2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaslar bisey sorcam..
Ciger gelistirici igne demissiniz.. ikizleri olan bir yakinim 28.haftanda vurdur demisti. Doktorum daha bu igneden bahsetmedi bile,vurur mu bilmem..

shopping
Sizde anormal bir durum mu oldu da vurdular? 23.Haftalarda mi vuruluyor,ben gec mi kaldim acaba ;(
Bu igne pahali bisey mi bir de?
Hastaneye gitsem hadi hemen vurun desem olur mu ki? Ac_tok farkediyor mu?
Cok soru takildi kafama, bilenler cevaplayabilir mi

Merhaba cici anneler
Ben de yemek yedikten sonra acayip gergin hissediyorum kendimi patlayacak gibi maden suyu içiyorum biraz geçiyor dün akşam ayağımın ağrısından duramadım eşime masaj yaptırdım hep muz maden suyu magnezyum bana iyi geliyordu ama bu aralar sanırım minnos daha çok çekiyor benden.Ben de bu cuma kontrole gideceğim ilk defa serklajdan sonra bana dua edin rahim ağzı uzamis olsun gerçi bu konuda içim rahat evde hep dinlenmedeyim
Rabbim hepimize evlatlarimizi sağlıklı hayırlı ve zamanında doğurmayi nasip etsin insallah

Ben serklajdan 11gun sonra gitmistim, dr iyisin demisti.. suan da oyle sıkıntım yok cok sukur.. ama bulasik makinesini bosaltiyim diyorum belim fecii agriyor hemen kosup yatiyorum,cok egilip bukulmeye gelemiyorum sanirim. 1 saat otursam karnim geriliyor ,yine yatiyorum.. nolcak bizim bu halimiz
Sanirim haftalar gecince boyle oluyor, 23.haftalarda ben de iyiydim, simdi tasimakta zorluk cekiyrm..(ikiz benimkiler)
Insallahh dedigin gibi vakfinde,saglikla kucagimiza aliriz canim..
Son gelismelerden bizi de haberdar et..

Evet canim benim ikizlerden birinin suyu geldi 16.haftada. O zamandan beri hastanede yatiyorum. Ciger gelistirici igne de en en erken 23-24. Haftada yapiliyor. Bana o yüzden yaptilar. Hersey normal gidiyorsa henüz yaptirmana gerek yok canim. Ücrete gelince ben hicbirsey ödemiyorum sigortam hepsini karsiliyor. Aciyor mu diye sorarsan normal kalcadan yapilan bir igne kadar acitti. Bi kac dakika sonra gecti. Hani su düsük önleyici igneler varya cok acitan öyle degil yani :)

Hadi bakalim insallah canim. Rahim agzi sorununun tek caresi yatip dinlenmek. Allah yardimcin olsun canim.

Canim sana da çok geçmiş olsun ama doktor ne kadar iyi desede dikkat et bırak evini pislik götürsün melekler bir doğsun hersey hallolur ben her zaman derim beni bu halimle eleştirecek adam evime ayak basmasın bulasik makinasına da dokunma bile ister istemez eğilip bukulup rahime baskı. Oluyor. Ben de arada oturim diyorum bir türlü rahat edemiyorum en iyisi uzanmak:)
Sen neden serklaj oldun canım önlem mi yoksa acil mi müdahele

Hadi bakalim insallah canim. Rahim agzi sorununun tek caresi yatip dinlenmek. Allah yardimcin olsun canim.
Çok teşekkür ederim canım Rabbim yanımızda olsun her zaman.Senin meleklerin de iyi inşallah benim 6.hissim kuvvetlidir canım içime kötü bişey doğar bişey olur ama içim rahatsa hersey yolunda gider senin için hep içim rahatı Rabbim saglikla dünyaya gelmelerini nasip edecek inşallah. Biz sadece dinlenip üstümüze düşeni yapacağız canım annelik böyle birşeymis.Annemi çok iyi anlıyorum ne kadar tartisirdim onunla şimdi seni çok iyi anlıyorum anne demeye utanıyorum kadın ne dese hakli:)Annem hep siz bi yana babanız bi yana derdi ablama bize.Kucukken korkardim babamı sevmiyor annem diye şimdi çok iyi anliyorum o meleklerin varlığını öğrendiğimiz anda başlıyormus annelik

