insallah. Rabbim gonlumuze gore versin insallah.inşallah hyrlısı olur.bu süreçte beklerken aynen ben de sen gibi zaman zaman hzursuz zaman zaman da mutlu oluyodum.değişik bi süreç
Aminn insallah..Sonuc bekleyen arkadaslarin Allah gönlüne göre versin insallah
Cnm benim 2 hafta sonraya verdi haftaya randevum ikiz benimde bakalim inş.Kizlar doktor bundan sonraki rutin randevularinizi kac kaftada bir dedi. Ikiz bekleyen arkadaslar sizin nasil?
canım ben de ayağımın iç yan kısmında damarlar var ya orda mor mor ince damarlar gördüm bi de tek bacağımda 3 tane ince mor mor daamrlar gördüm bunlar varis başlangıcı galiba dimi.bu arda herkes kan veya demir hapı kullanmak zorunda mı acaba mesela bana sağlık ocağındaki doktor kan ilacı kullnmaana gerek yok kanım 14 çıktıKızlar sanırsam bende varis başladı ;( doktorla görüştüm gebelikte olur sen zaten kan sulandırıcı kullanıyorsun merak etme dedi günlük kendini yormadan egzersiz yap dedi ;(
Canım benimde o şekilde... Ben kan ilacına transferim olmadan 2 hafta önce başladım kullanmaya ve 2-3 gün önce bitti 2 kutu kullandım... Aynı şekilde 2 hafta önce B 12 ilacına başladım 3-3 gün önce oda bitti.... Sadece suanda mevcut ilaçlarıma ve folik asite devam ediyorum... Ve son verdiğim kan tahlillerimde iyi çıkmış çok şükür...canım ben de ayağımın iç yan kısmında damarlar var ya orda mor mor ince damarlar gördüm bi de tek bacağımda 3 tane ince mor mor daamrlar gördüm bunlar varis başlangıcı galiba dimi.bu arda herkes kan veya demir hapı kullanmak zorunda mı acaba mesela bana sağlık ocağındaki doktor kan ilacı kullnmaana gerek yok kanım 14 çıktı
Cok gecmis olsun. Allaha emanet yavrularimiz.Hayırlı cumalar hepimize öncelikle
Bugün benim minnos biraz korkuttu beni ne yalan söyleyeyim sabah bir iki damla kanama oldu hemen doktorumda aldım soluğu nasıl oynuyor içerde kanama alanida yok şükürler olsun Rabbime doktor olur böyle telaşa gerek yok dedi 1 hafta istirahat verdi gerçi hep yatıyorum ama aksamlari bazen çıkıyorduk eşimle
Rabbim bebislerimizi şu mübarek günde bizlere bagislasin Amin
Yani 2 haftada bir gideceksin di mi? Benimki 24. haftaya kadar 4 haftada bir dedi. Sonra 2 haftada bir. Cook zor beklemek bebeleri görmeden. Insan sürekli tedirgin oluyo bisey oldu mu diye.Cnm benim 2 hafta sonraya verdi haftaya randevum ikiz benimde bakalim inş.
valla ben hiç bir şey kullnmyrm ne tedvi olduğum doktor ne devletreki doktor ne sağlık ocağı hiçbie şey demedi bebeğim Allaha emanet inşCanım benimde o şekilde... Ben kan ilacına transferim olmadan 2 hafta önce başladım kullanmaya ve 2-3 gün önce bitti 2 kutu kullandım... Aynı şekilde 2 hafta önce B 12 ilacına başladım 3-3 gün önce oda bitti.... Sadece suanda mevcut ilaçlarıma ve folik asite devam ediyorum... Ve son verdiğim kan tahlillerimde iyi çıkmış çok şükür...
Çok enteresan ama nasıl vermezler vitamin hiç anlamadım...valla ben hiç bir şey kullnmyrm ne tedvi olduğum doktor ne devletreki doktor ne sağlık ocağı hiçbie şey demedi bebeğim Allaha emanet inş
neler denedim cnm aklına gelmiyecek şeyler dr eger kabızlığın böyle şiddetli giderse çocugun gelişimini engeller kaybedebilirsin dedi
duphalagı ilk transfer gününden beri kullanıyorum gecen gittiğimdede maflor plus verdi sabahları ac karnına ılık su içiyorum yogurt suyu içiyorum kayısı zeytin yağı ilaçlar neler neler yaa ama inanılmaz bişekilde faydası yok dr bile şaşırıyo nasıl faydası olmaz diyeCanın doktorunla konuşsan sana duphalac falan verse bu sorunundan kurtulursun gebelerde kullanabiliyor bu ilacı... Bu şekilde devam edersen hemoroid olabilirsin çok dikkat etmesin kimisinde Kays'ı falan çözüm olmuyor..
cnm benim dr da 9 haftadasın 12 haftaya kadar gelme dedi ama benim tekYani 2 haftada bir gideceksin di mi? Benimki 24. haftaya kadar 4 haftada bir dedi. Sonra 2 haftada bir. Cook zor beklemek bebeleri görmeden. Insan sürekli tedirgin oluyo bisey oldu mu diye.
duphalagı ilk transfer gününden beri kullanıyorum gecen gittiğimdede maflor plus verdi sabahları ac karnına ılık su içiyorum yogurt suyu içiyorum kayısı zeytin yağı ilaçlar neler neler yaa ama inanılmaz bişekilde faydası yok dr bile şaşırıyo nasıl faydası olmaz diye
saol cnm Allahım tüm şifa bekleyenlere şifa versin saf zeytin yağı içiyom kaşıkla cnm çocuğum için herşeyi yapıyom sadece Allahım yardım etsin bende kabızlık vardı ama ben ömrümde görmedim böyle kabızlıkCanim bol bol su iç bir surup vardı adı dupholuc öyle bişey yanlış yazmış olabilirim veriyordu doktorlar birde salatani zeytinyağı ile yap Allah şifa versin canim
saol cnm Allahım tüm şifa bekleyenlere şifa versin saf zeytin yağı içiyom kaşıkla cnm çocuğum için herşeyi yapıyom sadece Allahım yardım etsin bende kabızlık vardı ama ben ömrümde görmedim böyle kabızlık
Cnm 6 hafta 4 günlük gittim sonra 2 hafta sonra tekrar cagirdi bilmiyorum artık bundan sonra ne kadar sürede çagirir benim dr her muayenede 300tl alio birde 2 haftada bir cagirirsa yandim:)Yani 2 haftada bir gideceksin di mi? Benimki 24. haftaya kadar 4 haftada bir dedi. Sonra 2 haftada bir. Cook zor beklemek bebeleri görmeden. Insan sürekli tedirgin oluyo bisey oldu mu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?