Kizlar size bir sey daniscam ben devlet hastanesine gidiyorum benim ggttgm doktra giden bi arkadasa sordum ikili test ne zman yapilio diye o da burda 2li yok direkt 3lu yapilio dedi.bugün netten okudugum kadar 2li test daha kesin snclar veriomus dgru mu?ayni zmanda bu testlerin ne gibi faydasi var?ogrendigm kadaryla baktiklari hastaliklar sadece tespit ediliomus önlenmesi icin bi seyler yapilamiomus.o zman bu beni strese sokmaktan baska ne ise yarar?mesela bi sordugum arkadasa 3lu testte risk var dediler kiz aglaya aglaya öldü amniyosntez önerdiler yaptrdi bi sey çıkmadı. Ya cok sordum k.bkmayn.pek doluyum.devlete gdyrm o kdr kalabalik ki birak soru sormayı muayene zor oluyrm.yaşadığım yerde tek bi ozel hastane var o da bana hiç guven vermio.ozel muayene beni asio.ne bilim bi degisyim galiba
kuşum teşşkr ederm cevpladığın içm.harmony testiniCanim bu testlerin tamamı tarama yani teşhis için değil yaptırıp yaptırmamak senin elinde yanlış yönlendirmeyeyim ama harmony testi yapan arkadaş ikizdi sanırım ikili test İkizlere pek onerilmiyor diye biliyorum hatalı çıkarıldığı için sen çok iyi araştır öyle karar ver yinede
kuşum teşşkr ederm cevpladığın içm.harmony testiniayvakabuguu sormuştu o da okur inşallah
Cnm bende kendi drmun rendevusu temmuzun 9 diye devlet hastanedine gittim haziranin 8de bana devlet hastanesindeki 14 .cu haftaya kadar Ikili test yaptirmami soyledi ne icin dedim cocugun davum sendromlumu ozurlumu ona bakiyor dedi istemiyorum dedim oda senin tup bebek oldugu icin yaptirmani tavsiye ederim ederim dedi bide kendi doktoruma sorcam ama yaptirmak istemiyorumKizlar size bir sey daniscam ben devlet hastanesine gidiyorum benim ggttgm doktra gidenbi arkadasa sordum ikili test ne zman yapilio diye o da burda 2li yok direkt 3lu yapilio dedi.bugün netten okudugum kadar 2li test daha kesin snclar veriomus dgru mu?ayni zmanda bu testlerin ne gibi faydasi var?ogrendigm kadaryla baktiklari hastaliklar sadece tespit ediliomus önlenmesi icin bi seyler yapilamiomus.o zman bu beni strese sokmaktan baska ne ise yarar?mesela bi sordugum arkadasa 3lu testte risk var dediler kiz aglaya aglaya öldü amniyosntez önerdiler yaptrdi bi sey çıkmadı. Ya cok sordum k.bkmayn.pek doluyum.devlete gdyrm o kdr kalabalik ki birak soru sormayı muayene zor oluyrm.yaşadığım yerde tek bi ozel hastane var o da bana hiç guven vermio.ozel muayene beni asio.ne bilim bi degisyim galiba
Canım teşekkür ederim bu arada gözün Aydın cinsiyetiniz belli olmuş valla bende sabırsızlıkla bekliyorum senin kaçıncı haftada belli olduCanim bu testlerin tamamı tarama yani teşhis için değil yaptırıp yaptırmamak senin elinde yanlış yönlendirmeyeyim ama harmony testi yapan arkadaş ikizdi sanırım ikili test İkizlere pek onerilmiyor diye biliyorum hatalı çıkarıldığı için sen çok iyi araştır öyle karar ver yinede
Canım teşekkür ederim bu arada gözün Aydın cinsiyetiniz belli olmuş valla bende sabırsızlıkla bekliyorum senin kaçıncı haftada belli oldu
Âmin canım Rabbim sağlıklı hayırlı Ömürlü bir şekilde kucağına almayı nasip eder benim ikili test için çağırdığı gün tam doğum günüme geliyor eğer cinsiyetini söylecek olursa bana doğum günü hediyesi olacak Rabbim öncelikle herkese sağlıklı hayırlı Ömürlü evlatlar sonra gönlüne göre verir inşallah...Canım 12+1 di bugün bebis ikili testimiz için gitmistik ölçümleri yapilirken söyledi doktorum memleketten ablam ve yiğenim gelmisti hatta yigenime sordu teyzenin neyi olacak sence diye yigenimde erkek dedi bilemedin dedi yüzde doksan kız dedi kemik yapısını bile gösterdi rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize canim
Canım gebeliğimi takip etmek için kitap aldım gün gün Bebeğin ve annedeki değişimleri anlatıyor şuanda kadar 2-3 kilo almak normalmış ilk 3 aya kadar ama hiç kilo almamakta normalmış önemli olan ilk 3 ay 3 kilonun üzerine çıkmamak diye biliyorum okuduklarımdan ve diyetisyenimin bana demesindenKizlar ben tedaviye basladgmda 58 kilo idim tedavu srasnda 1 kilo almistim.dün tartildim 61 kiloyum nasl szce
Canım gebeliğimi takip etmek için kitap aldım gün gün Bebeğin ve annedeki değişimleri anlatıyor şuanda kadar 2-3 kilo almak normalmış ilk 3 aya kadar ama hiç kilo almamakta normalmış önemli olan ilk 3 ay 3 kilonun üzerine çıkmamak diye biliyorum okuduklarımdan ve diyetisyenimin bana demesinden
Canim nedir kitabın ismi ben de alayim
cnm kaçıncı haftada belli oldu cınsıyetınız?bide ıkılı tarama testı yptırdınız mıAy ben karıştırdım canım ya kusura bakma
Bu arada bir kızımız olacakmis doktorum yüzde doksan dedi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun inşallah darısı başınıza kızlar opuyoruz teyzeleri
cnm kaçıncı haftada belli oldu cınsıyetınız?bide ıkılı tarama testı yptırdınız mı
çok sevındım sızın adınıza.benımde ıkılı tarama testım 10 temmuzda sonuçlarda 1 hftada cıkıyormuş nasıl beklenır 1 hft bılmıorum.pekı kasıklarınızda agrı fln varmı hıç benım 3 gundur agrım vardaTam 12+0 da gittik canım geçen perşembe ikili testimde o gün yapıldı ense kalınlığı ve burun ölçümü yaptı doktorum ve bütün organlarına baktı şükürler olsun iyi çıktı hepsi yüzde doksan kız dedi hatta o kadar hareketlendi ki minigim ölçümleri zor yaptı doktorum anne baba da sakin kime çekti bu böyle erkek de değil ki yaramaz olucak diyim dedi ama genel kemik yapısına göre söyledi nun kemigini bize de gosterdi
çok sevındım sızın adınıza.benımde ıkılı tarama testım 10 temmuzda sonuçlarda 1 hftada cıkıyormuş nasıl beklenır 1 hft bılmıorum.pekı kasıklarınızda agrı fln varmı hıç benım 3 gundur agrım varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?