Cok dogru soyluyorsun ama elimde degil.. esim yemek yapmayi cok sever ama temizlik_utu_bulasik asla sevmez. Yemekten kalkiyoruz,sen dokunma ben halletcem birazdan diyor. Iyi diyorum ertesi gunun yemekleri de ekleniyor,dag gibi,pis goruntu,hava sicak kokmaya basliyor.. ben halledeyim en iyisi diyorum.. herseferinde de boyle oluyor. Beni mi kandiriyor yaparim diye bilmiyorum.. kwalidem burdaydaydi 1aydir,herseyi o yapti sagolsun. Yemek_temizlik_bulasik.. hic biseye dokunmadim ama kosarak uzaklasti o da
Obur aya dönecekler..

Rahimde açılma oldugu icin serklaj yapildi, bende rapor aldim evde yatiyorim iste. Cok sukur 7.aya geldik. Boyle giderse sonuna kdr dururum diye dusunuyorum,allah nasip ederse tabi. En kotu 8aylik olmaliymisim. 8.5 ayi gecince de dogum yapilabilirmis.

Ben ignelerden nefret ederdim, ilk 3 ay boyunca kol ve kalcadan igne vurundum her gun. Feci yakardı igneler, morarirdim.. Ona bile alistim artik, varsin acısın napalim. Saglikli olsunlar da..
Hamilelik , ikiz,calismak, ustune ev isi cok zormus..

Aa iyi ozmn, bu hafta dr dan randewu alayim da bana da ciger ignesi vursunlar yan etkisi vs yoksa.. yaptirmak istesem vaktim var anlasilan,sevindim buna.

Valla canım yapacak baskı yap duygu sömürüsü yap yapsın. Bizimki yapardı ama ben varken onemsemezdi şimdi paşa paşa yapıyor utuyu bilmezdi onu bile öğrendi. Yemekten kalkiyoruz bakıyorum hemen topluyor Afedersin serklajdan sonra iç çamaşırıma kadar giydiriyor eğilip kalkmım diye.Sen ikiz hamilesin canım iki melek tasiyorsun bunu biraz hissettir ev tabiki benim yaptığım gibi olmuyor ama en azından yapıyor uğraşıyor.Simdiden alıştır ki bebekler doguncada eşine ihtiyacın olucak. Bu arada hiç 8 ay diye Şartlandırma kendini Rabbimin izniyle zamanında dogacaklar insallah

Aa iyi ozmn, bu hafta dr dan randewu alayim da bana da ciger ignesi vursunlar yan etkisi vs yoksa.. yaptirmak istesem vaktim var anlasilan,sevindim buna.
Doktoruna bir danis canim erken dogum riskin varsa zaten yaparlar cünkü gercekten hayat kurtariyor. Ama gebelikte ters giden bisey yoksa yapilmiyor.

Kızımın güzel teyzeleri
Bugün serklaj sonrası ilk kontrolümuzu olduk.sukurler olsun 0.5 olan rahim boyum 3 cm olmuş doktorum yatmaya devam dedi.Hatta şeker yüklemesi istemicem hastanede o kadar saat yorulursun evde kahvaltıya başladığın saat bakicaksin 2 saat sonra ölçtugunde 120yi gecmicek dedi bizden bu kadar hepinizi opuyoruz

Masallah canim. ALLAHA emanet ol.

guzel anneler Merhaba..Bugün 23+2deyiz dun karnimda dus alirken iki yerinde sertlik hissetim.sandm ki biri ayagi biri kafasi sevndm.yeni doğum yapan bi arkdsmla paylastm o da dedi ki anne gergin oldugunda bebek böyle toplanir..dun de benim icin cok tatsiz bir gündü.snra aklima takildi netten baktim erken dogum habercisi olabilir vs yazilmis..aklim karıştı biri bana akil verebilir mi

Bence telase etme arkadasim. Sertlesme kasilma devam ederse ve asagiya dogru baski yaparsa doktora basvur. Canini da hic birseye sikma. Bolbol dinlen

Kızlar 23+2 olmuşum bugun dr dan geldim bi sıkıntım yoktu sadece çok agirlastim simdiden ikiz olduğundan sanirim.Bugün gece boyu bebekler hareket ettikce inanılmaz bel agrim vardi sanki kopacak gibi hic uyuyamadim..ikizlerde bu durumu yasayan varmi ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…