Cnm Rabbim yardimcin olsun insallah bebeklerimizi saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz ..Canim hastanede yatis devam ediyo. Bebisler cok sükür gelisio. Ama yarin ne olur garantisi yok. Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum. 5 hafta gecti bebegin biri susuz ve devam edio mücadeleye. Allahim nasip ettiyse saglikla kucagimiza aliriz insallah. Ama daha cook var. Sabir....
Canım 20 haftalık şuanda benimkisi ama senin ikiz normal mi kilon bilmiyorum ama benim doktorum çok hızlı gidiyorsun yavaş diyor ama ben ne yapsam olmuyorCnm senin kaç haftalikti bende 7 kilo aldim ikizlere benim normal mi bende bilmiyorum ama aksam az bisey yesem midem cok dolu gibi bi his oluyor fazla yiyemiyorm yinede kilo aldim baya
Boşver akışına bırak :) sen ekmeği kes hatta ben sabahlari da tam bugday yemeye çalişiyorum ..bana dr protein agirlikli beslen karbonhidrata yüklenme demistiCanım 20 haftalık şuanda benimkisi ama senin ikiz normal mi kilon bilmiyorum ama benim doktorum çok hızlı gidiyorsun yavaş diyor ama ben ne yapsam olmuyor
Evet şuanda tek düşündüğüm ekmeyi kesmek çünkü diğer yediklerim bebişe vitamin olur artık tuz şeker ekmek hamur bunları sıfırlamak LazımBoşver akışına bırak :) sen ekmeği kes hatta ben sabahlari da tam bugday yemeye çalişiyorum ..bana dr protein agirlikli beslen karbonhidrata yüklenme demisti
Doktor cok aldgimi dusunuyor ben de bundan snra dkkt edrm inşallah.su an yatyrm dün gece aniden istiğfar ettm sabah da ayni sekilde halszlikmide bulantisi acile gttk serum takildi doktor bi sey yok tahlillerde ama su az icmissin bol bol su ic dedi sabhtan beri ytyrm anca tplyrum insalllah baska bi sorun yoktur.Evet şuanda tek düşündüğüm ekmeyi kesmek çünkü diğer yediklerim bebişe vitamin olur artık tuz şeker ekmek hamur bunları sıfırlamak Lazım
Güzel haberlerle insallah... ayrintili ultrasinu kendin mi istedin doktor mu gerek gördü canim. Burda cünkü rutin bir muayene degil bildigim kadariyla sadece riskli gebeliklerde yapilio. Trde galiba rutin muayene. Ne güzel bolbol bebisini görürsün.Kızlar bugün Ayrıntılı ultrasonum var heyecan tavan bebişimide çok özledim zaten
Sen nasilsin cnm?durumun stabil mi? Hastanedesin sanirim, allah yardmcin olsun,hep geliorsun aklima dua ediyorum.Güzel haberlerle insallah... ayrintili ultrasinu kendin mi istedin doktor mu gerek gördü canim. Burda cünkü rutin bir muayene degil bildigim kadariyla sadece riskli gebeliklerde yapilio. Trde galiba rutin muayene. Ne güzel bolbol bebisini görürsün.
Kızlar bugün Ayrıntılı ultrasonum var heyecan tavan bebişimide çok özledim zaten
Nasıl geçti cnm insan özlüyor görmek istiyor benim cuma resmen gün sayiyorumKızlar bugün Ayrıntılı ultrasonum var heyecan tavan bebişimide çok özledim zaten
Cok saol canim evet durum stabil cok sükür. Ama hastane yatisi devam ediyor. Enfeksiyon riski hep oldugu icin eve cikarmiyorlar. 21+0 olduk bugün. Her hafta perinatologda ayrintiliya giriyorum. Bir iki hafta icinde ciger gelistirici ignelere baslicaklar galiba. Bu günümüze hamdosun. 6 hafta önce neredeyse sonlandiriliyordu gebeligim.Sen nasilsin cnm?durumun stabil mi? Hastanedesin sanirim, allah yardmcin olsun,hep geliorsun aklima dua ediyorum.
