2015 NiSAN da tüp bebek:))

cnm o bendede var dokr. cocuk ve kese büyüdükce gerneşme isteği olur dedi sakın gerneşme dedi
bende de var kızlar o istek
ölecem ama sağa sola bişyler yapıoyrum o his geçsin ferdiun kunak gibi harktler yapıyorum başım ağrıyo uykum geliyo bişyler yapmka istyrm
bende içten içe genleşme diye bişe keşfettim onu yapiom
Kizlar bu ağızdaki metal tat icin bi çare var mı mahvediyor beni(
tatlım bende de var ve o tatla birlikte bulantı geliyorrrr
Günaydınnn TATLI anneler
günaydınn canım :)

Gunaydin ben bugun sorularimla sizlerleyim :) herkes kabiz olur ben olmadim ya buna bile diyorumki tutmadimi :) iyce kafayi yedim
gunydin canim ... ben bugun bi tuhafim ya icimden gelen bi degisiklik var..hem iii gibi hem kotu bisey gjbi.. o kadar tuhafimm ...Allahim mubarek cuma gunu dualarimizi kabul et..

gunydin canim ... ben bugun bi tuhafim ya icimden gelen bi degisiklik var..hem iii gibi hem kotu bisey gjbi.. o kadar tuhafimm ...Allahim mubarek cuma gunu dualarimizi kabul et..
Amin canim bende oyleyim zaman gectikce tedirginligim artiyor insallah guzel sonuclar verecegiz biz iyi dusunup dualarimizi Allaha emanet edelim o en iyi emanete sahip cikandir

Kızlar sanırsam bende varis başladı ;( doktorla görüştüm gebelikte olur sen zaten kan sulandırıcı kullanıyorsun merak etme dedi günlük kendini yormadan egzersiz yap dedi ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…