Bilmiyrm size soyledigimde gayt ner hisstmistim simdi sanki baligin yeme vurmasi gibi bi sey hissdyrm karnimdaCanim bebeğin hareketleri günü gününe uymuyor ama ben farkettim ki günün aynı saatlerinde oynuyor benim minnos mesela ben uyurken uyuyor uyaninca 1 2 saat sonra başlıyor hareketlenmeye birde yemek yiyince yada tatlı birsey yiyip su ic üstüne ayaktayken anlamazsın otur sessiz bir ortamda bekle mutlaka hissedersin canım git gide siddetlenicek merak etme
Cnm birmiktar hepimizin el, ayak şişer.bnmde yüzük eskisi kadar rahat olmuyor banada .ayak ve ayak bileklerini kontrol et ,o da çok önemli.Sennki ikz canim cok ii bnce.ayaklarimda o kdr degil yuzume kimisi sismis dio kimisi demio ben ayirt edemiorum.ama ellerm bariz cnku yuzugmden anliorum
Cnm birmiktar hepimizin el, ayak şişer.bnmde yüzük eskisi kadar rahat olmuyor banada .ayak ve ayak bileklerini kontrol et ,o da çok önemli.
Aynn bende 3-4 lt su iciorum ki bu zamanda cok odem olurmus vicutta , brndede yok, bol bol su dedigin gibiBazı vücut daha fazla ödem toplar derler ya bunda su tüketimi çok önemli benim hiç şişme olmadı vücudumda sadece aysklarimaskida kalınca yani sandalyede felan uzun süre oturunca şişiyor onuda namaz kılarken anlıyorum zonkluyor 3 litre su tükettiği halde bol bol su kızlar herseyin başı şu bebeğin suyu bile 3 saatte bir yenileniyor
Kizlar benim de hamilelikte tek dikkt ettigim sey su diyebilirim 2deb asagi icmyrm 3 4 u buluyodur o da calstgm icin isyerinde sk sk gtmek canimi sikiyor ondan cok icemyrm bazen.neyse bugun aile hekimine gttm kadn dgmcudan once.bana gecen pazrteso kan idrar tahlil yapmsti.elime ayagima bakti cok degil dedi.ama sadece sislik degil tansyn da önemli dedi tansyna bakti 12 7 normal dedi.gizli sekerin cok az yüksek ckmis tatli tuzlu azalt dedi.bakalim nolcak.perşembe nasispe kendi dktrma gidicem bakalim o ne dioBazı vücut daha fazla ödem toplar derler ya bunda su tüketimi çok önemli benim hiç şişme olmadı vücudumda sadece aysklarimaskida kalınca yani sandalyede felan uzun süre oturunca şişiyor onuda namaz kılarken anlıyorum zonkluyor 3 litre su tükettiği halde bol bol su kızlar herseyin başı şu bebeğin suyu bile 3 saatte bir yenileniyor
Aynn bende 3-4 lt su iciorum ki bu zamanda cok odem olurmus vicutta , brndede yok, bol bol su dedigin gibi
Cnm çok bariz ayırt ediliyor.birisi sağ üstte .birisi sol altta.bazen ikisi bir oynuyor.o zaman gece sıçradığım bile oldu:)Canim senin ikiz ya en çok merak ettiğim şeydir hareketlerini ayırt edebiliyormusun biri sağda biri solda mi oluyor o zaman bi sağ köşe bir sol köşeden:)))
Cnm çok bariz ayırt ediliyor.birisi sağ üstte .birisi sol altta.bazen ikisi bir oynuyor.o zaman gece sıçradığım bile oldu:)
Amin cnm amin.hep dua ediyorum hepimizin. Zamanında saglıklı bir şekilde mucizelerimizi kucagımıza alalım inşallah.Ay ne güzel ya Rabbime şükürler olsun bugünleri gösterdiği için bu bir mucize
Canim hastanede yatis devam ediyo. Bebisler cok sükür gelisio. Ama yarin ne olur garantisi yok. Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum. 5 hafta gecti bebegin biri susuz ve devam edio mücadeleye. Allahim nasip ettiyse saglikla kucagimiza aliriz insallah. Ama daha cook var. Sabir....shopping ne yaptın canım bebişler nasıl durumun nasıl
Oyyy kuzum benim yaa inşallah Rabbim yardım eder de sağ salim ikisini de alırsın kucağına. Canım sana da çok büyük sabır ve güç versin Allahım amin. Hep aklımdasın ve duamdasınız canım bizi habersiz bırakma güzel haberlerini duymayı nasip etsin Allahım. Iyi geceler size canım .Canim hastanede yatis devam ediyo. Bebisler cok sükür gelisio. Ama yarin ne olur garantisi yok. Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum. 5 hafta gecti bebegin biri susuz ve devam edio mücadeleye. Allahim nasip ettiyse saglikla kucagimiza aliriz insallah. Ama daha cook var. Sabir....
