- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Canım sislicamdan Hatırladığım kadarı ile Acıbadem maslak hastanesi diye Hatırlıyorum Bülent hocanın hastasımıydın bende onun hastasıyım12 de öğrendik daha 1 hafta yeni oldu :) çikolatayı doktora gitmeden öce bol yer ustune de meyve suyu içersen bebekler haraketli oluyor ve cinsiyetleri görunuyor hemen yoksa uykuda oluyorlar tecrubeliyim ben kızımdan dolayı :)
Çok teşşekkür edrim ya ne bileyim insan kafasına takıyo vallaUltrason hesabinda hep yanilma payi oluyor canim hic kafana takma. Ilerleyen haftalarda daha netlesir. Ayrica + 2 , - 2 haftaya kadar hepsi normalmis.
Sağol canım ya rabbim bebekletimizi korusuun artık allaha emanetCanim adet tarihine göre hesapliyorsun ama bizimkiler tüp bebek kimisine Blast kimisine 3.gun embriyosu kimisine taze kimisine dondurulmus transfer yapılıyor hiç takma kafana bebeğin sağlıklı olsun yeter benimki -2 olarak gidiyor ama doktorum haftasına göre uyumlu diyor her seferinde
aaa şok ilk defa biri böyle dio baana :)artık kendmden şüphelendm yahu.kabızlık beni bıraktı günde 1.5 lt su içyrm her gün çok nadir akstyrum.karnım ara sıra benm de şişio inio :)Bulanti yok bas donmesi yok uyku vardi onuda kaybediyorum yavas yavas okadar asermem yok bi kabizlik harici yok bisey haaa ama karnim bebekmi gobekmi bilemedigim bir sekilde karnim sisiyo bide gogsum
evet 1 nisandı transverim listenin başındaydım bu topikte :) eski kullanıcı adımlar yenisi tek harf benzer die hesabım bloko olmuş sanırımm gece sızmışımmCanım sislicamdan Hatırladığım kadarı ile Acıbadem maslak hastanesi diye Hatırlıyorum Bülent hocanın hastasımıydın bende onun hastasıyım
Sağol canım ya rabbim bebekletimizi korusuun artık allaha emanet
Bnmde 2 gundur göbegim gercekten şişti artık. 1 gunde bile farkediyor :)) gırceksiniz 2 hafta sonra göbüş çıkacak sizde. Çok çıkmadı ama, sabah kalktıgımda şiş oluyor artık:)aaa şok ilk defa biri böyle dio baana :)artık kendmden şüphelendm yahu.kabızlık beni bıraktı günde 1.5 lt su içyrm her gün çok nadir akstyrum.karnım ara sıra benm de şişio inio :)
Dün gecede ben acayip sinirliydim. Uykudan uyanıp takılmyacak şeyler kafamı takıp sinir oldum.hormonların azizliği cnm bunlar:)bugün pek bi duygusalım sebepsiz ağlayabilyrm aklıma bi şey getirip,ilginç
Cnm çok çok geçmiş olsunKizlar.. cok Üzgünümbebegimin kalp atislari durmus..P.tesi kurtaj olucam bebekte genetik incelemeye gonderilecek (
Canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun.Kizlar.. cok Üzgünümbebegimin kalp atislari durmus..P.tesi kurtaj olucam bebekte genetik incelemeye gonderilecek (
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bayağı büyümüş neden peki genetk incelmede mi anlaşlcakKizlar.. cok Üzgünümbebegimin kalp atislari durmus..P.tesi kurtaj olucam bebekte genetik incelemeye gonderilecek (
Evet canim baktirdim. Daha once yoktu bu ay cikti tiroid. Ilac kullaniyordum degerlerim gayet normaldiCanım cok geçmiş olsun Allah Allah çok şaşırdım kaç haftalıktı... Sen guatıra baktırdın mı?
Sanirimçok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bayağı büyümüş neden peki genetk incelmede mi anlaşlcak
Sanirimdaha oncede degerlerim dusmustu. Bakalim bazen yumurta ve sperm birlesmesinden dolayi kirilma vs bisiler anlatti doktor ama inan hicbiri aklimda degil suan genetik sonucu gelsin anlatirim
Canim cooook üzüldüm. Allah yardimcin olsun.Sanirimdaha oncede degerlerim dusmustu. Bakalim bazen yumurta ve sperm birlesmesinden dolayi kirilma vs bisiler anlatti doktor ama inan hicbiri aklimda degil suan genetik sonucu gelsin anlatirim
cnm cok üzüldümm Allahım yardımcın olsun gerçekten kendimi çok kötü hissettim zor bi durum kaç haftalıktıKizlar.. cok Üzgünümbebegimin kalp atislari durmus..P.tesi kurtaj olucam bebekte genetik incelemeye gonderilecek (
maşallah siz büyüdünüz artık darısı bizimkilerin başına göbeginiz yavaş yavaş belirğinleşecek bide ikizBnmde 2 gundur göbegim gercekten şişti artık. 1 gunde bile farkediyor :)) gırceksiniz 2 hafta sonra göbüş çıkacak sizde. Çok çıkmadı ama, sabah kalktıgımda şiş oluyor artık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?