Canim benim bugun 9. Gun, kan testi yaptim .sonuc : 396 ciktiSenin de hayırlı olsun test günün ne zaman? Çok heyecanlı yadoktor bişey önerdi mi ne yapıyorsun ohss için yada ne yapmak gerek
Canim bende oldum OHSS , transferin 7. Gunu oldum. Ama ishal kusma yok allaha sukur, ne kadar surede gecti senin.?canm benmde 11 tane yumurta toplanmştı transfern 6.gunu karnm 6aylk gıbı oldu karnmda batmalar oldu nefes alamadm ohss olmusm bunuda ogrems oldum:) ama transfer sonrası ohss hamılelık belırtısymış hafıf atlattm sukur darısı sıze ınşalah mutlu sondur
Dondurulmuş tedavisinde sadece o ilacı kullanıyosun amaç rahmi kalınlaştırıp transferi yapmak inş güzel sonuç alırsınArkadaşlar merhaba. Ben de bu ay dondurulmuslarimla devam ediyorm. Pts gunu adetimin 3. Gunuydu ve muayeneye gittim. Dr.Ultrasondan bakti ve sadece estrofem verdi bana. Ayin 29una kdr biraz biraz biraz artirarrak devam edecegm ilaca. 29unda tekrar kontrole cagirdilar. Ama kafama takilan, hic kan tahlili yapmadilar baska ilac da vermedilerr. Dondurulmus tedavisi olan arkadaslar bana bildi verebilir mi acaba
O zmn senin de kan tahliline bakilmadi? Bnm tsh yuksek ve indiremedgm icin hep aklimda o var, ters etki yapar mi diye. Canim progestonu da transferden 3-4gun once kullanmaya basladin sanirim? Bnm ilk denememde progesteron hormonum da cok dusuk cikmisti, tutmamasini ben ona bagladm. O yuzden bu defa her seye ayrintili bakmak istiyorum.
[/QUOTE]Arkadaşlar burada sohbet ederek nisanda bebeklerimize kavusmanin heyecanini yasayalim
hepimizin anne olmasi dileğiyle ..........
uye ....................yas.......deneme.....merkez................transfer...............sonuç
sislicam......................30............?........acibadem maslak..............1 nisan..................
mezig_34.....................28.............1.....................?............................1 nisan.................
derdest044134............28............2..........bahçeci fulya....................4 nisan.................
desertrose82................?..............2.....................?............................1 nisan..................
umut88........................27............3...........bursa pembe mavi........ ..5 nisan..................
okyanus1984...............?...............1.......................?..........................5 nisan..................
siden80.........................?.................?....................?.................................?.....................
ruhum_.......................31.............1.......egeüniversitesi...................9 nisan....................20 nisan
supsup.........................?..............?.......................?..........................14 nisan...................25 nisan
ela33............................33.............2.......adana başkent kisla...........15 nisan..................27 nisan
elpis-ksk.......................35.............4.........izmir Eurofertil ................17 nisan..................27 nisan
janas..........................33................3.......bruksel tup bebek..............18 nisan..................29 nisan
eses50.........................29.............5...............yurtdisi.............................?.......................tedavide
saricicek.......................34.............1.......adana anka tup bebek.................?..................tedavide
gultisssss......................?...............1....................?..................................?.......................tedavide
eylulnazli......................?...............2....................?..................................?.......................tedavide
oznas..........................27................1.......konya novafertil....................?.......................tedavide
arzusalim......................?................1...............Amerikan has.................?........................tedavide
secido.........................30................1.......fethiye ersan tup bebek.........?........................tedavide
yesilcan86...................29...............1..........acibadem maslak................?.........................tedavide
fulya3535......................?................?....................?...............................?........................tedavide
acelyacicegi..................?................2..........veni vidi diyarbakir..............?.......................tedavide
fintoz44........................34..............?.....................?................................?.......................tedavide
dreamrose....................?................1.........bursa jimer tup bebek..........?.......................tedavide
birgaripyolcu................26..............1........kadikoy sifa hastanesi...........?.......................tedavide
thun............................33................3..............bahçeci............................?........................tedavide
sarojo.........................32................2...............yurtdisi...........................?.........................tedavide
merve2239.................22................1...........ist.tup bebek ......................?.........................tedavide
ne_desem_bilmem.....29................1....................?................................?..........................tedavide
batmanbegin..............30.................1............anka tup bebek.................?.........................tedavide
amin canim güzel haberlerini beklioruzCnm ben 32 yaşındayım 2. Denenen ilk denemeden bir kızım var batibahat hospitalda transfrim 14 de yapıldı cumartesi test günüm inslh güzel haberlerle donerim
az kalmis tatlim sonucunu ogrenmeyeKizlar merhaba bende eskisehir acibademde tup bebek yaptirdim bugun transferimin 7.gunu daha once konyada eurofertilde iki basarisiz denememiz oldu ilkinde ohss oldum donduruldu dondurulmus embryo transfer edildi fakat kimyasal gebelik oldu ikinci de ilaclarin dozu dusuruldu ohss olmadim fakat sonuc yine negatif oldu 1 yil ara verdikten sonra simdi 3.denememizi yaptik umarim bu kez dualarimiz kabul olir ve bebegimize yada bebeklerimize kavusuruz allah isteyen herkese versin ins kimseyi mahrum birakmasin
inşalah ıshal kusma olmaz canm olmazsa 8 yada 10 gune kadar gecer suan transfern kacıncı gunuCanim bende oldum OHSS , transferin 7. Gunu oldum. Ama ishal kusma yok allaha sukur, ne kadar surede gecti senin.?
Su an 9. Gunu canim, insallah boyle atlatirim.inşalah ıshal kusma olmaz canm olmazsa 8 yada 10 gune kadar gecer suan transfern kacıncı gunu
oooooovvvvvvvvvvvvvvKızlar 10.gün degerim 90.57 hamileyimmmmmmmmmmm
Amin canım ALLAH şu mübarek günlerde isteyen herkese versinoooooovvvvvvvvvvvvvvmaşallah maşallah darısı kucağına almaya ve bizlere olsun inşallah :)
hemen gebelik takvimiiii yapmalısınnn :)Amin canım ALLAH şu mübarek günlerde isteyen herkese versin
tebrikleeeerrKızlar 10.gün degerim 90.57 hamileyimmmmmmmmmmm
MasaallahKızlar 10.gün degerim 90.57 hamileyimmmmmmmmmmm
geçmiş olsun cnm dikkat et kendineeeeeeeekızlar grip mi desem ? soğuk algınlığımı desemofffff yaaaa kulaklarım uğulduyor halsizim boğazlarımı sormayın zaten.. inşallah bulunduğum durumu etkilemezx bu hastalık
Canim korkma transferden sonrada benim kulaklarimda cok uguldama olmustu, gecti sonra bir sey olmuyor.dinlen canimkızlar grip mi desem ? soğuk algınlığımı desemofffff yaaaa kulaklarım uğulduyor halsizim boğazlarımı sormayın zaten.. inşallah bulunduğum durumu etkilemezx bu hastalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?