- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Cnm benimde ikili tarama test oldu ikizlerde sadece ikiliye bakiliyormus sonuç dün geldi dr gayet iyi normal hersey dedi ultrasondada ense kalinligina bakip bi deger yazdi kağıda o değerde hesaba katıldıgında % 85 dogruluk payi varmis internetten arastirdigim kadariyla..
Gunaydin cnm bende cok merak ediyorum haftaya randevum var benimkide bian once gosterir ins .Günaydın güzel annişlerbende bebeğimin cinsiyetini nasıl merak ediyorum anlatamam ve hiç bir şey hissetmiyorum erkek yada kız diye... Yavaş yavaş herkes ikili testini harmony testini yaptırıyor inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız
Hay maşallah canım çok iyi ense kalınlığı sen ikili test yaptırmak istediğini söyledin mi doktora neden kan almadı acaba... Maşallah senin tontiş hızla büyüyorbugün kontrole gtm kılzar bebğim 5cm doktor gayt iyi sağlıklı gelişimi de iiy, dedi.sadce ense klınlığına baktı kağıda 0.8mm yazmış bu kadar :) devlet hastnesi olduğu içim hop iki dk oldm çktım.kan man almadı.
Canım inşallah benimde randevum haftaya artık heyecan son demlerinde geziyorum usg de bebişi görünce ne mutlu oluyorum nasıl özlemişim diyorum bakmalara doyamıyorum kontrolüm hiç bitsin istemiyorum bebişimi biraz daha görebilmek içinGu
Gunaydin cnm bende cok merak ediyorum haftaya randevum var benimkide bian once gosterir ins .
Cnm bnm de ikiz ,harmony testi yaptırdım.sonuç geldi 2 hafta sonra .şükürler olsun iyi çıktı:) Allah sizede ıyı sonu üçlar nasip etsin.canım bende İkizlere tarama testi önerilmiyor diye biliyorum genellikle harmony ve benzeri testler öneriliyor yanılma payı yüksek diye bugün diğer test için kan verdim yüzde yüz güvenilirliği söz konusu bugün doktor kontrolümde vardı zaten hersey yolunda sırf içimiz de bir soru işareti kalmasın dedik hepimiz hayırlısıyla kucağımiza alalım insallah
Cnm bnm de ikiz ,harmony testi yaptırdım.sonuç geldi 2 hafta sonra .şükürler olsun iyi çıktı:) Allah sizede ıyı sonu üçlar nasip etsin.
canım aslında ben hiçbir şey yaptrmak istemyrum çnkü benm hayatıma tehlikye atmadıktan snra meleğimi ALLH korusn aldrmak istemem.ben pek bilgili değilim test konusunda o yüzden doktr ne derse onu yapıyorum,soncta benm değerlerimi bozan bi şey değil kan vermek ya da ultrasona grmekHay maşallah canım çok iyi ense kalınlığı sen ikili test yaptırmak istediğini söyledin mi doktora neden kan almadı acaba... Maşallah senin tontiş hızla büyüyor
canım maşallah çok güzel :) cinsiyeti hakkında bişe demedi miiiiii yabugün kontrole gtm kılzar bebğim 5cm doktor gayt iyi sağlıklı gelişimi de iiy, dedi.sadce ense klınlığına baktı kağıda 0.8mm yazmış bu kadar :) devlet hastnesi olduğu içim hop iki dk oldm çktım.kan man almadı.
yok kuşum demedi ben de hiç sormadım aklıma gelmedi.arkdaşıma göre erkek, ilk ultrason fotousnda arıya benziomuş o yüzden erkekmişcanım maşallah çok güzel :) cinsiyeti hakkında bişe demedi miiiiii ya
ben de birazdan gidiorum canım hastaneye bakalım cinsiyetini gösterecek mi sıpacıkyok kuşum demedi ben de hiç sormadım aklıma gelmedi.arkdaşıma göre erkek, ilk ultrason fotousnda arıya benziomuş o yüzden erkekmişbunu da ilk kez duydum :
Canım güzel haberlerini bekliyoruz senin melek inşallah gösterir doktorunaben de birazdan gidiorum canım hastaneye bakalım cinsiyetini gösterecek mi sıpacık
Canım maşallah bacağını havaya dikti açtı gösterdi kendini :) kız olacak inşallah büyükihtimalleCanım güzel haberlerini bekliyoruz senin melek inşallah gösterir doktoruna
Canım benim maşallah Rabbim gönlüne göre büyütmeyi nasip etsin ikili test yaptırdın mı ?Canım maşallah bacağını havaya dikti açtı gösterdi kendini :) kız olacak inşallah büyükihtimalle
Canım sen doktora giderken çikolata falan yedin mi ? Bebek hareketli olup göstersin diye anneler çikolata yiyiyorlarmış da bende gitmeden yesem mi diye düşünüyorumCanım maşallah bacağını havaya dikti açtı gösterdi kendini :) kız olacak inşallah büyükihtimalle
Evet cnm test yaptırdım. Amin hepimiz inşallah :) ve bekleyen arkadaşlarımıza da biran önce nasip olsun.
Canım benim maşallah Rabbim gönlüne göre büyütmeyi nasip etsin ikili test yaptırdın mı ?
Canım bana da söylediydi bir arkadaş ama ben unuttum yemeyi. Yalnız yarım dilim kek yedim 1 saat önceCanım sen doktora giderken çikolata falan yedin mi ? Bebek hareketli olup göstersin diye anneler çikolata yiyiyorlarmış da bende gitmeden yesem mi diye düşünüyorum
Tamam canım zaten ben bu sıralar deli gb tatlı yiyorum olmadı o gün güzel bir kahvaltı ardına güzel bir tatlı yerimEvet cnm test yaptırdım. Amin hepimiz inşallah :) ve bekleyen arkadaşlarımıza da biran önce nasip olsun.
Canım bana da söylediydi bir arkadaş ama ben unuttum yemeyi. Yalnız yarım dilim kek yedim 1 saat önce
Ben o gün limonlu şeker yemistim yolda mide bulantim olmuştu arabada ay bizim minnos o kadar hareketlendi ki zor ölçüm yapıldı doktorum limonlu sekerde de oynayan bi bu kızı gördüm demisti:) meyve suyu da hemen kana karisiyor onuda içebilirsiniz ay benim kızıma yavaş yavaş arkadaslari geliyor biraz daha büyüsünler artık alışverişler için konuşuruz ayyyy şükürler olsun Rabbime bugunleri gösterdiği icin
Teyzesi yesin olarııııEvet cnm test yaptırdım. Amin hepimiz inşallah :) ve bekleyen arkadaşlarımıza da biran önce nasip olsun.
Canım bana da söylediydi bir arkadaş ama ben unuttum yemeyi. Yalnız yarım dilim kek yedim 1 saat önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?