2015 NiSAN da tüp bebek:))

Arkadaşlar bizimde kanama odaklarımız kapanmamış ilaçlara devam edeceğiz ama miniğimizin keyfi gayet yerindeydi maşallah onu o şekilde görünce Rabb'ime nasıl şükrettim bilemezsiniz 2 hafta sonraya Ayrıntılı ultrason randevusu aldık kızlar bebişiniz oynuyor mu hissediyormusun uz ?

Cnm susuz bebeğin iyileşti mi inşallah
Canim 4 hafta oldu hala bebegin biri susuz ama kalbi atiyor ve gelisiyor. Digeri zaten iyi masallah. Şöyle yasama şanslarinin basladigi haftalara gelmeden bana rahat nefes yok. Heran kaybetme hissi cook kötü. Hastanede yatmak ayri bir zor. Bizim de imtihanimiz cocuklaymis napalim...

Canım benim ya inşallah bebişleri sağ salim sağlıklı olarak alırsın kucağına. Allahım sabır versin canım.

Canim cinsiyeti icin ne demisti?ben hissedyrm ama tekme gibi siddtli degil cok tatli bi his:)bize erkk dedi doktor.saglik ocagina da gttm tartldm 64.9 dedi ama bnce yanlis:)) 63cktigmda da ciplak aykla trtlmstm annmlerde 61 idim.heralde 2kiloya yakin fazla cikio.bi tarti bulsam da tartilsam inatla ona sira gelmio almaya :)

Merhaba güzel teyzoslar
Benim geçen hafta kontrolüm vardı kontrolden sonra artık prensesim baya kendini hissettiriyor özellikle yemek yiyip sessiz bir ortamdaysam pit pit atıyor Rabbim çok büyük şükürler olsun bugunlerimize.Biz de 3 eylülde ayrıntılıya giricez Allahın izniyle.Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayi nasip etsin. Kanama odağı olan arkadaşlarım hiç kafaya takmayın bol su ve dinlenme.Rabbimun izniyle hicbirsey olmaz bende de iki defa oldu.

Canım benim miniğimin cinsiyetine kız dedi doktorumuz ben hala malesef hissetmiyorum sadece 1-2 kere sanki bişeyler var gb oldu ama 1-2 saniye sonra daha da bişey hissetmedim hissedeceğim günler biran önce gelir umarım ben 50-51 arası başladım şimdi 57 kiloyum doktorum çok aldın diyor ... Neyse bebişe değer artık

Kizlar bebegimi gecen hafta carsambadan beri hisstmeye basladm hatta dun gece eşim elini karnima koydu o da anladi.otururken konusrken hissediyrm bi sey yapiosa.cok mutluyum :)darisi isteyenenin basina

Kizlar bebegimi gecen hafta carsambadan beri hisstmeye basladm hatta dun gece eşim elini karnima koydu o da anladi.otururken konusrken hissediyrm bi sey yapiosa.cok mutluyum :)darisi isteyenenin basina

Hadi gözün aydın canım nasıl güzel mutluluk değil mi eşime o hareket ettikçe ben sanırım mutluluktan ölcem diyorum:)Şimdi şimdi anlıyor insan anne olduğunu Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Kizlar perşembe günü has. gittim ikizlerin arası baya açılmış 2 hafta kadar dr böyle gitmesi iyi olmaz dedi önümüzdeki çarşamba ayrıntılı ultrasyon var dua edin düzelmiş olsun

Kizlar perşembe günü has. gittim ikizlerin arası baya açılmış 2 hafta kadar dr böyle gitmesi iyi olmaz dedi önümüzdeki çarşamba ayrıntılı ultrasyon var dua edin düzelmiş olsun
Cnm dualarım seninle.seninkiler de çift yumurta ikizi degil mi? Ne kadar fark var aralarında.bnmkilerde 20+0 da biri 320 gr biri 400 gr cıkmıştı.

Hadi gözün aydın canım nasıl güzel mutluluk değil mi eşime o hareket ettikçe ben sanırım mutluluktan ölcem diyorum:)Şimdi şimdi anlıyor insan anne olduğunu Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin canim.insallah.gercekten cok guzel bir duygu

Cnm dualarım seninle.seninkiler de çift yumurta ikizi degil mi? Ne kadar fark var aralarında.bnmkilerde 20+0 da biri 320 gr biri 400 gr cıkmıştı.
Saol canim çift yumurta ikizi 23 +4 günlükken biri 630 diğeri 421 dedi ultrasyonda yanılma payı varmış çarşamba ayrıntılı ultrasyon olacak o zaman belli olur

Kizlar bugun tarti aldim 64 kiloyum.58 ile kalmstm.cok mu almsm.bi sey daha iki gundur bebgimi cok ii duyamiyrm.bu aylarda nrmal mi.bi de ellerim sisti.parmk eklemlerim acio elimo açıp kaparken.böyle bi sey ysayan var mı.endiselenmeli miyim.icimi korku sardi el sismesi pek nrmal degil dediler

Ayak ve yüzünde şişme var mı cnm? Kilo alımın çok fazla değil. Bende 7-8 kgaldım sanırım.ama bnmki ikiz gebelik

Canim bebeğin hareketleri günü gününe uymuyor ama ben farkettim ki günün aynı saatlerinde oynuyor benim minnos mesela ben uyurken uyuyor uyaninca 1 2 saat sonra başlıyor hareketlenmeye birde yemek yiyince yada tatlı birsey yiyip su ic üstüne ayaktayken anlamazsın otur sessiz bir ortamda bekle mutlaka hissedersin canım git gide siddetlenicek merak etme

Ayak ve yüzünde şişme var mı cnm? Kilo alımın çok fazla değil. Bende 7-8 kgaldım sanırım.ama bnmki ikiz gebelik
Sennki ikz canim cok ii bnce.ayaklarimda o kdr degil yuzume kimisi sismis dio kimisi demio ben ayirt edemiorum.ama ellerm bariz cnku yuzugmden anliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…