Canım Türkiye'de Ayrıntılı ultrason 2'li 4'lü gb yapılması istenen ama zorunlu olmayan bir ultrason bebeğim tüm organlarına bakılıyor bugün parmakları sayılıyor omurga yapısı kalp odacıkları beyin bölümleri sayılıyor bunların yanı sıra kolu bacağına bakılıyor üst bacak alt bacak üst kol alt kol diye ölçülüyor evet bebişi çok uzun süre görebiliyorsun bunun yanı sıra bebiş büyümüş okuduğumdan dolayı burun kemiği falan ölçülürken çok net görüyorsun son olacakta Bebeğin damarlarına ve kan akışına ardından annenin bebeğe giden kordon sistemine bakılıp bitiriliyor.... Bu ayrıntılının yapılma sebebi tr de eğer anne karnında düzeltilebilir bir durum varda müdahele etmek için...Güzel haberlerle insallah... ayrintili ultrasinu kendin mi istedin doktor mu gerek gördü canim. Burda cünkü rutin bir muayene degil bildigim kadariyla sadece riskli gebeliklerde yapilio. Trde galiba rutin muayene. Ne güzel bolbol bebisini görürsün.
Hadi hayirli haberlerle gel canım benim de perşembe günü Rabbim bebislerimizi bize bağışladı hepimiz sağlıkla hatırla kucaklarimiza alalım insallah
Kızlar çok şükür bebişim sağlıklı ve ayrıntılının önemini bugün daha iyi anladın yalnız fiyatı bana Pahalı geldi ama bebişe değer 20+1 22cm 328 gr çıktık o kadar muhteşem bir şey ki tek tek bütün organlarını Ayrıntılı bir şekilde görüyorsun hatta benim bebişim doktor onu incelerken esnedi sonra ayağını Aldı yüzüne getirdi anlatamam insan izlerken inanamıyor düşünsenize meleğinizi Ayrıntılı bir şekilde karşınızda Görüyorsunuz Rabbim hepimizin meleklerini sağsağlım zamanında kucağına almayı nasıp etsin inşallah... Birde doktorumuz harmony testimiz olduğu için daha net konuşabildi bir çok KonudaNasıl geçti cnm insan özlüyor görmek istiyor benim cuma resmen gün sayiyorum
Şükürler olsun cnm , tabiciğer geliştirici iğneleri erken doğum riski için yapacaklar.zaten 28. Haftayıda gecersen ,çok rahatlarsın cnm.ben dahada uzun süre bebeklerinle olacağına inanıyorum.içimdeki hislerde oyle diyor,Allah yardımcın olsun.arada yaz bizi habersiz bırakma.Cok saol canim evet durum stabil cok sükür. Ama hastane yatisi devam ediyor. Enfeksiyon riski hep oldugu icin eve cikarmiyorlar. 21+0 olduk bugün. Her hafta perinatologda ayrintiliya giriyorum. Bir iki hafta icinde ciger gelistirici ignelere baslicaklar galiba. Bu günümüze hamdosun. 6 hafta önce neredeyse sonlandiriliyordu gebeligim.
Insallah canim ya. Zaten zor bulduk Allahim insallah hepimizinkini saglikla tamamina erdirir. Her gecen hafta umudumuz cogaliyor. Insallah..Şükürler olsun cnm , tabiciğer geliştirici iğneleri erken doğum riski için yapacaklar.zaten 28. Haftayıda gecersen ,çok rahatlarsın cnm.ben dahada uzun süre bebeklerinle olacağına inanıyorum.içimdeki hislerde oyle diyor,Allah yardımcın olsun.arada yaz bizi habersiz bırakma.
Masallah canim gözün aydinKızlar çok şükür bebişim sağlıklı ve ayrıntılının önemini bugün daha iyi anladın yalnız fiyatı bana Pahalı geldi ama bebişe değer 20+1 22cm 328 gr çıktık o kadar muhteşem bir şey ki tek tek bütün organlarını Ayrıntılı bir şekilde görüyorsun hatta benim bebişim doktor onu incelerken esnedi sonra ayağını Aldı yüzüne getirdi anlatamam insan izlerken inanamıyor düşünsenize meleğinizi Ayrıntılı bir şekilde karşınızda Görüyorsunuz Rabbim hepimizin meleklerini sağsağlım zamanında kucağına almayı nasıp etsin inşallah... Birde doktorumuz harmony testimiz olduğu için daha net konuşabildi bir çok Konuda
Canim ya bisey soracam transfer ne oluyor ?Cnm belirti arama daha çok küçük bebeği n @batmanbegin
transfer tedavi sürecinde eşinden alınan sperm ve senden alınan yumurtayla oluşan embriyoyu senin rahmine koyuyorlar buna transfer diyorlar cnmCanim ya bisey soracam transfer ne oluyor ?
Cok tsekkur ederim canimtransfer tedavi sürecinde eşinden alınan sperm ve senden alınan yumurtayla oluşan embriyoyu senin rahmine koyuyorlar buna transfer diyorlar cnm
Bişey değil Cnm Allah hayırlısını nasip etsibCok tsekkur ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?