- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 40
Allah bağışlasın bebeğini maşalllah ilk bebeğinin kalbinin durduğunu söyleyince bişey sormak istedim benimde bebeğimin kalbi durdu kürtaj pldum cuma günü kromozom genetik pıhtılaşma testini yüp bebek merkezinde mi yaptırdın bende istiyorum sma benim dr ilk olduğu için gerekli değil dedi inş bendede sorun çıkmazKan sonucu bugün çıkacak ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum bende sabah namazından sonra çok dua ettim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim daha önce bir Bebeğimin kalbi durmustu 7.haftada genetiği incelenmişti temiz çıkmıştı doktorum bizimde eşimle kromozom genetik pıhtılaşma testlerimizi yaptırmıştı temiz çıkmıştı hayırlısı Allahtan
Ama hem ense kalınlığı hem kan testi birlikte giriliyor pc ortamında programa o yüzden sadece ne kan testi ne ense kalınlığı tek başına anlam ifade etmiyor ense kalınlığı 2.5 altında olması gerekiyormus
Allah bağışlasın bebeğini maşalllah ilk bebeğinin kalbinin durduğunu söyleyince bişey sormak istedim benimde bebeğimin kalbi durdu kürtaj pldum cuma günü kromozom genetik pıhtılaşma testini yüp bebek merkezinde mi yaptırdın bende istiyorum sma benim dr ilk olduğu için gerekli değil dedi inş bendede sorun çıkmazKan sonucu bugün çıkacak ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum bende sabah namazından sonra çok dua ettim Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim daha önce bir Bebeğimin kalbi durmustu 7.haftada genetiği incelenmişti temiz çıkmıştı doktorum bizimde eşimle kromozom genetik pıhtılaşma testlerimizi yaptırmıştı temiz çıkmıştı hayırlısı Allahtan
Ama hem ense kalınlığı hem kan testi birlikte giriliyor pc ortamında programa o yüzden sadece ne kan testi ne ense kalınlığı tek başına anlam ifade etmiyor ense kalınlığı 2.5 altında olması gerekiyormus
Allah bağışlasın bebeğini maşalllah ilk bebeğinin kalbinin durduğunu söyleyince bişey sormak istedim benimde bebeğimin kalbi durdu kürtaj pldum cuma günü kromozom genetik pıhtılaşma testini yüp bebek merkezinde mi yaptırdın bende istiyorum sma benim dr ilk olduğu için gerekli değil dedi inş bendede sorun çıkmaz
yasak hala canım ama benim düşük tehlikem devam ettiği için sanırım bide kasılmalarım oluyor.kızlar eşinzle birilktelik hala yasak mı
cnm 14.haftada düşük tehlikesi oluyor mu ya*?yasak hala canım ama benim düşük tehlikem devam ettiği için sanırım bide kasılmalarım oluyor.
