2015 NiSAN da tüp bebek:))

Bu arada benimde cmt den başlayıp 2-3 gün çok ağrım oldu kasiklarimda şimdi geçti bu dönemde normal canım rahim büyüdüğü için çok yorma kendini ben ağrı olunca hep uzandım hatta ayaklarını biraz dik havaya benimde şimdi bacaklarıma vuruyor ağrı artık bebis bizden çekiyor herseyi bende doktoruma soylicem belki vitamin verir

Allah bağışlasın bebeğini maşalllah ilk bebeğinin kalbinin durduğunu söyleyince bişey sormak istedim benimde bebeğimin kalbi durdu kürtaj pldum cuma günü kromozom genetik pıhtılaşma testini yüp bebek merkezinde mi yaptırdın bende istiyorum sma benim dr ilk olduğu için gerekli değil dedi inş bendede sorun çıkmaz

Allah bağışlasın bebeğini maşalllah ilk bebeğinin kalbinin durduğunu söyleyince bişey sormak istedim benimde bebeğimin kalbi durdu kürtaj pldum cuma günü kromozom genetik pıhtılaşma testini yüp bebek merkezinde mi yaptırdın bende istiyorum sma benim dr ilk olduğu için gerekli değil dedi inş bendede sorun çıkmaz

Canim benim şu an ki doktorum degildi diğer hamileligimde oda gerek yok dedi ama ben ısrarla bebegin incelemesini istedim sağlıklı genetik yapıda erkek bebek diye cevap geldi.Sonra benim şu an ki hamile kaldığım doktorum sen ve eşinden mi bir hücreden Bebeğinizin kalbi durdu inceleyelim diye eşimle bizi inceledi onlarda temiz çıkınca troide yöneldik ki çok yüksek çıktı antikorlar bana sorarsan inceleyin canım diğer tedavi için ışık tutuyor yoksa pgt isticektik embriyo için ama gerek yok dedi doktorum
Allah sabır versin canım kaçıncı haftada durdu bebeğinin kalbi

Benimde yasak ama düşük riskim devam Konturol Altındayım devamlı ama çok şükür kanamalarım durdu beni en çok kanamalar korkutuyordu...

Arkadaşlar ikili testi olan yok mu sadece 1 kişimi var aramızda daha başkah kimsenin cinsiyeti konusunda doktoru bişey demedi mi? Aramızda gebelik haftası ileride arkAdaşlar vardı

Bana doktorum düşük tehliken var dmemsti.snradan da iki farkli doktra gitmiştim onlara tüp bebek oldgubu söylemedim.ultrasondan baktiklarinda düşük tehlikesi olsa gorurlerdi dimi.bende ne bir agri be ne bir siiizi var. Sadce gogslerim biraz büyük.bi de tek bacgmda minik minik mor damarlar görüyorum

Canım ya benim kanamalarım oluyor kesiliyor Başlıyor bide rahim içinde de kanama odakları var ama baya iyiyim bu sıralar inşallah daha güzel olacak ben inanıyorum

Canım çok sağol cevabın için 6+4 haftada durdu benim dr da pgtye gerek yok diyo hem kendisi incelemez bizi orda kandan bakıyorlar mı bilmiyorum diyorumki genetik hastalıklar bölümünemi gitsem acaba orda ilk olduğu için bakmıyorlarmış dye duydum

Canım ya benim kanamalarım oluyor kesiliyor Başlıyor bide rahim içinde de kanama odakları var ama baya iyiyim bu sıralar inşallah daha güzel olacak ben inanıyorum
çok merak ediyrom napıyor,ve hep korku içindeyim değişik bi duygu.sana da geçmiş olsun inşaalh daha ii olur her sey canım

Merhaba güzel anneler
Ikili testimin sonucu geldi bir değer düşük çıkmış doktorum endişelenecek bir durum yok yaşla alakali düşmüş ama yinede harmony testi yapalım içimiz rahatlasin dedi.Kendi eşi de peritinalog büyük kızımda bizim de başımıza geldi senin degerinden dahada düşüktü bizimki dedi şimdi maşallahi var yarın kan verecegim biraz kulfetli bir test ama güvenilirliği % 99 Muş senin ense kalinliginda burun kemiğinin oluşmuş bi sıkıntı yok dedi yinede bi bakalım dualarinizda bizi de unutmayın anneler öpüyoruz hepinizi

Canım dualarımız seninle olacak ama sakın endişelenme doktorum bana eğer durumunuz var ikili test yerine direk harmony yapın dediğinde çok araştırmıştım genellikle bu ikili testler hata Payı yüksek oluyor çünkü zaten benim doktorumun demesine göre doğruluğu %87 onun için %13 hiçde küçük bir yanılma Payı değil... İçini ferah tut ben harmony fiyatını duyunca biraz Pahalı gelmedi değil hala düşünüyorum ayın 7 sinde karar verip yaptıracağım inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin ve bebişleri bize bizide bebişlerimize bağışlasın...

Amin canım içim benim de çok rahat dün bi araştırdım harmony testi sonucu kötü gelen yok gibi evet maddi açıdan herkesin yapabilecegi bir test değil ama hersey bebisler için bu testin güvenilirliği yüksekmiş ikili test zaten risk oranını veriyor teshis testi değil ana harmony direk negatif yada pozitif diye geliyormuş cevap yurtdisinda inceleniyormus o yüzden öneriyor genelde doktorlar. Rabbim hepimizin sağlıkla bebeklerini kucağına aldığı günü göstersin insallah

Cnm benimde ikili tarama test oldu ikizlerde sadece ikiliye bakiliyormus sonuç dün geldi dr gayet iyi normal hersey dedi ultrasondada ense kalinligina bakip bi deger yazdi kağıda o değerde hesaba katıldıgında % 85 dogruluk payi varmis internetten arastirdigim kadariyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…