Cok saol canim. Allah razi olsun. Saglikla mutlulukla aliriz insallah yavrularimizi kucagimiza.Oyyy kuzum benim yaa inşallah Rabbim yardım eder de sağ salim ikisini de alırsın kucağına. Canım sana da çok büyük sabır ve güç versin Allahım amin. Hep aklımdasın ve duamdasınız canım bizi habersiz bırakma güzel haberlerini duymayı nasip etsin Allahım. Iyi geceler size canım .
Canım çok iyi bir gelişme bu.Allah yardımcın olsun,inşallah sonuna kadar gider yawruların.Allah dayanma gücü ve sabır versin.Canim hastanede yatis devam ediyo. Bebisler cok sükür gelisio. Ama yarin ne olur garantisi yok. Ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyorum. 5 hafta gecti bebegin biri susuz ve devam edio mücadeleye. Allahim nasip ettiyse saglikla kucagimiza aliriz insallah. Ama daha cook var. Sabir....
yavrucuklarını ALLH BAĞISLASIN canım,sen de kendine dikkat etCok saol canim. Allah razi olsun. Saglikla mutlulukla aliriz insallah yavrularimizi kucagimiza.
sen nasıl oldun canımyavrucuklarını ALLH BAĞISLASIN canım,sen de kendine dikkat et
ben çok şükür iyiyim canım.dün doktora gttm yol izni var mı diye tamam dedi çıakblrsin.yol dediysem 2-3 satlik yollar.ultrasonda bkıldı 4mm anekoik kist var rahmimde doktor o şimdilik önmli değil dedi.ilişki yasağı da kalktı bilmyrm inaşşallah herşey iyi gider.6 kilo aldım doktor 4 kilo hakkın kaldı dikktli ol dedi.ellerim pzrtesi günü çok şişti snra indi bugn şimdi tekrar şiş olduğunu fark ettim.sende ne var ne yoksen nasıl oldun canım
Canım çok sevindim bende Eylül 1 de gideceğim hem Ayrıntılı ultrason için hemde rahimde ki kanama odakları için inşallah kapanmıştır... Canım maşallah ya senin kilo artışın çok güzel gidiyor sen bişey yemiyormusun ben anlamıyorum bazen daha nasıl kısa bilirim kendimi diyorum ama ben çok HIZLA gidiyorum ve çok üzülüyorum birde bu sıralar ev Taşıma telaşım başladı artık Hayırlısı gerçi annem bana pek bişey yaptırmıyorum hatta hiç kendisi yavaş yavaş hallediyor çok şükür ama yinede insanın Kafasında olması bile zor oluyor... Ben şuanda 8 kilo almış bulunuyorum Bana tavsiyede bulunun arkadaşlar siz ne yiyip içiyorsunuz ben neden bu şekilde gidiyorumben çok şükür iyiyim canım.dün doktora gttm yol izni var mı diye tamam dedi çıakblrsin.yol dediysem 2-3 satlik yollar.ultrasonda bkıldı 4mm anekoik kist var rahmimde doktor o şimdilik önmli değil dedi.ilişki yasağı da kalktı bilmyrm inaşşallah herşey iyi gider.6 kilo aldım doktor 4 kilo hakkın kaldı dikktli ol dedi.ellerim pzrtesi günü çok şişti snra indi bugn şimdi tekrar şiş olduğunu fark ettim.sende ne var ne yok
Cnm senin kaç haftalikti bende 7 kilo aldim ikizlere benim normal mi bende bilmiyorum ama aksam az bisey yesem midem cok dolu gibi bi his oluyor fazla yiyemiyorm yinede kilo aldim bayaCanım çok sevindim bende Eylül 1 de gideceğim hem Ayrıntılı ultrason için hemde rahimde ki kanama odakları için inşallah kapanmıştır... Canım maşallah ya senin kilo artışın çok güzel gidiyor sen bişey yemiyormusun ben anlamıyorum bazen daha nasıl kısa bilirim kendimi diyorum ama ben çok HIZLA gidiyorum ve çok üzülüyorum birde bu sıralar ev Taşıma telaşım başladı artık Hayırlısı gerçi annem bana pek bişey yaptırmıyorum hatta hiç kendisi yavaş yavaş hallediyor çok şükür ama yinede insanın Kafasında olması bile zor oluyor... Ben şuanda 8 kilo almış bulunuyorum Bana tavsiyede bulunun arkadaşlar siz ne yiyip içiyorsunuz ben neden bu şekilde gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?