2015 NiSAN da tüp bebek:))

Senin de hayırlı olsun test günün ne zaman? Çok heyecanlı ya doktor bişey önerdi mi ne yapıyorsun ohss için yada ne yapmak gerek
Canim benim bugun 9. Gun, kan testi yaptim .sonuc : 396 cikti ctesi ginu bir test daha istedi.ohss icinde bol istirahat ve proteince zengin beslenme dedi cnm

Canim bende oldum OHSS , transferin 7. Gunu oldum. Ama ishal kusma yok allaha sukur, ne kadar surede gecti senin.?

Dondurulmuş tedavisinde sadece o ilacı kullanıyosun amaç rahmi kalınlaştırıp transferi yapmak inş güzel sonuç alırsın

Evet cnm babada tahlil yapılmadı benim bir kızım var kardeş istedik 4 senelik dönmüş bebeğimi transfer etdiler 4 tane 8 hücreli 1. Kalite embriyon vardı çözünürken 3 tanesi decenere olmuş öyle dediler bitanesi çok iyi durumdaymis onu transfer etdiler nasip isi Rabbim ol derse olur insllh hepimizin yavruları sıkıca tutunur sen hangi hastanede transfer yaptırdım cnm

[/QUOTE]

Cnm ben 32 yaşındayım 2. Denenen ilk denemeden bir kızım var batibahat hospitalda transfrim 14 de yapıldı cumartesi test günüm inslh güzel haberlerle donerim

Kizlar merhaba bende eskisehir acibademde tup bebek yaptirdim bugun transferimin 7.gunu daha once konyada eurofertilde iki basarisiz denememiz oldu ilkinde ohss oldum donduruldu dondurulmus embryo transfer edildi fakat kimyasal gebelik oldu ikinci de ilaclarin dozu dusuruldu ohss olmadim fakat sonuc yine negatif oldu 1 yil ara verdikten sonra simdi 3.denememizi yaptik umarim bu kez dualarimiz kabul olir ve bebegimize yada bebeklerimize kavusuruz allah isteyen herkese versin ins kimseyi mahrum birakmasin

Cnm ben 32 yaşındayım 2. Denenen ilk denemeden bir kızım var batibahat hospitalda transfrim 14 de yapıldı cumartesi test günüm inslh güzel haberlerle donerim
amin canim güzel haberlerini beklioruz

az kalmis tatlim sonucunu ogrenmeye
hayirlisi ile müjdeni beklioruz

kızlar grip mi desem ? soğuk algınlığımı desem offfff yaaaa kulaklarım uğulduyor halsizim boğazlarımı sormayın zaten.. inşallah bulunduğum durumu etkilemezx bu hastalık

kızlar grip mi desem ? soğuk algınlığımı desem offfff yaaaa kulaklarım uğulduyor halsizim boğazlarımı sormayın zaten.. inşallah bulunduğum durumu etkilemezx bu hastalık
geçmiş olsun cnm dikkat et kendineeeeeeee

Canim korkma transferden sonrada benim kulaklarimda cok uguldama olmustu, gecti sonra bir sey olmuyor.dinlen canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…