• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 NiSAN da tüp bebek:))

canim transfer sonrasi gaz,sislik olmasi cok normal hamilelikte de bu belirtiler oluo :KK66:
cok yatiosan sirt agrisi yapabilir ...
Benimde 6. Gunun transferde belim sırtım midem ağrıyor. Bide adet sancısı gibi kasıklarım sızlıyor. Inşallah Bebişlerimiz bizimledir tutunmaya calışıyorlrdır. Allahım hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin.

Merhaba hanimlar bende 22 nisan jimerde basliyorum tedavime hayirlisiyla hepimiz guzel sonuclar aliriz insallah

Ya kızlar buhün 225 ml puregon ysptım ama ilaç gitti mi gitmefi mi kafam karıştı. Artanları birleştirmişti hemşire çok korkuyorum ya ilaç gitmediyse :(

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu ay dondurulmuslarimla devam ediyorm. Pts gunu adetimin 3. Gunuydu ve muayeneye gittim. Dr.Ultrasondan bakti ve sadece estrofem verdi bana. Ayin 29una kdr biraz biraz biraz artirarrak devam edecegm ilaca. 29unda tekrar kontrole cagirdilar. Ama kafama takilan, hic kan tahlili yapmadilar baska ilac da vermedilerr. Dondurulmus tedavisi olan arkadaslar bana bildi verebilir mi acaba :(

Kızlar merhaba. bana da14 nisanda transfer yapıldı. Tek blastosist yerleştirildi. İlk denemem. Heyecanla ve daha çok korkuyla bekliyorum. Allah kimseye bunları tekrar tekrar yaşatmasın inşallah. İlk seferde tutunsun bebeklerimiz inşallah. 25 nisan sonuç alacağız. Sürekli belirtiler arıyorum ister istemez :( ama sanırım hep ilaçlardan bu belirtiler. Beklemek ne zor...

Kızlar merhaba. bana da14 nisanda transfer yapıldı. Tek blastosist yerleştirildi. İlk denemem. Heyecanla ve daha çok korkuyla bekliyorum. Allah kimseye bunları tekrar tekrar yaşatmasın inşallah. İlk seferde tutunsun bebeklerimiz inşallah. 25 nisan sonuç alacağız. Sürekli belirtiler arıyorum ister istemez :KK43: ama sanırım hep ilaçlardan bu belirtiler. Beklemek ne zor...
canım hayırlısıyla bebişin tutunsun inşallah. hepimizin inşallah. aslında yarın bi idrar testi yapsan :) belki de siilik olarak belli olur :)

canım hayırlısıyla bebişin tutunsun inşallah. hepimizin inşallah. aslında yarın bi idrar testi yapsan :) belki de siilik olarak belli olur :)

Canım valla korkumdan mümkün değil yapamam çünkü olumsuz olursa yıkılırım. Bazılarının kanda çıkıyomuş ama idrarda çıkmıyomuş. Öyle bişe olursa hamileysem bile üzüntüden bebeğime bişe olursa diye korkuyorum. Kan testine odaklanmış durumdayım. Hatta onu bile duymaktan ödüm kopuyo. Neredeyse bekleyelim 9 ay sonra görürüz filan dicem :D:D insanı yaşatan umut işte...

Bi de kızlar benden bugün e2 ve progesteron için kan aldılar. Ona göre ilaçları artıracağız ya da azaltacağız dediler. Sonra arayıp gayet iyi aynen devam edin dediler. Ama tabi yine korkudan değeri sormadım :) var mı böyle bi Tahlil yapılan?

Bi de kızlar benden bugün e2 ve progesteron için kan aldılar. Ona göre ilaçları artıracağız ya da azaltacağız dediler. Sonra arayıp gayet iyi aynen devam edin dediler. Ama tabi yine korkudan değeri sormadım :) var mı böyle bi Tahlil yapılan?
bu benim ilk denemem o yüzden ben de pek bişe bilmiom. senin kaçıncı deneme ve transfer

herkese merhabalar,
şimdiye kadar sizi uzaktan uzaktan okuyordum, ben de yazmaya karar verdim :KK54:
Allahım isteyen herkese bebişlerini kucağında sevdirmeye nasip etsin.
37 yaşındayım,geçen ayki başarısız bir aşılama sonrası, bu ay tüp bebeğe başladık...:anneadayı:
Bugün regl 10.günü, 7 gündür 300 doz gonalf yapıyorum, yarın da son kez yapıcam, bi de cetrotide (yumurta çatlatmama iğneleri) başladım. 4 gündür de öğlenleri onu yapıyorum.
dün kontrole gittim doktoruma 8 yumurta var, 6'sı iyi 2'si küçük dedi.
kısmetse yarın akşam ovitrelle yapıcam ve cuma yumurta toplama.
önümüzdeki hafta da transfer olur inşallah.
umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde hamileliğimizi geçirip, yavrularımizi kucaklarımıza alıp, severiz :nazar::KK46:

cuma günü yumurta toplanacak cnm henüz o mertebeye gelemedim :)

Canım hayırlısı olsun inşallah. 15 20 gün içinde hamile ol inşallah :) :)

Kizlar kan testi yaptirdim bugun. 9. Gun: 396 cikti. Allaha sukuer oldun. Hepimize nasip etsin

Maşallah. Darısı başımıza inşallah:) bebeğinle bize dua et e mi :) benim de cumartesi tahlil günüm...

kızlar, cuma günü yumurta toplama var... yumurtaların gelişimi için yeme içme ne önerirsiniz

Kızlar merhaba. bana da14 nisanda transfer yapıldı. Tek blastosist yerleştirildi. İlk denemem. Heyecanla ve daha çok korkuyla bekliyorum. Allah kimseye bunları tekrar tekrar yaşatmasın inşallah. İlk seferde tutunsun bebeklerimiz inşallah. 25 nisan sonuç alacağız. Sürekli belirtiler arıyorum ister istemez :KK43: ama sanırım hep ilaçlardan bu belirtiler. Beklemek ne zor...

Mrb cnm benimde 25 de sonuç tarihin ben dayanamayıp idrar testi yaptım dun negatif cildi erken gerçi insllh olumlu sonuç alırız hepimiz

Back