2015 NiSAN da tüp bebek:))

Günaydın güzel annişler bende bebeğimin cinsiyetini nasıl merak ediyorum anlatamam ve hiç bir şey hissetmiyorum erkek yada kız diye... Yavaş yavaş herkes ikili testini harmony testini yaptırıyor inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız

canım bende İkizlere tarama testi önerilmiyor diye biliyorum genellikle harmony ve benzeri testler öneriliyor yanılma payı yüksek diye bugün diğer test için kan verdim yüzde yüz güvenilirliği söz konusu bugün doktor kontrolümde vardı zaten hersey yolunda sırf içimiz de bir soru işareti kalmasın dedik hepimiz hayırlısıyla kucağımiza alalım insallah

Gu
Gunaydin cnm bende cok merak ediyorum haftaya randevum var benimkide bian once gosterir ins .

bugün kontrole gtm kılzar bebğim 5cm doktor gayt iyi sağlıklı gelişimi de iiy, dedi.sadce ense klınlığına baktı kağıda 0.8mm yazmış bu kadar :) devlet hastnesi olduğu içim hop iki dk oldm çktım.kan man almadı.

Hay maşallah canım çok iyi ense kalınlığı sen ikili test yaptırmak istediğini söyledin mi doktora neden kan almadı acaba... Maşallah senin tontiş hızla büyüyor

Gu

Gunaydin cnm bende cok merak ediyorum haftaya randevum var benimkide bian once gosterir ins .
Canım inşallah benimde randevum haftaya artık heyecan son demlerinde geziyorum usg de bebişi görünce ne mutlu oluyorum nasıl özlemişim diyorum bakmalara doyamıyorum kontrolüm hiç bitsin istemiyorum bebişimi biraz daha görebilmek için

Cnm bnm de ikiz ,harmony testi yaptırdım.sonuç geldi 2 hafta sonra .şükürler olsun iyi çıktı:) Allah sizede ıyı sonu üçlar nasip etsin.

Cnm bnm de ikiz ,harmony testi yaptırdım.sonuç geldi 2 hafta sonra .şükürler olsun iyi çıktı:) Allah sizede ıyı sonu üçlar nasip etsin.

Çok saol canım çok sevindim adına bizde bugün verdik kanı inşallah güzel haberler alacağız doktorum ve benim içimiz çok rahat sadece içimiz rahat etsin istedik ense kalınlığı burun kemiği tüm organlar şükürler olsun yerli yerinde Rabbim hayirla sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin hepimize insallah

Hay maşallah canım çok iyi ense kalınlığı sen ikili test yaptırmak istediğini söyledin mi doktora neden kan almadı acaba... Maşallah senin tontiş hızla büyüyor
canım aslında ben hiçbir şey yaptrmak istemyrum çnkü benm hayatıma tehlikye atmadıktan snra meleğimi ALLH korusn aldrmak istemem.ben pek bilgili değilim test konusunda o yüzden doktr ne derse onu yapıyorum,soncta benm değerlerimi bozan bi şey değil kan vermek ya da ultrasona grmek

canım maşallah çok güzel :) cinsiyeti hakkında bişe demedi miiiiii ya

yok kuşum demedi ben de hiç sormadım aklıma gelmedi.arkdaşıma göre erkek, ilk ultrason fotousnda arıya benziomuş o yüzden erkekmiş bunu da ilk kez duydum :
ben de birazdan gidiorum canım hastaneye bakalım cinsiyetini gösterecek mi sıpacık

Canım benim maşallah Rabbim gönlüne göre büyütmeyi nasip etsin ikili test yaptırdın mı ?
Evet cnm test yaptırdım. Amin hepimiz inşallah :) ve bekleyen arkadaşlarımıza da biran önce nasip olsun.
Canım sen doktora giderken çikolata falan yedin mi ? Bebek hareketli olup göstersin diye anneler çikolata yiyiyorlarmış da bende gitmeden yesem mi diye düşünüyorum
Canım bana da söylediydi bir arkadaş ama ben unuttum yemeyi. Yalnız yarım dilim kek yedim 1 saat önce

Evet cnm test yaptırdım. Amin hepimiz inşallah :) ve bekleyen arkadaşlarımıza da biran önce nasip olsun.

Canım bana da söylediydi bir arkadaş ama ben unuttum yemeyi. Yalnız yarım dilim kek yedim 1 saat önce
Tamam canım zaten ben bu sıralar deli gb tatlı yiyorum olmadı o gün güzel bir kahvaltı ardına güzel bir tatlı yerim benim bebişte göstersin doktora inşallah

Ben o gün limonlu şeker yemistim yolda mide bulantim olmuştu arabada ay bizim minnos o kadar hareketlendi ki zor ölçüm yapıldı doktorum limonlu sekerde de oynayan bi bu kızı gördüm demisti:) meyve suyu da hemen kana karisiyor onuda içebilirsiniz ay benim kızıma yavaş yavaş arkadaslari geliyor biraz daha büyüsünler artık alışverişler için konuşuruz ayyyy şükürler olsun Rabbime bugunleri gösterdiği icin

Teyzesi yesin olarıııı maşallahhh meleklerimizeeee her dakika her saniye bende çok şükrediyorum Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini versin inşallah bizede sağlıklı Ömürlü hayırlı bir şekilde kuçağımıza almayı nasip etsin inanın elimden usg yi düşüremiyorum çok özlüyorum özellikle doktora gitmeden bir gün önce heyecandan doğru düzgün bile uyuyamıyorum çok şükür binlerce şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…