2015 NiSAN da tüp bebek:))

amin kuzum dua edin dediğin psikoloji hakkında okadar çok katılıyorum artık eve kapanmıyorum yürüyorum arkadaşlarıma oturmaya gidiyorum yürüyerek artık kendimi korumuyorum rabbim evladımı bana nasip etcekse zaten eder sadece allaha emanet diyorum dikkat etmem gereken yerlerde ediyorum okadar normal hayatıma dönmeye çalışıyorum yoksa piskolojik kafanda takılı duruyor
sen bi lekelemmem oldu demiştin sen nasıl oldun devamı gelmedi demi

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER VE CİCİ HAFTA SONRALARI... Sizlere bir sorum olacak ben transferimden beri sağ kasığımda Ağrı hissediyordum ve şimdide bebişin sağda usg ye görede hala sağda hissediyorum aranızda bebişinin ne tarafta OLDUĞUNU hisseden var mı? Bu çok güzel bir duygu

Gunaydin kizlar yeni uyandim ilkdefa uzun suredir surekli erken kalkiyordum bugun kalktim ilaclarim icin 8 bucukta kahvalti yaptim geri uyumusum simdi uyandim benim sag kasigimda cok agri var kist falan olusmamistir demi

dün bi kaç damla kanamam olmuştu iğne ve fitil kullandım bu sabah bir iki damla kahve geldi aradım doktorumu çok normal dedi dinleniyorum bol su içip ayaklarımi yastıkla destekledim uzaniyorum Rabbime emanet içim rahat kanama alanım yokmuş bunlar olağan şeyler ben burdayım diyo bebisler:)

Benimkide solda cnm hep o tarafimda hissederdim usg ye gorede solda

Kizlar yine ben nasilsiniz :) bugun pek gaz sancim yok birde sanki gobegimdeki sertlikte gitti off bir su tahlil gunu gelseydi ya

Günayyyydınnnnn kızlarrr Eşimle oyumuzu kullandık sonra kahvaltıya çıktık bebişimi vitamimli vitamimli besledim ve evimize geldikk amaaaaaaa bugünnnn çokkkk güzelll hadiiii uyanınnnn artıkkk Asya Batmanbegin nerdesiniz kızlar uyanın

Canim 8 de uyandm oyu kullndk sonra evi sildim supurdm 3 hftadr temzlemiodum snra krallar gibi bi kahvalti yaptim mis.ben bebegimi hala hsstmyrm ve korkuyorum napio diye

Canim 8 de uyandm oyu kullndk sonra evi sildim supurdm 3 hftadr temzlemiodum snra krallar gibi bi kahvalti yaptim mis.ben bebegimi hala hsstmyrm ve korkuyorum napio diye
Ohhhh misss ellerine sağlık canım kahvaltınn bebişine bal şifa olsun yaaa evet kimisi iç Karnı geniş olanlar pek hissetmiyormus ama merak etme bebişin sağlıklı bir şekilde seninle maşallah bide iç Karnı geniş olanın karnında ileri gebelikte Çatlak çok olmaz derler bende rahim içi kanama devam ettiği için hala ev işlerine başlayamadım malesef mecburen yemeğimi çamaşırımı falan yapıyorum ama inşallah geçecek

sali gunu sabah gitcem bende bi test yapsammi ki ya yapmicam diyorum kendi kendime ama yapsammi idrar cubukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…