Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim bebeklerini korusun ve sana bağışlasin. Dualarimiz seninle.Allahım yar ve yardimcin olsun.Bugun sabah 23+4 normal dogumla geldiler o kadar üzgünüm. Ki elimden hiçbirşey. Gelmiyor Allah sizin evlatlarinizi hepinize bagislasin bizim imtihanimizda bu agir ama Rabbimden geliyor..
amas fitili kullanamıcağım canm herlade bilmyrmo virüsün daha kötü hale gelmesi bebeği daha olumsuz etkiler canım. o yüzden devam edeceğim ben. sen de devam et bence. dün dr la tekrar konuştum herhangi bir zararı olur mu diye. hayır hiçbir zararı yok dedi. ben de güveniyorum dr a.
kaşındığı için miamas fitili kullanamıcağım canm herlade bilmyrm
evet olmadı yine atar yine yıkanırm napim bebiş ii olsun da.sanki bebeğimin hareketleri sanki yavasşladı gibi bugün eşim dio ki hep okudklarndan etkileniosunkaşındığı için mi
çok da haksız sayılmazevet olmadı yine atar yine yıkanırm napim bebiş ii olsun da.sanki bebeğimin hareketleri sanki yavasşladı gibi bugün eşim dio ki hep okudklarndan etkileniosun
cnm bana da dedi 1 hafta geri diye ama yetişr dedi takma yanicanim bende hastaneden yeni cktim.130 yazıyordu dktr nrmal dedi.ultrasn olcmlerinde ac hc gibi degeelrn karsinda tam bir hafta geri idi bebegim 23 +6 yaziodu 23 +5 yaziodu ama dktr gelisimi nrmal dedi
saolasın canım :)cnm bana da dedi 1 hafta geri diye ama yetişr dedi takma yani
Bebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun
Offf canim ya Allah dayanma gücü versin. Söylenecek söz yok. Allahim en kisa zamanda sana saglikli yavrular nasip edip acini hafifletsin insallah. Cok üzgünüm.Bebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun
Bebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun
Canim Rabbim sabır versin çok zor biliyorum ama buda bir sınav Rabbim yardımcınız olsunBebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun
Ahh cnm benim, icim yandi arkadasim, Allah sabir versin, yawrularin melek oldu, Allah acini dindirsin, en kisa zamanda saglikli kucaginda yawrularin olsun insallah.. Dualarim sizinleBebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun
Allah sabır versin Cnm çok üzüldümBebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun
Bebeklerimin biri 4 gün biri 7 gün dayanabildi yavrularimi beşiğe yatiramadan topraģa verdim ne olur dua edin hepinizin Allah yardimcisi olsun[/ şefaatçin olsunlar inşallah ALLH DAYANMA GÜCÜ VERSİN canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?