Ne güzel cnm ya sevindim :)Rabbim hepimizin bebişlerini saglikli bir sekilde kucağimiza almayi nasip etsin...Kızlar çok şükür bebişim sağlıklı ve ayrıntılının önemini bugün daha iyi anladın yalnız fiyatı bana Pahalı geldi ama bebişe değer 20+1 22cm 328 gr çıktık o kadar muhteşem bir şey ki tek tek bütün organlarını Ayrıntılı bir şekilde görüyorsun hatta benim bebişim doktor onu incelerken esnedi sonra ayağını Aldı yüzüne getirdi anlatamam insan izlerken inanamıyor düşünsenize meleğinizi Ayrıntılı bir şekilde karşınızda Görüyorsunuz Rabbim hepimizin meleklerini sağsağlım zamanında kucağına almayı nasıp etsin inşallah... Birde doktorumuz harmony testimiz olduğu için daha net konuşabildi bir çok Konuda
Cnm bebeğinin ii olmasına olmasına sevindim. Rahim boyuda cok cok onemli.iyiki bakmış dr ve serklaj yapılmış.bnmde en tedirgin oldugum konudur.Güzel Anneler ve melekleri Nasılsıniz
Biz dün ayrıntılıya girdik şükürler olsun kızımızın herseyi olmasi gerektiği gibi sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Yalnız rahim ağzımdan açılma olduğu tesbit edildi doktorum sürekli ölcmesine rağmen 3 haftada gözle gorulur kısaltma olmuş. Ayrıntılı Ultrasonik yapan Prof hemen doktorumuz aradı ve bu sabah serklaj işlemi yapıldı yani rahim torba gibi buzerek dikildi.Inanin Rabbim kolaylığı veriyor iç huzurunu da bundan sonra dikkat edeceğim yatacam dinlenicem.Minigim içimde kıpır kıpır annesine güzel tekmeler atıyor. O sağlıklı olsun yeter.
Bizden böyle güzel anneler bize dua edin olur mu bu dikiş sezeryanda alıncak doğumda yani.Doguma kadar yatış yani:)öpüyorum hepinizi sevgiler
Canım bebişin iyi olmasına çok sevindim Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım Allahtan gark etmişler benimde en büyük korkularımdan beri en azından Önem almışsınız onunla geçmiş olsun tatlımGüzel Anneler ve melekleri Nasılsıniz
Biz dün ayrıntılıya girdik şükürler olsun kızımızın herseyi olmasi gerektiği gibi sağlıklı Rabbime binlerce kez şükürler olsun.
Yalnız rahim ağzımdan açılma olduğu tesbit edildi doktorum sürekli ölcmesine rağmen 3 haftada gözle gorulur kısaltma olmuş. Ayrıntılı Ultrasonik yapan Prof hemen doktorumuz aradı ve bu sabah serklaj işlemi yapıldı yani rahim torba gibi buzerek dikildi.Inanin Rabbim kolaylığı veriyor iç huzurunu da bundan sonra dikkat edeceğim yatacam dinlenicem.Minigim içimde kıpır kıpır annesine güzel tekmeler atıyor. O sağlıklı olsun yeter.
Bizden böyle güzel anneler bize dua edin olur mu bu dikiş sezeryanda alıncak doğumda yani.Doguma kadar yatış yani:)öpüyorum hepinizi sevgiler
Canım bebişin iyi olmasına çok sevindim Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım Allahtan gark etmişler benimde en büyük korkularımdan beri en azından Önem almışsınız onunla geçmiş olsun tatlım
Cnm bebeğinin ii olmasına olmasına sevindim. Rahim boyuda cok cok onemli.iyiki bakmış dr ve serklaj yapılmış.bnmde en tedirgin oldugum konudur.
biz iyiyiz çok şükür,tekmlerimiz artık daha net :)
Öncelikle masallah ogullarina canim. Kasilma daha dogrusu sertlesme bende de oluyor baya rahatsiz edici. Sanci cikmadi ama ntsde. Magnezyumun dozunu yükseltmek lazimmis bi de tuvalet problemin olmayacak yani afedersin kabizlik filan. Ondan da olabiliyormus.Beni uyutmuyorlar,yemek yerken de rahat birakmiyorlar.. sagli_sollu geliyorlar
Hanimlar, kasılmalariniz oluyor my? Benim sancim,kasık agrim,akintim,kan vs gelmiyor ama nefes alirken zorlandigimda bi anda kasılma oluyor, boyle sert_taş gibi. Karnimda tumsek oluyor. 10_15 sn icinde kayboluyor. Gunde 6_7 kez yasiyorum.
Sizin de boyle oluyor mu?
Benimkiler iki erkek bu arada..
Ya kabizlik derdim yok cok sukur,Öncelikle masallah ogullarina canim. Kasilma daha dogrusu sertlesme bende de oluyor baya rahatsiz edici. Sanci cikmadi ama ntsde. Magnezyumun dozunu yükseltmek lazimmis bi de tuvalet problemin olmayacak yani afedersin kabizlik filan. Ondan da olabiliyormus.
Yumusatici ilaclar var canim hamilelikte alinabilen. Aman ıkınma sakın tehlikeli.kabizlik bende de oluyo maalesef
Şükür bende yok.magnezyum içtiğimden beri daha iyi.magnezyumun oyle bir yumuşatıcı durumu varmış.Yumusatici ilaclar var canim hamilelikte alinabilen. Aman ıkınma sakın tehlikeli.
Gercekten magnezyum her derde deva gibi bisey ben de yeni ögrendim.Şükür bende yok.magnezyum içtiğimden beri daha iyi.magnezyumun oyle bir yumuşatıcı durumu varmış.
Evet canim ikizlerde öyle bana da doktorum bastan demisti 24ten sonra siklasacak diye. Gerci ben artik hergün kontroldeyim :)Buarada dr artik randevulari 2 hafta aralikli olarak yapacakmiş ikizlerde takip gerekir dedi benim gibi olan var mi?
Cnm benim Rabbim seni ve bebişlerini korusun moralini yüksek tutEvet canim ikizlerde öyle bana da doktorum bastan demisti 24ten sonra siklasacak diye. Gerci ben artik hergün kontroldeyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?