Canım ya benim kanamalarım oluyor kesiliyor Başlıyor bide rahim içinde de kanama odakları var ama baya iyiyim bu sıralar inşallah daha güzel olacak ben inanıyorumBana doktorum düşük tehliken var dmemsti.snradan da iki farkli doktra gitmiştim onlara tüp bebek oldgubu söylemedim.ultrasondan baktiklarinda düşük tehlikesi olsa gorurlerdi dimi.bende ne bir agri be ne bir siiizi var. Sadce gogslerim biraz büyük.bi de tek bacgmda minik minik mor damarlar görüyorum
Canım çok sağol cevabın için 6+4 haftada durdu benim dr da pgtye gerek yok diyo hem kendisi incelemez bizi orda kandan bakıyorlar mı bilmiyorum diyorumki genetik hastalıklar bölümünemi gitsem acaba orda ilk olduğu için bakmıyorlarmış dye duydumCanim benim şu an ki doktorum degildi diğer hamileligimde oda gerek yok dedi ama ben ısrarla bebegin incelemesini istedim sağlıklı genetik yapıda erkek bebek diye cevap geldi.Sonra benim şu an ki hamile kaldığım doktorum sen ve eşinden mi bir hücreden Bebeğinizin kalbi durdu inceleyelim diye eşimle bizi inceledi onlarda temiz çıkınca troide yöneldik ki çok yüksek çıktı antikorlar bana sorarsan inceleyin canım diğer tedavi için ışık tutuyor yoksa pgt isticektik embriyo için ama gerek yok dedi doktorum
Allah sabır versin canım kaçıncı haftada durdu bebeğinin kalbi
çok merak ediyrom napıyor,ve hep korku içindeyim değişik bi duygu.sana da geçmiş olsun inşaalh daha ii olur her sey canımCanım ya benim kanamalarım oluyor kesiliyor Başlıyor bide rahim içinde de kanama odakları var ama baya iyiyim bu sıralar inşallah daha güzel olacak ben inanıyorum
Canım dualarımız seninle olacak ama sakın endişelenme doktorum bana eğer durumunuz var ikili test yerine direk harmony yapın dediğinde çok araştırmıştım genellikle bu ikili testler hata Payı yüksek oluyor çünkü zaten benim doktorumun demesine göre doğruluğu %87 onun için %13 hiçde küçük bir yanılma Payı değil... İçini ferah tut ben harmony fiyatını duyunca biraz Pahalı gelmedi değil hala düşünüyorum ayın 7 sinde karar verip yaptıracağım inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin ve bebişleri bize bizide bebişlerimize bağışlasın...Merhaba güzel anneler
Ikili testimin sonucu geldi bir değer düşük çıkmış doktorum endişelenecek bir durum yok yaşla alakali düşmüş ama yinede harmony testi yapalım içimiz rahatlasin dedi.Kendi eşi de peritinalog büyük kızımda bizim de başımıza geldi senin degerinden dahada düşüktü bizimki dedi şimdi maşallahi var yarın kan verecegim biraz kulfetli bir test ama güvenilirliği % 99 Muş senin ense kalinliginda burun kemiğinin oluşmuş bi sıkıntı yok dedi yinede bi bakalım dualarinizda bizi de unutmayın anneler öpüyoruz hepinizi
Canım dualarımız seninle olacak ama sakın endişelenme doktorum bana eğer durumunuz var ikili test yerine direk harmony yapın dediğinde çok araştırmıştım genellikle bu ikili testler hata Payı yüksek oluyor çünkü zaten benim doktorumun demesine göre doğruluğu %87 onun için %13 hiçde küçük bir yanılma Payı değil... İçini ferah tut ben harmony fiyatını duyunca biraz Pahalı gelmedi değil hala düşünüyorum ayın 7 sinde karar verip yaptıracağım inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin ve bebişleri bize bizide bebişlerimize bağışlasın...
Cnm benimde ikili tarama test oldu ikizlerde sadece ikiliye bakiliyormus sonuç dün geldi dr gayet iyi normal hersey dedi ultrasondada ense kalinligina bakip bi deger yazdi kağıda o değerde hesaba katıldıgında % 85 dogruluk payi varmis internetten arastirdigim kadariyla..Canım dualarımız seninle olacak ama sakın endişelenme doktorum bana eğer durumunuz var ikili test yerine direk harmony yapın dediğinde çok araştırmıştım genellikle bu ikili testler hata Payı yüksek oluyor çünkü zaten benim doktorumun demesine göre doğruluğu %87 onun için %13 hiçde küçük bir yanılma Payı değil... İçini ferah tut ben harmony fiyatını duyunca biraz Pahalı gelmedi değil hala düşünüyorum ayın 7 sinde karar verip yaptıracağım inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin ve bebişleri bize bizide bebişlerimize bağışlasın...
Buarada cinsiyeti söylemedi 14. Haftayi bekliyoruzArkadaşlar ikili testi olan yok mu sadece 1 kişimi var aramızda daha başkah kimsenin cinsiyeti konusunda doktoru bişey demedi mi? Aramızda gebelik haftası ileride arkAdaşlar vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?