- 26 Kasım 2014
- 929
- 1.036
- 33
- 45
Sürekli nameli Sakız çiğne bu birazda olsa seni rahatlatırmı diye düşündüm canım yaaa çünkü bendim kuzeniminde geçen sene böyle problemi vardı bu şekilde çözüm bulmuştuKizlar bu ağızdaki metal tat icin bi çare var mı mahvediyor beni(
bende de var kızlar o istekcnm o bendede var dokr. cocuk ve kese büyüdükce gerneşme isteği olur dedi sakın gerneşme dedi
bende içten içe genleşme diye bişe keşfettim onu yapiomölecem ama sağa sola bişyler yapıoyrum o his geçsin ferdiun kunak gibi harktler yapıyorumbaşım ağrıyo uykum geliyo bişyler yapmka istyrm
tatlım bende de var ve o tatla birlikte bulantı geliyorrrrKizlar bu ağızdaki metal tat icin bi çare var mı mahvediyor beni(
günaydınn canım :)Günaydınnn TATLI anneler
Denicem cnm sağolasın:)Sürekli nameli Sakız çiğne bu birazda olsa seni rahatlatırmı diye düşündüm canım yaaa çünkü bendim kuzeniminde geçen sene böyle problemi vardı bu şekilde çözüm bulmuştu
günaydın :) benm kabızım geçti maşallah,herkesinki devam ediyor acaba benmki düştü müGunaydin ben bugun sorularimla sizlerleyim :) herkes kabiz olur ben olmadim ya buna bile diyorumki tutmadimi :) iyce kafayi yedim
gunydin canim ... ben bugun bi tuhafim ya icimden gelen bi degisiklik var..hem iii gibi hem kotu bisey gjbi.. o kadar tuhafimm ...Allahim mubarek cuma gunu dualarimizi kabul et..Gunaydin ben bugun sorularimla sizlerleyim :) herkes kabiz olur ben olmadim ya buna bile diyorumki tutmadimi :) iyce kafayi yedim
amin hayırdır neyin var ?gunydin canim ... ben bugun bi tuhafim ya icimden gelen bi degisiklik var..hem iii gibi hem kotu bisey gjbi.. o kadar tuhafimm ...Allahim mubarek cuma gunu dualarimizi kabul et..
psikolojik galiba benim ki ya bu zamana kadar hep rahattim stres den uzak normal hayatimdaki gibi davrandim hep.. ama bugun icimde bi sikinti canim ya hayir olur insallah.amin hayırdır neyin var ?
hayır olsun sen ne durumdasın şu an transfer sonucu mu bekliosun ?psikolojik galiba benim ki ya bu zamana kadar hep rahattim stres den uzak normal hayatimdaki gibi davrandim hep.. ama bugun icimde bi sikinti canim ya hayir olur insallah.
Amin insallah. 8.gunum bugun benimhayır olsun sen ne durumdasın şu an transfer sonucu mu bekliosun ?
inşallah hyrlısı olur.bu süreçte beklerken aynen ben de sen gibi zaman zaman hzursuz zaman zaman da mutlu oluyodum.değişik bi süreçAmin insallah. 8.gunum bugun benim
Yaaa gulme napayim iste zaten pimpirikliydim iyce beter oldum :)günaydın :) benm kabızım geçti maşallah,herkesinki devam ediyor acaba benmki düştü mükafamızda deli sorulaaaaarrrrr
Amin canim bende oyleyim zaman gectikce tedirginligim artiyor insallah guzel sonuclar verecegiz biz iyi dusunup dualarimizi Allaha emanet edelim o en iyi emanete sahip cikandirgunydin canim ... ben bugun bi tuhafim ya icimden gelen bi degisiklik var..hem iii gibi hem kotu bisey gjbi.. o kadar tuhafimm ...Allahim mubarek cuma gunu dualarimizi kabul et..
inan sana diyorum ben de merak ediyorum çocuk var mı yok mu hiçb i belirti yok :)Yaaa gulme napayim iste zaten pimpirikliydim iyce beter oldum :)
Ohooo var iste elinde kapi gibi kan ve ultrasonografi verileri var kimse inkar edemez :) ya biz napalim bekliyoruz ya tutarsainan sana diyorum ben de merak ediyorum çocuk var mı yok mu hiçb i belirti yok :)
inş hayrlısyla tutar canım bu sürede çok dua ettm ben sela ile ezan arası cuma vakti bugün tam günü :)Ohooo var iste elinde kapi gibi kan ve ultrasonografi verileri var kimse inkar edemez :) ya biz napalim bekliyoruz ya tutarsa
Evet canim tam gunu :) Allahim kabul etsininş hayrlısyla tutar canım bu sürede çok dua ettm ben sela ile ezan arası cuma vakti bugün tam günü :)
amin insllah canimmAmin canim bende oyleyim zaman gectikce tedirginligim artiyor insallah guzel sonuclar verecegiz biz iyi dusunup dualarimizi Allaha emanet edelim o en iyi emanete sahip cikandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?