olur..
evet cnm transferimin 4.günüInsallah deyip diyelim siz baaladiniz mi tekrar
Evet cnm babada tahlil yapılmadı benim bir kızım var kardeş istedik 4 senelik dönmüş bebeğimi transfer etdiler 4 tane 8 hücreli 1. Kalite embriyon vardı çözünürken 3 tanesi decenere olmuş öyle dediler bitanesi çok iyi durumdaymis onu transfer etdiler nasip isi Rabbim ol derse olur insllh hepimizin yavruları sıkıca tutunur sen hangi hastanede transfer yaptırdım cnm
tebrikler canim cok güzel bi haber ,Rabbim tamamina erdirsinKızlar 10.gün degerim 90.57 hamileyimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?